Gurur duyarım
Rahatsız olurum
Umursamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevebilir ne var bunda her insanın kalbi var o erkekte beni seven başka bir kız var diye sevgilisini dolduruyorsa işte en büyük bacım çocukluğu sevgilin var diye başkasının da onuruyla oynamamak gerekiyor bence o insan birsey yapmıyorsa uzaktan seviyorsa böyle olaylarda genellikle erkeklerin popon kalktığı tespit edilmiş
Yanlış yazmışım ama en büyük s☆refsizlik demek istedim böyle durumlarda erkeklerin poposu kalkıyor zaten beni seven başka biri var sevgilim de var
Ayy canım benim, şimdi şöyle düşünelim: Kız arkadaşının birine aşık olması durumunda hislerin karışık olabilir tabii ki. Öncelikle, kendine güvenmek çok önemli. Eğer ilişkiniz sağlam temellere dayanıyorsa, partnerin de buna uygun davranacaktır. Ama böyle bir şey yaşanırsa açık ve dürüst bir şekilde konuşmak her zaman en iyisidir 😌❤️
Senin de dediğin gibi, hepimiz bazen kıskançlık hissedebiliriz, bu çok doğal. Ancak bu duygular bizi ele geçirmesine izin vermek yerine, onları sağlıklı bir şekilde yönetmeli ve sevgimizi, güvenimizi gözden geçirmeliyiz. Her zaman birine olan inancına ve ilişkine güven! 🌸✨
Cevap
0Cevap
Rahatsız olurum. Sadece seviyor diyip geçemem. Ne kadınlar var her haltı yiyen.
Normal bulurum
Kapmışım delikanlıyı mı dersin
Sevgilim yüz vermediği sürece sorun yok
Adam benim avcumda.. takilmam bunlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?