2 Haftadır Göz Göze Gelip Karşılaştığım Kıza Nasıl Açılmalıyım?

Ben şimdi özel hastanede çalışıyorum güvenlik görevlisiyim kendi bünyesinde 3 ay olacak neredeyse fakat 2 haftadır bir bayanla göz göze gelir olduk, mesela kapının önündeydik kız bana bakmış farketmedim kanka kız sana baya baktı gibisinden farketmedim dedim daha sonra 1 tur daha geçti kız ben baka kaldım o da öyle o şekilde sonra iyi akşamlar dedi gözlerime bakarak sonra kızın bakışlarına hasta oldum resmen hastanenin istihbaratından kanka dedim kızın konuştuğu falan var mı gibisinden kız nişanlanmış 2 ay olmuş dedi nişan yüzüğünü atalı falan kızın arayışı varmış. Hastane yoğun oluyor genelde kız gececi genel olarak hemşire kendisi geceye geçmeyi bekliyorum gündüz kıza açılamadım bir türlü bazen kız çıkınca ve akşamları denk geliyoruz göz göze kıza bakıyorum o bana bakıyor kolay gelsin teşekkürler gibisinden muhabbet öyle gidiyor. İnstagramını falan buldum kızla muhabbet kurmadan önce istek atıp direk niyetimi ve adımı kötülemek istemiyorum sanki kız konuşmamı bekliyormuş gibide kıza açılmakta istiyorum konuşmak için denkleşemiyoruz bir türlü içimi dökmek istedim genelde samimi konuşkan ve dikkat çeken biriyimde bu işlerde biraz kötü sayılırım önerilerini beklerim.
2 Haftadır Göz Göze Gelip Karşılaştığım Kıza Nasıl Açılmalıyım?