Cocukla 3 gun instada konustuk sonra telefon numarami aldi kafa dengiydi uyusuyordum. Sonra kurtlar vadisi izleyelim dedi ben de mematinin hatrina gittim evine ilk bulusmadan. Biliyorum bunu yapmam cok basit gosterdi beni ama regl olmanin verdigi sacma sapan kararlardan birisiydi. Neyse iste cocugun evine gittim falan.
Sonra oturduk cocuk dizi izlerken beni ellemeye calisiyor dedim içten ice yandik beni opmeye calisiyor falan ben yanagimi ceviriyorum hani. Arkadaslar bu arada bkireyim ama cocugun evine ilk buluşmadan gittigim icin kendimi cok sacma sapan lanse ettim kim olsa direkt opmeye calisirdi. Ben sadexce tatli tatli dizi izlemek istemiştim Cunku gercekten kizlar regl doneminde yalnizlik cekiyor ve ilgi istiyor.
Sonra iste yataga gectik böyle de garip oldu ama neyse. İnstada reels izliyorum ben falan. Bu bana yakinlasmaya basladi ben de regl olmanin verdiği kudurukla kisaca opustuk uzun soluklu falan baktim bu ileriye gitmeye basladi. Dedim yapma hani benim daha once bi tecrubem yok boyle bir seyde olmasini istemem falan. sasirdi zaten bunu soyledigime.
Sonra benimde kiz kardesim var istemedigin bir sey yapmam cart curt o sirada Cocugun çavuşta kalkista ben de ne yapacagimi bilemedim illa onceden sevgilim oldu ama 3 gunluk cocuklada boyle anormal bi yakinlasmam olmamisti. Neyse iste cocuk bana demesin mi sonra sen kendin istersin falan Ama soyle bir seyde var cocukla ten uyumumuz var. kendimi zor tuttum. Sonra bana seyini ellememi istedi ben yapamam dedim biraz bozuldu hissettim yani bu durumu.
Ama ben de de soyle bir sey var cocugu opuyorum oyle bi anda birakiyorum ki tam zirvede sinir oldu baya bi. ama bunu yapmamin sebebi de ileriye gidiyordu eller durmuyordu. buna deyineblir misiniz boyle yapınca ne hissettmistir kufur etmis midir icinden merak ediyorum
Ben boyle bi devirde olmamiza ragmen bunlarin ozel kalmasi gerektigini dusunuyorum. Lütfen cok linclemeyin.
Neyse dunde beni 5 dk gormek icin yanima geldi ama yaklasimindan yana bir sey yoktu gayet normaldi gercekten beni gormek istedigi belliydi.
Valla normalde hayatta boyle bir sey yapmazdim. Regl olmanin verdigi kuduruklukla boyle bir halt yedim lütfen kirici olmayın🥹 Duygusal bosluktaydim boyle yapmamaliydim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer