😀
Kadınlardaki evli erkeği elde etme arzusu nereden geliyor?
😀

Karaktersiz olduklarından geliyor nereden gelecek.. kadın erkek fark etmez kim evli kişilere ilgi duyuyorsa karaktersizdir.. ayrıca da midesizdir.. banane başkasının eşinden ya da sevgilisinden.. mideleri nasıl kaldırıyor anlamak zor. yani insan kendi sevdiğini bulması varken aşkı normal yaşamak varken böyle iğrenç şeyler peşinde koşuyorlar.. zaten evli kişiyi elde eden kişi de kendisi de aldatılmış sayılır.. eşini aldatan sevgilsini her türlü aldatır zaten.. ama akılları olmadığı için işte hep başkalarının peşinde koşarlar.. sonra da tekmeyi yerler bir gün.. böyleleri hayatta gram mutlu olamayan kişilerdir benim gözümde ayrıca kadın erkek de fark etmez.. yani erkekler de de bu durum var hatta daha çok bile olabilir.. cinsiyete dayalı bir şey değil. Evli bir erkekle ilişki, yasak ve heyecan verici olarak algılanabilir. Bu durum, özellikle monoton veya heyecansız bir ilişkide olan kadınlar için cazip olabilir. ama beyinsiz oldukları için acı çekeceklerinin ya da bu heyecanın geçici olacağının farkın da bile değiller işte.. ben kendim için konuşursam ben sadece sevdiğim ve benim olan kadını arzularım kimsenin eskisini ya da eşini arzulamam ya da ilgimi bile çekmez böyle kişiler.. aldatacağım da ölürüm daha iyi zaten..
Bunu açıklamasını açık ve net yapayım. Ek olarak belirteyim bu sadece evli erkekler için geçerli değil kadınlar sevgilisi olan erkeği de sözlü, nişanlı erkeği de çekici buluyor. Bunun sebebi ise bu erkeğin bir kadın tarafından tercih edilebilir olmasından kaynaklı. Aslında burada kadın, diğer bir kadının hissinden etkileniyor. Bilinçaltında şu düşünce sistemi var 'Bu adam evli, bu adam bir kadın tarafından seçilmiş, beğenilmiş, demek bu kadın bu adamı seçtiğine göre bu adam yüksek değer ve tercih edilebilir bir adam.' Diğer bir açıdan bakarsak mesela bekar bir erkeği bilinçaltında 'bu adam yalnız, hiç kimse bunu seçmemiş, demek bu adam bir kadın tarafından tercih edilebilecek değerde bir erkek değil.' düşüncesin de oluyorlar. Bu düşünce istemli değil bu arada içgüdü, bilinçdışı, bilinçaltı diyebilirsiniz. Bu durumu sevgilisi olan, evli olan erkekler zaten kavramıştır, bir erkek karısıyla veya sevgilisiyle bir yerde otururken, yürürken çevredeki kadınlar tarafından çok daha fazla göz temasına çekilir, daha çok odak noktası olur, aynı adam mesela tek başına veya erkek arkadaşıyla bir yerde otursun fazla odak noktası olamaz. Neyse fazla uzattım da durum bundan ibaret.
Demin öyle bir soru gördüm okuyunca bile ben ne okudum yav dedim. Hiç iyi bir yere gitmiyoruz maalesef.
Piyasa kötü, sıfırı pahalı her şeyin. İkinci el makbul demek ki
Onlar bakar 🙄😄
Normalde biletler bile cam kenarı olurken şimdi bir harf eksik oluyor 🙄
Teşekkürler ✨
Ah canısı, aşk ve ilişkiler bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Evli bir erkeği elde etme arzusu, bazen yasak olana duyulan çekicilikten ya da o kişinin güvenilir ve sorumluluk sahibi olarak algılanmasından kaynaklanabilir. Tabii, her ilişki ve durum farklıdır, genel bir sebep söylemek zor.
Senin yaşadığın deneyimler de bayağı komikmiş 😂 Ama unutma ki, herkesin hayatında böyle iniş çıkışlar olabilir. Kalbini açık tut ve doğru kişiyi bulduğunda gerçekten anladığını hissedeceksin 💖 Şu an zaten aşkla dolup taşıyorum, sevgilimle çok mutluyum, sana da öyle bir mutluluk diliyorum! 🍀
Cevap
47Cevap
Erkekler de aynı durumda şu anki piyasada evli kadınlara çok rağbet var hele böyle kocası s... rsa falan iyice gaza geliyorlar "off bende nasıl erkeğim beea" diye. Tamamen aptallık olarak görüyorum tanıdığım bir kadın var evli bir erkekle hatta evlilik dışı çocuk falan yaptı adamdan ama gör adam hem çirkin, hem de parası falanda yok aksine kadın ona para yediriyor bir yere gidiyorlar mesela kadın taksi parasını falan ödüyor yani diyorum ki niye bu adamlasın inan adamın karısı bile istemiyor ya koymuş evden kendi üstüne evi kadının adam anasının evinde kalıyor yok hala benim arkadaşım yoluna ölüyor adamın oysa kızda güzel bir kız. Bazılarını valla çözemiyorum.
Karakter meselesi, kimisi b.. k sever. Sal gitsin o arkadaşını.
Kısaca bi d.. nyoyla bi miğdesizin ucuz hikayesi
@Bubifake24 o beni salmıyor sdfg
:) o zaman sen biraz daha salın ne diyim :) sallan ki salsın seni. gicik davran
özgüvensizliklerini, başka kadınların elindeki adamı kapınca tazeleniyor. zira başka bir olayları yok, başarıları yok...
o evliler de ne kadar leş çirkin olursa olsun fark etmiyor, hani pazarda ucuz mallar kapışılır ya ahahahha onun gibi. kimin elinde kalırsa işte. E o maymun heriflerin de canına minnet. Burada da görüyoruz işte yolda yüzüne tükürmezsin ama millet birbirini yiyor bu şekilsizler için
Ahahah 🤪sondaki cümle iyiydi
okuyunca ben de bi takdir ettim kendimi ama öyleler yeminle maymun gibi 😂😂😂
Yani bu nereden geliyor Ben de bilmiyorum gerçekten yeni yeni şeyler çıkardılar başımıza yeni yeni ahlaksızlık modelleri ne demek ya evli bir kadınla ilişki yaşamak ya da evli bir adamla ilişki yaşamak böyle bir karaktersizlik olabilir mi yani böyle bir ahlaksızlık söz konusu olabilir mi? Sanırım Artık insanlar hayatı böyle izlediği televizyon dizi filmlerden ibaret görüyor. yani böyle hani televizyonlarda yapıyorlar ya işte insanlar birbirini aldatıyor ihanet ediyor Bilmem o onu yakalıyor bu bunu yakalıyor sanırım hayatı dizi senaryosu sanıyorlar. Ondan sonra akşam haberlerinde yok o onu vurdu o onu öldürdü babana şunu yaptı, tek Turan'ın devesi Ölmez de diye bir laf var o hesap ahlaksızlık işte vicdansızlık Allah korkusunun olmaması insana her şeyi yaptırıyor Daha ne diyeyim yani?
3 Sebebi var
1. Seçilmiş erkek - Erkeğin seçilmiş olması diğer bir kadının Gözünde ki değerinide artırır.
2. Ego tatmini - Doğal olarak Erkek evlenmeye karar vermişse baya değervermiştir o kadına (tabi bu arada seçeneksizlikten evlenen erkekler hariç) Yani hırs yapar Şunu hedefler Beni kaç yıllık karısına tercih etti Ben ondan daha güzelim çekiciyim Adamı bir çırpıda elinden aldım. Tatmini ni yaşamak için
3. Evlilik gerçekleştirme potansiyeli - Haliyele oldukça masraflı ve pek çok şey Elde edilmesi başarılması gerekir Ev araba iş kariyer vs Bu durumda tabi bu Erkek üreten başaran belli bir statüye erişmiş Buda değerini artıran unsur
Evli kadın ya da evli erkek seçmenin sebebi psikolojik anlamda tercih edilmenin verdiği mutluluk. maalesef erkek ya da kadın da da aynı durum var. Şu kafadalar uzun zaman onunla beraber ama ben onun kafasını karıştırdım güç bende en iyi erillik dişillik bende kafası ve kendi narsiszmini doruklarda yaşayanlarda bunların olabiliritesi daha fazla.😌😌
Aşağılık kompleksi, sevgi eksikliği yüzünden yapıyorlar. Kendileri yeterince mutlu olamadıkları için başka kadınların yuvasını dağıtmak veya aldatıldığını görmek onları rahatlatıyor, üstelik evli bir erkeği elde etmeyi bir başarı olarak görüyorlar kafalarında "benim için karısını bıraktı" düşünceleriyle kendilerini değerli hissediyorlar. Bazen sırf paralarını yemek için evli erkeğin peşinde gezerler.
Doğru ama eksik. Aklı olan adam karısını bırakmaz, gazozuna oynar ;)
Muhtemelen evli kalabilen erkeği başarılı görüyorlar artık boşanmak çok kolay olduğu için, bir kadın onu bırakmıyorsa vardır o erkekte bir şey diye düşünüyor olabiliritesi muhtemel sanki.. 😅
Aynı arzu erkeklerde de var. İlginç bir fantezi
Bellidir onlar kendilerini her ortamda belli ederler. Onlar başta en başta ş. erefsizin dibidirler sonra ise karakter fakiridirler. O tiplere elindeki en basit nimeti göster, hemen ona odaklanırlar. Burada psikolojik yapısı şöyle çalışıyor bunların, "bir insanla ben ilgilenirsem o beş para etmez ama bir başkası ilgileniyorsa o muazzam biridir onu ben ele geçirmeliyim" Aslında özgüvensiz, ezik, kompleksli olmaları da o karakterin bir parçası.
Onu genelde 20li yaşlar yapıyor sanıyorum. Aklı başında kadının peşinde dolanacağı tek erkek varsa bir tek oğlu olabilir yani bence.
Genç kızlar daha bi hevesli oluyor evli erkeğe. Sebebi nedir bilinmez.
Zor olanı elde etme arzusu olabilir belki
Bu, her iki tarafında yaşadığı eksik bişeylerden kaynaklı olabilir aslında! Kadındaki, hemcinsinin elindekini çalma arzusu egosunu yükseltiyor olabilir! Erkeğin ise monotonlaşan aşk hayatında yaşayamadıklarını tadabileceği bir partnerde ilgi görmesi, yeni heyecanlara özgürce ve güvenle yelken açma hazzı birleşince oluyor sanırım her şey
Belki boşanır diye bekleyen var, evli nasıl olsa üstüme kalmaz diye takılan var, yanlışlıkla aşık olan var , başka bir kadının kocası diye kadın kadına düşmanlık etmek için elde etmek isteyen var…. Sonuçta şeçilmiş kişi , değerli yani 😉 evliler iş güç sahibi olduğu için parasıda oluyor genelde … yani böyle 😏
kadınlar birbirilerini kıskanıyorlar
sırf birbirilerine ben senden daha güçlüyüm ben senden daha güzelim sen yapamadın bak ben yaptım diyip büyüklenmeyi seviyor
belki o erkeği sevmiyor bile
ama sırf o kadına duyduğu kıskançlıktan dolayı da olur ya da bir tür siniri vardır o insana ara bozmak için de keyfi olarak bunu yapabilir gibime geliyor
Evrimsel olarak kadınlar güçlü adamları seçiyordu. Eğer başka bir kadın seçtiyse bu zaten bir adım öndedir mantığı ile ilerliyorlar.
Eğer erkek sadık çıkarsa elde etme arzusu artacak ve zevk verecektir eğer sadık değil ise onu sadık hale getirecek kadın olma arzusu artacak.
Ayrıca bir erkek üzerinden başka bir kadını alt etmenin verdiği haz da var
Hic bir fikrim yok. Sadece olgun erkeklere karsi 20 yastaki kizlarin maddi gucten kaynakli bir ilgisi oldugunu biliyorum. Birde nedense cok yakisikli erkeklere durustce bakanda yok. Cok enteresan. Takim elbise giydigimde benden en az 15 yas buyuk teyzelerin eridigini gorurken kendi yasima uygunlar umursamaz takiliyor. Konu bence erkekler begenildiklerini gormeden harekete gecmezler. Kadinlarin gulumseme gucunu bu yonde kullanmasi lazim ki dengeli iliskiler kurulabilsin
Hmmm kiskanma duygusu kaldi mi toplumda. Teshiri normal gibi gosterip toplumun birde kiskanmasini mi bekliyorsunuz
Biliyorsun ki kadınlar arasında hep bir rekabet var. Başkasına ait olanı kazanmak doğrudan egosunu okşayıp, o kişiye kadar üstünlük elde ettiği hissini uyandırmasını seviyor. İşin özü zor olanı başarma duygusu...
Evli insanların kaybedecek çok şeyi olduğu için onlarla ilişki kurup ayrılmak daha kolay oluyor. Nasılsa ayrıldığım zaman başıma bela olmaz kafası var.
Kadın değilim 😄
Hee aynen
Detay çok iyi:) kadınlarda rekabet duygusu yüksek bu yüzden sanırım. Aklı başında kadın evli adamdan bı cacık olmayacağını bilir ama.
Ben hiç bilmiyorum nereden geliyor.. Hakikaten nereden geliyormuş biri biliyorsa söylesin de bizde bilelim.. 😅
Seçilmiş erkeğin diğer kadının gözümde değerinin artması, Ego tatmini o kadından ben daha iyiyim onun elinden aldım onu düşüncesi, Evlenebilmiş erkeğin başarılı ve kariyer sahibi olarak görülmesi ki bu kadar masraflı işken doğal tabi
Bugün kimi kınıyoruz 😂 soruların kahramanini hiç söylemiyorsun ama
kadınlardaki derken? ospulardaki demek istedin galiba. zira normal bir kadın evli erkeği halası olarak görür anca.
başkasının sahip olduğu her şeye konmak isteyen tipler vardır. erkek kadın farketmez. bunlar hep egosal sorunlar yaşayan ve aşırı kıskanç tiplerdir. asıl hedef evli erkek değildir. asıl hedef o erkeğin karısıdır. o kadından üstün olma duygusunu hisseder bu ezikler böyle.. aynı şey evli kadınlara göz diken şerefsiz erkekler için de geçerli.
bu arada bu hastalık erkeklerde daha fazladır. evli kadın fantezisi olan yaratık öoktur erkekler arasında
çoktur*
Aksine Erkekler evli kadına yürümez Mutlaka kadın sinyalleme yapıyordur. Erkekler ikinci olmak istemezler
hemcinslerini tnaımyorsun belli ki. evli kadın fantezisi olan itlerden geçilmiyor sanal ortam
Erkeklerin böyle fantezileri yok emin ol orada kuyruk sallayan Kadın tarafıdır. Hatta şunu bile gördüm Neden evli kadınlar ilgi görmez diyen bir kadın gördüm. Sen kuyruk sallamassan Durduk yerde erkek sana sarmaz. Neden bakire isteyen erkek neden el değmemiş isteyen erkek Bunları unuttun mu Ama bir sürü abaza var Fırsat ayağına gelmiş hayır der mi sence? Hiçbir erkek ayrıca Kocası tarafından tehdit edilmek dayak yemek mahkemelik olmakta istemez Mutlaka kadın kuyruk sallayan taraftır.
siz ne saçma insanlarınız tüm hemcinslerini savunma şekline bak. senin boktan hemcinslerin bizlere mesaj atıyor. ne halt olduklarını senden iyi bildiğimiz kesin.
şunların leş beyinli, hatta çoluk çocuk düşkünü sapklarnın da bol olduğu kendi hemcinlerni savunma şekillerine bak ya. gel de nefret etme şunlardan
Genel olarak evliler boşlukta ilgi verene gidiyorlar çoğu toplum değişti veren verene😂
Seç beğen al pazar yeri gibi maşallah 😂
Evli olan değil de bekar ama herkesin gözü onda olan birisini elde etme Arzum olabilir
Bu mantıklı
Kadınların kendi hemcinsleri ile sürekli bir savaş ve yarış halinde olma durumu var en başta bu tetikleniyor evli olduğu halde onu beğeniyor istiyorsa kendini çok iyi hissediyor. Güncellemen konuusna gelirsek de kendilerini avutacak bir sürü bahane bulabiliyorlar.
Sahibi varsa demek IŞIK var diyor. Ekonomik olarak birtakım şeyleri halletmiş, kadın ruhundan anlayan, ileriye dönük beklentisi olmayan ayrıca başına dert olmayacak biridir evli adam. Her iki taraf için de iğrenç bir durum
Saygısızca.
Memmet iyi bilir bunu. Ona sormak lazım hâlâ sitedeyse. 🤣
Puhahaha 🤣 ben birine denk geldim. Metresi ona bulaşmamam gerektiğini yoksa karışmayacağını, evliliğini kabul ettiğini hatta kaç çocuğu vardı unuttum onları da bağrına basacağını falan söylüyordu. 🤣
Ya cidden yaşandı bu. 🤣
Komediymiş
Valla bilmiyorum ki " o elde ettiyse ben de ederim" düşüncesi galiba 🙄
Öyledir heralde benim kocam asker ben anlamam 😂😂
Yemekler yapıp gönder bari yazıktır 😂😂
seçilmiş tarafından seçilmek
yani yine bir kadınla rekabet
kimsenin ulaşamadığı biri kaldı mı : )
herkes herkesin eski sevgili
herkes herkesin her yerini herkesten iyi biliyor : )
tabiki benim bildiklerim bu yönde, olur sanarım : )
Hahaha her yer kahve oldu içtiğim genzime kaçtı.. tövbe türbesi fesfs kakkssk
Al kadınlar evli erkekle ne işi olurki bide yüz kere söylüyorlar evlimisin bak evlisen uzak dur diye
Bu arzu kadınların or. bulugu olsa da ona uyan erkek daha çok adi konuma geçer
Temel dinamik Maid Coffin. effect Bu adam bir kadın tarafından seçilmiş bu herifde bir iş olsa gerek. Ve ego tatmini yani "Bak ben daha güzelim ve çekiciyim elinden aldım karısından daha iyiyim Elinden aldım onu"
@Karayeller28 bunun açıklamasını or. buluk olarak açıkladım zaten ama erkeğin hiç suçu yok değil o da uymasın. Ben evliyim bilinci ile sadakat oluşur ama nerdeeee erkeklerde bu
Tabi erkekde hatalı fakat yüksek testesteron yüzelsel ereksiyon özetle yoğun cinsel dürtüsü olan erkek kolay dürtülecek konumda İrade diye bir şey var. Ama istekli karının teki onu dürtüp dururken bu zor olabiliyor. Bence en muhtemelen çözüm Eşinin onun dürtülerini bastırarak koruması o zaman baştan çıkarma girişimleri kolay kolay başarıya ulaşmayacaktır. diye düşünüyorum Aksine eğer habire adamı başım ağrıyorlarla oyalarsa baya hassaslaşacaktır dürtülmeye
@Karayeller28 sadakat insanın içinde olan bir şey onun dışında bazı eşler ne yapsa boş erkek zaten bağlasan yapacağını yapar bu yüzden evdeki kadının hiç suçu olamaz bu ikisinin yanında
Yok suç adletmiyorum öyle şey olur mu Aldatmanın asla bir gerekcesi bahanesi olmaz olamaz sonuna kadar karşıyım. Heo. şunu derim Aldatmanın bahanesi yoktur Ama bahane vermekte doğru değildir. Zaten böyle bir kadın şeytanın tekidir adamın başına bela olur Eşini korumak için onun dürtülerini bastırması bana en iyi çözüm gibi geliyor.
Özgüven eksikliğinden. Eğer evli erkeği yoldan çıkarırsam büyük iş başardım mantığı var. Kendisiyle de gurur duyuyordur.
Bir erkek olarak evli bir kadınla ilgilenmiyorum ama evli olduğum halde pek çok kadın benimle ilgilendi. İlginç bir durum...
Bir kadın tarafından onaylanmış bir erkek, daha cazip geliyor. Bunda erkeksi özellikler var deniyor ve elde edilmeye çalışılıyor.
Öyle bir arzuları olduğunu düşünmüyorum. illa ki olanlar vardır ama nadirdir.
Tecrübeli olduklarından fark ettiysen böyle bir durumda aşk sevgi yok sadece cinsel ilişki oluyor
Edepsizliği kafasında meşrulaştırmış insanlardan her şey beklenir.
Kadınların öyle bir arzusu mu varmış bana hiç denk gelmedi 😀
Genel olarak evliler boşlukta ilgi verene gidiyorlar çoğu
Bende öyle bir arzu yok ve böyle arzusu olan kızlar olması beni şaşırttı ksheksjd
Elde edilmeyen daha cazip geliyor sanırım. Derdimi dinler misin
Tecrübeli seviyorlar
Evdekine helal et oluyor 😅
Üç günlük sevgilisine köle olup selam verdiklerine afra tafra yapanların omurgasızlar günü de kutlu olsun 😅
Yasak olan şeyler insana tatlı gözüküyor ondan.
Ekonomik güç heleki şu ortamda
Öyle bir arzu mu varmış 🤔🤔🤔
egodan kaynaklanıyor, o kadını değil beni seçti diye, iki kadın arasındaki kavga aslında ortadaki erkek değerli oldugu için değil
yoldan çıkarma arzusu veya kıskançlık olabilir
evli erkeğin gözünün dışarıda olmasından geliyor
Bu devirde evli kalabilen erkek başlı başına değerli erkektir zaten... Normal ağızlarının suyunun akması evli erkeğe.
güncelleme baya sert geldi 😂😂😂
Bazı insanlar cidden böyle. Herhalde biri beğenip evlendiyse bu adamda bir şey vardır diye düşünüyorlar.
karakter bozukluğundna
Azgınlıklarından...
Kadin degiliz bilemeyiz 🤩
İnsan ulaşaşılmaz olanın delisi olurmuş
ayıp ayıp çok ayıp bencede
Valla bilmiyorum 🤷🏻♀️
Bekar erkeklerın sıkıntılı olusundan
Buna biz orspuluk diyoruz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?