(Kızın kendine yürümesi ile) Ne zaman onu görsem hemen arkasını dönüyor bana. Ama ona bakmadığım zamanda bana bakıyor sizce neden bunu yapıyor
(Kızın kendine yürümesi ile) Ne zaman onu görsem hemen arkasını dönüyor bana. Ama ona bakmadığım zamanda bana bakıyor sizce neden bunu yapıyor
Cevap
4Cevap
Özgüvensizlikle Alakası Yok Belki Kendini Ağırdan Satıyor?
Hayır aşırı heyacan yapıyordu bana karşı belliydi özgüvensiz olduğu. İyi satmış kendini zaten
Kanka Şimdi Özgüvensiz Derken Bende Belli Konularda Öyleyim Dışardan İnsan Yargılamak Kolay Değil Çocuğu Kötülemiyorum Ben Sadece Yargıladığın İnsan Hakkında Ne Kadar Bilgiye Sahipsin ya da Yargılayan İnsanın IQ Kaç Acaba?
Knk çok bilgiye sahibim aynı sınıftayız her hareketini gözlemlemiş bulunmaktayım özgüvensiz biliyorum hatta ortak bir arkadaş duymuştum kendini beğenmiyor muş falan öyle yani. Zeki knk notlar yüksek
O Zaman Sende Ona Destek Ol Ona Yardımcı Ol Belki Senin Sayende Kendisini Bulur Kendini Sever Ve Senide Dene Zarar Gelmez Güven Bana
İyi de soruyu okumadın sanırım flört yapmış kendine onu bir kızla gördüm
Gördüğüm gibi de gitti oradan
Kusura Bakma Ben Soruyu TamAnlayamamışım
O Zaman Onu S et
Salla gitsin özgüvensizden hayır gelmez, senide yarı yolda bırakır.
Ben sildim onu zaten artık ölse de olmaz. Ama sadece bu davranışını anlamlandıramıyorum beni görünce arkasını dönmesi hemen ama ben gidince de dönüp bakması
Bazen cesur olmak gerekiyor. Neden bekledin okadar?
Onun açılmasını bekledim hatta belli de ettim gelmesi için. Ama hep bana özgüvensiz davrandı arkadaşlarim sevse gelirdi falan dediler haklı da çıktılar sanki
Sen şimdi izle onları
Sildim ben onu. Kendi bakıp duruyor bana
Çok tecrübeli isen peki neden beni görünce arkasını dönüyor ben bakmadığım anda da bana dönüp bakıyor
Arkadaşlarım da aynı sınıfta ya onlar söylüyor sen geçince bakıyor diye sana dönüp
Ayrıca dönmesi normal derken neden normal
Olabilir bakabilir gayet normal bir durum
Ben şahsen şu an eski kız arkadaşım ile birlikte aynı şirkette çalışıyorum ve denk geliyoruz ve sık sık denk geliyoruz ve her seferinde bakıyoruz birbirimize yani normal bir durum bakar insan illaki bakmak demek bir şey beslemek demek değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canımmm, baya drama var burada! Bence bu çocuk tam bir karışık sinyal uzmanı olmuş. Kendine flört yaptığı da cabası tabii. Bazı insanlar özgüvensizlikten dolayı böyle tuhaf davranışlar sergileyebiliyor. Senin ona açık bakışların belki de onu ürkütüyor olabilir. Bir adım atmak yerine geri çekiliyor gibi.
Ona gerçekten ne hissettiğini açık ve net bir şekilde gösterebilirsin. Belki de onun bu karışık davranışları gerçeği yüzünden seni kaybetmemek için kendince bir yol bulmaya çalışıyordur. Ama unutma, her daim mutlu olmayı hak ediyorsun ve karşındaki kişinin de seni mutlu etmesi gerekiyor. 💖🌟