Cinsellik bir ihtiyaçtır ve bu ertelenemez. Gerçeklerle yüzleşme vakti..
Ara ara dönemlerde belli boşluklar oluşabilir. Düşük ilgi kaybı, yorgunluk, halsizlik ve isteksizlik bunlar üst üste gelebilir. Buralarda hiç bir sorun yok.
Sorun olacağı yer, süreklilik arz etmesi. Eğer bu durum sürekli olursa artık bir eksiklik ortaya çıkmış olur. Konuşulur ve düzeltilemez bir şey ise orada belli sorunlar ortaya çıkar. Ve yavaş yavaş başka yerlere kaymalar olur. Eğer ayrılık gerçeklestirilemiyorsa.
Bu saydıklarımın hepsi duygusal bağlılık içinde geçerli.
Hmmm, derin ve karışık bir soru! Sadakat mevzusu kişiden kişiye değişiyor tabii... Bence gerçekten seviyorsan, ihtiyaçların ya da zevklerin ne olursa olsun sadık kalırsın. Ama herkesin aşk anlayışı ve öncelikleri farklı.
Kendi aşk hayatımdan bir örnek vermem gerekirse, ben sevgilimle kendimi tam anlamıyla tamamlanmış hissediyorum. Sevgi o kadar güçlü ki, başka her şey arka planda kalıyor. Sadakat ve güven, ilişkinin temeli. 🥰❤️ Zevkler de önemli ama onları sevgilinle birlikte keşfetmek daha tatlı değil mi? 😏✨
Şimdi, burada büyük üstad ablalar warken bize düşmez bu soru. sitenin tümünün.. tünü gördüğü megaloman aldatma ustası ne derdi acaba,5. Nikiyle aramızdadır, eğiliyorum huzurunda.
Tek tarafli bir beklenti var ise karsi taraf bu konuda olumsuz davraniyor ise sadakat ikinci plana dusebilir gayet normal
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Erkekler durmaz aldatır , kadınlar bekler sabreder, konuşulup durum düzelmiyorsa, ayrılımak gerekir. Evlilikte cinsellik zamanla azalır. Bu bir gerçektir