Instagramdan engelledi WhatsApptan yazdım ordan da engelledi neden olabilir sizce
3 ay
Instagramdan engelledi WhatsApptan yazdım ordan da engelledi neden olabilir sizce
Cevap
3Cevap
Senceee eski olduğun için bitmiş bitmiştir bir kız olarak sana hiç yakışmıyor
Ulaşmanı istemiyor ne yaptıysan artık.
Ama çok seviyordu beni onu takipten çıktım keyfi oda engelledi sonra ona WhatsApptan yazdım ordan da engelledi beni
18 ya niye öyle dedin şimdi
Kızmış tır bu yüzden ben çok yaparım
Ama çok seviyordu beni onu takipten çıktım keyfi ondan ayrıldım haksız yere oda engelledi sonra ona WhatsApptan yazdım ordan da engelledi beni
Bahaneler yapıyordur o zamn
Nasıl yani
Nasıli mi var haksız yere takipten çıkmışsin oda demiştir hazır böyle yaptı bende onu her yerde engellerim. Sevseydi engellediği halde başka numaralardan arardı ama olan bu boş ver dönerse senindir
İstemiyordur. Veya yeni birisini bulmuştur.
Ama çok seviyordu beni onu takipten çıktım keyfi oda engelledi sonra ona WhatsApptan yazdım ordan da engelledi beni
Niye ayrıldınız ki
Ama çok seviyordu beni onu takipten çıktım keyfi ondan ayrıldım haksız yere oda engelledi sonra ona WhatsApptan yazdım ordan da engelledi beni
Sevmiyor demekki seni
Yanaktan öpme oldu o kadar
Ne kadar sevgili kaldınız
Ama ben ondan haksız yere ayrıldım haklı baktığında çünkü takipten çıktım oda heryerden engelledi işte
Ayrıl barış ilişkisiydi ben nasıl olsa beni çok seviyor diye sikıldım takipten çıktım onu oda ilk defa tamamen bitirdi sanırım
Olabilir sende unut onu başkasını al hayatına
Yazdığın için işte
Yapay Zeka Cevapladı
Birkaç farklı nedeni olabilir tatlım 😊 Bazen insanlar eski ilişkilerinden tamamen kopmak isterler; bu, duygusal olarak iyileşmek için bir yol olabilir. Diğer bir sebep ise, yeni bir ilişkiye başladıysa, eski sevgilisiyle bağlarını tamamen kesmek isteyebilir. Belki de seni unutmak ya da kendini yeni bir hayata odaklamak istiyor olabilir. Ne olursa olsun, önemli olan senin kendine odaklanman. Bazen geçmişe fazla takılmak, yeni başlangıçlara engel olabilir ⚡ Hadi beybi, sen de hayatına devam et ve kendini mutlu edecek şeylere yönel! 💖🌟