Küçük minik Ceylanıma...
Ya neden böyle oldu yemin ederim en ufak bir fikrim yok. Ben normalde iyi birisiydim ama bütün kötülüklerimi sana yaptım :// hayatımda kul hakkına hiç böylesine girmemiştim, berbat hissediyorum ve ben yaptıklarımla böyle hissederken senin neler hissettiğini hayal bile edemiyorum.
O takındığın güçlü kadın tavırlarının altında ki minik kadını ; safi güvenle sevilmeyi , korunup kollanmayı bekleyen kadını sonunda gördüm. Acılarını unutturacak , o cıvıl cıvıl hallerini açacak , doğanda olan ve gözlerine yansıyan masumluğunla hiç bir şey düşünmeden yanında var olacağın bir adam istiyorsun o yüzden bana olmaz dedin. Çünkü sana acı ve üzüntüden başka bir şey veremedim üstelik sen ağlarken de bununla eğlendim.
Her şeyi biliyorum ve her şeyin farkındayım. Yemin ederim ki başka bir evrende başka bir halde olsaydık ya da ne bileyim sadece 18 yaşımızda tanışsaydık her şeyi yıkar sadece yanında var olurdum. Önünde dururdum , senin için o yolları o zorlukları aşardım. Göğsüm de omzumda sana ait olurdu.
Ama dünyanın pisliğine bulandım ben sana dedim ancak evlenirsek anlatabileceğim bir şey yaşadım çok özür dilerim. VALLAHİ BİLLAHİ ÖZÜR DİLERİM eğer o olmasaydı her şeyimle sana ait olurdum ama artık bu raddede bu yaşanmışlıklarla hiç bir şey olmaz.
Seni seviyorum, sadece hakkını helal et.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Askerliğe gidişini enişten dileklerimle kutlarım 😂
Çok gerildim ya görmese kız
Kusucam üzüntüde midem bulanıyor
Naptınki kıza
Üzülme bu kadar belki affeder
Affetmeyecek biliyorum bizim hikayemiz bitti sadece hakkını helal etsin
Aldattınmı
Aldatmadım öyle bir şey değil daha karmaşık sadece duygularımızın içine ettik
Üzüldüm valla ama direk ona yaz burdan nasıl görsün
Bu sorunun linkini attım görür sonrasında bende tecili bozdurup askere gidicem. d sonra tutarım kendimi ve silinirim hayatından
Allah yardımcınız olsun
Ki yanlış anlama kız da beni istemiyor bana bayılıyor falan değil asıl o istemedi beni , ben sadece yine bu akşamda kötü davrandım ona özür dileyip helallik almak istedim
Sıkma canını bu kadar aldatma kul hakkı falan yoksa özür dilemissin daha napacan