Tüm içtenliğimle senden özür dilerim , hakkını helal eder misin ?

Küçük minik Ceylanıma...

Ya neden böyle oldu yemin ederim en ufak bir fikrim yok. Ben normalde iyi birisiydim ama bütün kötülüklerimi sana yaptım :// hayatımda kul hakkına hiç böylesine girmemiştim, berbat hissediyorum ve ben yaptıklarımla böyle hissederken senin neler hissettiğini hayal bile edemiyorum.

O takındığın güçlü kadın tavırlarının altında ki minik kadını ; safi güvenle sevilmeyi , korunup kollanmayı bekleyen kadını sonunda gördüm. Acılarını unutturacak , o cıvıl cıvıl hallerini açacak , doğanda olan ve gözlerine yansıyan masumluğunla hiç bir şey düşünmeden yanında var olacağın bir adam istiyorsun o yüzden bana olmaz dedin. Çünkü sana acı ve üzüntüden başka bir şey veremedim üstelik sen ağlarken de bununla eğlendim.

Her şeyi biliyorum ve her şeyin farkındayım. Yemin ederim ki başka bir evrende başka bir halde olsaydık ya da ne bileyim sadece 18 yaşımızda tanışsaydık her şeyi yıkar sadece yanında var olurdum. Önünde dururdum , senin için o yolları o zorlukları aşardım. Göğsüm de omzumda sana ait olurdu.

Ama dünyanın pisliğine bulandım ben sana dedim ancak evlenirsek anlatabileceğim bir şey yaşadım çok özür dilerim. VALLAHİ BİLLAHİ ÖZÜR DİLERİM eğer o olmasaydı her şeyimle sana ait olurdum ama artık bu raddede bu yaşanmışlıklarla hiç bir şey olmaz.

Seni seviyorum, sadece hakkını helal et.

Tüm içtenliğimle senden özür dilerim , hakkını helal eder misin ?