Sevgiliyken o baska kadınla beni aldattı şu an evlendi, sevdiğim adamı damatlıklar içinde gördüm bu psikolojiyi nasıl atlatırım?

3 yıldır bu olay oldu ama hep gördüm rahatsızda etti beni, umutlar verdi bilmiyorum unutamadım unutamıyorum hâlâ ilk günkü şoktayım 4 gündür evli ve o gün aradığımda evlenmediği halde evlendim dedi ve düğün fotoğraflarını gördüm içim cız ediyor ben bu kadar ne büyük günah işledim de bunları yaşıyorum diyorum öfkeyle çok günahlar işledim ama bir türlü mutlu olamadım yaptığım günahların altında eziliyorum. İzmir'e bir iş için gidicem dağıtırım diyorum kafamı ama çok doluyum ondan bir haber alır almaz mafvoluyorum şimdi yarın bir gün çocuklarınıda duyucam olduğunu onu zaten unuttum diyorum ama herşeyi illaki o kadından bana geliyor senden aldım gibi fotograflar koydu kasıtlı. Adam da bak onu seçtim gibi ben perişan haldeyken onlar çok mutlu ben bunun acısını nasıl atlatacağım ne olur birşeyler diyin? Bunlar insan mı şimdi? Ben bunları yasarken onlar mutlu olmayı hak ediyor mu?

Sevgiliyken o baska kadınla beni aldattı şu an evlendi, sevdiğim adamı damatlıklar içinde gördüm bu psikolojiyi nasıl atlatırım?