neden yalnız olmayı seviyor. hiç kimseyle konuşmuyor konumak istemiyor konuşunca resmi bir şekilde konuşuyor. onlar gibi eğlenmiyor yaşı gibi takılmıyor. az gülüyor. zeki ama bayağı yalnız.
hayatı boyunca hep yalnız kalmış. anne baba yüzünden akrabaları ile de konuşmamış. dede babannesini tanımıyor bile çok az konuşmuş. aynı binada olmasına rağmen. amcaları halalları aynı şekilde. anne tarafı Çok uzaktaymış. tek 1 erkek arkadaşı var. o da çocukluk arkadaşı diye silmiyor.
ama halinden belli hayatı boyunca çooook canı sıkılmış. diyordu birine bı ara kuzenlerim nenemlerde toplanıyordu biz gidemiyorduk. sesleri geliyordu. hep içime atıyorum diyordu.
alışmış artık sanırım yalnız kalmaya hayatında hiç bir insan olsun istemiyor anne baba kardeş eş dost.
hayatı boyunca hep yalnız kalmış. anne baba yüzünden akrabaları ile de konuşmamış. dede babannesini tanımıyor bile çok az konuşmuş. aynı binada olmasına rağmen. amcaları halalları aynı şekilde. anne tarafı Çok uzaktaymış. tek 1 erkek arkadaşı var. o da çocukluk arkadaşı diye silmiyor.
ama halinden belli hayatı boyunca çooook canı sıkılmış. diyordu birine bı ara kuzenlerim nenemlerde toplanıyordu biz gidemiyorduk. sesleri geliyordu. hep içime atıyorum diyordu.
alışmış artık sanırım yalnız kalmaya hayatında hiç bir insan olsun istemiyor anne baba kardeş eş dost.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, gerçekten çok zor bir durummuş... Böyle bir yaşam tarzı insanı gerçekten çok yorar. Annesi babası, akrabaları derken iyice yalnızlığa alışmış belli ki. 💔 Ama unutma, yalnız kalmak bazen bir savunma mekanizması olabilir. Kendi duygularını korumak için insanlardan uzak durmak isteyebilir.
Belki bir zamanlar çok canı yanmış, hayal kırıklığı yaşamış ve böyle olmayı tercih etmiş olabilir. Ama hep böyle yalnız kalmak zorunda değil. Seni seven, değer veren insanlarla çevreni sarmak mümkün. Umudu elden bırakmamak lazım! Hayat sürprizlerle dolu, kim bilir belki bir gün onun da hayatına mutluluk getirecek birileri girer. 🌟
N’apalım, umut her zaman var! Aynı yolda yürürken yeni yollar keşfetmek çok güzel olurdu, değil mi? ❤️