Neden hiç istediğim erkek gelmiyor hep böyle karakteri kötü benle alakasız tipini de beğenmediğim erkekler geliyo bana, beğendiğim tipte erkek hiç gelmedi, hep ben gittim onlara ama sonuç olarak hala yalnızim, bi benim adım attıgım erkeklere bak bi de beni isteyen erkeklere bak. Tipi geçtim cidden karaktersiz insanlar ya her gün pavyona giden bi erkek neden benle evlenmek ister sessiz sakin görünen kendi haline görünen ortamı olmayan bir kızım bu kdr zıtım yanı öyle insanlara ama bana gelenlere bakın bahtsızlık mı demeliyim buna ne demeliyim napıcam ya yaş 22 18 den beri böyle 4 sene de hiçbir şey değişmez mi yıldım napıcam ben ya nereye kdr boylr sürecek of
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yaşam enerjin yok gibi görünüyor ve bu yüzden insanlara kötü enerjin geçiyor hayattan zevk almayı öğrendikten sonra daha sağlıklı düşüncelere sahip olup daha iyi insanların ilgisini çekmiş olacağından mental sağlık çöl önemli
Cok haklısın ama yaşam enerjimi nasıl yukarı çekerim bilmiyorım
Çok zor değil ve birden olmaz zamanla olacak atıyorum bir ay daha daha uzun sürede yavaş yavaş olmalı aniden değişimler gereksiz iniş çıkışlara yol açar sadece.
Bence ilk önce kendine uygun sosyal olabileceğin hobilerin olmalı ve insanlarla tanışmaktan kaçınmamalısın konuşmak çok önemli arkadaşın olmak zorunda değil mesela marketten biri bile olabilir minik sohbet edebilirsin bir şey sor örneğin hakkında bilgi al gibi gibi bu gibi şeyler yeni insanları anlamanı ve bilgiler öğrenmeni sağlıyor. Bazende bir yürüyüş bile harika hissettirir yeni arkadaşlarınla küçük piknikler ya da alışveriş gibi şeyler mutlu olmak için seçenek o kadar çok ki aslında sen sadece başlamaya karar vermelisin
İşyerndekilerle konusuom sohbet ediyom az az öyle bakalım işe yarar inşallah
Sadece bununla kalması çok bir değişiklik olmayacak gibi ilerleyen zamanlarda daha enerjini harcayacak bir hobin olmalı bence bisiklet ya da koşu gibi ya da pilates olabilir bunlar hem motivasyonunu etkiliyor hem mutlu ediyor hem daha sağlıklı düşünmen için iyi bir yol gösterici.
Ayrıca bir gerçekte şu ki ne zaman birileri olsun diye hayatında istersen hep ya yanlış kişi geliyor ya da olmuyor böyle kalıyor bunun için kafanda ilişki olayını bitir kendine odaklan o zaman istemediğin kadar biri denk geliyor ki sende seçimde zorlanıyorsun bile hayattaki mutluluğun bu kadar çekimser ve etkili oluyor
Genelde öyle ama ben istemesem de istemedigim tipler geliyor ornek verdim hiç aklımda yoktu pavyoncu nun teki geldi gele gele🤣 bi de işte cok yoruluyorum hobi olarak girdim ztn ama pismanım cekılmıyo insanlarr
Gıda takviyesi gibi şerler kullanabilirsin. Bazen insanları hayat tecrübeleri olgunlaştırıyor. Aslında onun geliyor olmasından daha önemli olan senin tercihlerin sonuç olarak istediğin biri olmadığının farkına varabilmek bile önemli aslında hayatında olsa çok aşık olsan daha mı iyi olur konulara olumlu bakmalısın bazen ama değerlendirme yaparkende gerçekçi olmalısın
İlla aşk olsun demıom flört etmek istiyom hiç etmiyorum konuştuğum kimse yok insan konuşmak istiyor özellikle karşı cinsle. Suprdyn kullanıom bazen
Dediklerimi yaptığın takdirde gerçekten konuşmak isteyen iyi birileri olacak özellikle sportif faaliyetlerdeki tanışmalar hem daha sağlıklı ve kalıcı oluyor bunu denemeni tavsiye ederim.
Ayrıca supradyn yerine pharmaton gingseng ya da solgar vm2000 daha iyi beslenmede çok önemli aslında dinç kalabilmek için ve balık yağı eklemelisin ekstradan
Ecz o kalmışı onu aldım balık yağı da alırım. Spor salonuna mı gidim onlarda cok pahalı ya aylık 1000 tl nerdeyse😊🙊🙊🐒
Yaşam kaliten için çok önemliler zaten her ay kullanma bunları 2 ay kullan üst üste sonra 1 ay ara ver o 1 ay dinlenme sürecine girersin 2 aylık kullanım yeterli olur ilk etapta
Spor salonuda olabilir yani böyle mutlu olmak zor olmamalı sadece hoşlandığın bir şey olması çok önemli severek yaparsan mutluluğun tüm herkes tarafından fark edilecek olup yaşamına o kadar olumlu etkisi olacak ki zaten fark edeceksin
Hım spor salonunda hiç gitmedim ya tek basıma gidebilir miyim acaba 🙂
Gidersinde ilk etapta çok zorlanabilirsin yabancı bir ortam ve bilmediğin bir sürü şey var. Kimseyi umursamadan sadece sporunu yaparsan kısa sürede alışırsın
Hımmm hadi bakalım güzel konuştun
Yardım platformu sonuçta birbirimize yardımcı olmalıyız
Yaş 32 mi cidden
Evet
Genç duruyorsun
Spor yaptığım için
herkes öyle söylüyor aslında
Olgunsun işte 😃
Sen kendini niye bu kadar dev aynasinda gorup milleti begenmiyorsun. Butun tr kizlari 10 kilo makyaj yaptimi hEmen jenepir lopez saniyor kendini
Ne alaka ya karakterini begenmemisim diyorum neden karakter olarak zıt serseri erkekler beni istiyor ben efendi istiyorum diyorum yakınmısım dev aynısı diyon
Tipine bakarak uzum sever gibi sevgiki secersen farkli bir sonuca varamazsin
Kendini tanımlama konusunda farklı bakış açıları geliştirmen gerekiyor.
Nasıllklkl😂 ornek verir misin anlamadım hiç
Sana yanaşan kişiler senin ilgini çekmeyen tipler mesela neden bu kişiler seni tercih ediyor diye düşündün mü?
Valla hep sorguluyorum ben sigara bile içmem adam esrar içmis mesela😅🤣 dış görünüş olabilir diye dusunuom ama böyle insanlar abartı k şar dış görünüşü sever bende de o yok
O halde seninle ilgilenen veya ilgilenmeyen erkeklerin neden seni beğendiklerini veya beğenmediklerini kendilerine sormalısın
böyle bir ülkede erkek bulamamak da ultra başarıdır
Sen cok buluyon herhalde
bulmam için aramama gerek kalmıyor diyelim
Arkadaş çevren vardır bende hiç yok iş ev dışında çıktığım yol
abla senin resmin bile yok kime ne hava basıyorsun
anlaşılan sen güzel kızmış kesin manitası var deniilen kadınsın bnim durumda öyle yapacak bişey yok gelir birgün gönlümün efendisi
ya da bn çok geri kalan oluyorum çünkü şu an amacım kariyer ve para açıkçası
Ondan ziyade ortamım yok dışarı çıktığım yok gezdiğim yok arkadaşım yok bi market gibi yerde calısıom o kdr🤮
bi yandan da senin durumun bi nevi bnimle aynı çünkü, iş odaklı olarak oluyor gözünü dış dünya ya dönemiyorsun yani
Ne iş orağı ya girdiğime bin bismsnım insanların ağız kokusunu çekiyorum kıytırık bir iş. Çıkamıyorum da çıksam daha kötü olcam hep evde bunaloma giriyorum yani iş umurumda degıl
soran senin amacın ne pankart aç arkadaş lazım diye
benimde 0 ama ben kimseye yanaşmıyorum 22yaş
Doğru düzgün bi kız bulsam bende nikahı basıcam ama nerdeee
Düzgün erkek istiyorum ya of of
Gel tanışalım jgffkbxd
Of kes ya düzgün adam olsan burdaki gizli üyeye gel tanışalım mı dersin akıl yası düşük kızlardan sandın herhalde
Düzgün biri iddia ediyorsun onu geçtim tanışalım yazdım belki tanıdıktan sonra ilgimi çekmeyeceksin her insan birbiriyle tanışabilir üslubumu bozmadım sende üslubunu bozma hadi bak işine
Düşünce yapını değiştirirsen olur belki. Böyle düşünmeden hareket etsen dene bi bakalım.
Senin gidişatta görücü usulüne gidiyo kanka galiba
Keskeee o bile yok görücü yok ki hiç gelmedi de
İllaki olur
Senin iş görücü usulü ne kalmış
Ah inşallah
Benim gidişatta aynı şekilde 😀
Seni görsem bi yorum yapardım da.
Üf kes ya
bek sen şu işe. bu soruyu ben mi paylaştım acaba
Ya neden ya neden
benimki cesaretsizlik biraz
Pısırık erkegi kimse istemez
pısırık değilimdir aslında ama reddedilme korkusu diyelim. hoşlandıklarımdan ziyade bu korkuyu hissetmediklerimle beraber oldum
Bende de var o bir kız olarak
napacaz biz birader?
Bilmiyorum cok yıldım
en iyisi birbirimze saralım 🤪
Bazı şeyler nasipppp be
Boşvet bulacaksında ne olacak
Kızlara açılınmiyor artık ya hepsinin egosu tavan
Ya bana ne diğer kezbanlardan ya asıl onların kuyruğunda 100 tame erkek var benim gibisine gelenlere bak
İşte biz de mal gibi gidip onlara aciliyoruz soğutuyorlar bizi aşk meşkten iş kolik olduk çıktık valla 😂
Onlar göz önünde cunku ben silik hayalet gibiyim ne arkadaşım var ne sosyal yasantım
İşte seninde çıkıp gezmen gerekiyor biraz bir erkeği anlarım da bir kadının sevgili yapamamasını anlamam fake bir kadın hesap açtım ona bile her gün en az 50 mesaj geliyor 😂
Ben düzgün erkek istiyorum tipi iyi olsun biraz cool ağır olsun öyle her ors buya yazan erkekle işim olmaz ztn. Hesabımda fake gibi fotom da ypk cok gezecek arkadaşım yok
Ama işte bir insanin dış görünüşüne bakarak nasıl biri olduğunu anlayamazsin sosyal hayatın yok sosyal hesaplarında foton yok bir erkek seni nasıl bulacak?
Sen nerelisin
Ben aslen Urfalıyım da İstanbul'da oturuyorum
Hım iyiymis
Sen nerelisin 😂
Ağri bende
Ağrı da mı oturuyorsun
İzmirde
Anladım
Boy kaç
178
Hım iyiymis
Senin boy kaç
166
Kızlara göre boyun baya iyi he
Minyonum ama dağ gibi degılım ufak tefehim yüzüm olsun vs
Bilemiyorum o kadarını göremedigim için
Gözler yesil sanırım
Yok parlak siyah olduğu için ışık vurunca farklı görünmüş
İlk defa duydum😄😂😂
Normal siyah ama parlıyor yani ışık vurunca ela gibi görünüyor
Sevgilin yok mu
Yok bende senin gibi sabah iş akşam ev kız görmüyoruz ki tavlayalim 😂
Nerde çalışıyon çalıştığın yerde kız yok mu
Benim işim farkli biraz ya ben araçla geziyorum hep
Tam benlik işmis ya
Gel sana da iş ayarlayalım 😂
Ehliyetim yok İstanbul’dan da nefret ediom ya sne gel ahahah
Benim işim İstanbul da gelsem napicam orada 😂
Ahahaha dogru iş ne işi ya desene
Demem niye diyeyim işimi sonra herkes benim yaptığım işi yapıcak 😂
Üf cok korusun merak ettm illlgal mi yoksa😆
Yok be efendi insanlarız biz illegale işimiz olmaz 😂
Eee ne işi deee
Niye taktın bu kadar işimi ya 😂 inat ettim demicem de diyip durma 😂
Merak😭
Fazla merak iyi değil 😂
İyi 🙄
Değil 😂
Hıh ne
Ne ne
İstem attım
Bir enayi bulursun
Üf kes be yan kesici seni
Bulursun bir enayi üzme kendini
Enayi cokta enayi herkese enayidir abicim bunu unutma
Sen ne istiyor sujnkizm
Sadece bana özel enayi olsun abicim 😄😂
Bulursun hangi şehir
Napcannnn o enayi senmisin yoksa
Yok ya hayallerde yokum ben reallerde varım
At sahibine göre nallanır.
Açar mısın konuyu dediğini
Çekiyorsun demekki
Bende bunu anlamıyorum kşar degılım kendi halindeyim sessizim çoğu zaman nasıl olıyor da öyle insanları cekıyorum?
Var bişi işte belki o sessiz hallerindir kim bilir
Tek derdin bu olsun üzülme
Ya nasıl ya insanın bahtı cok onemli
Evet. Nasılsan öyle birini bulursun. Merak etme.
Pavyoncu degılım öylesi denk geliyor bana ama
Çevrende niçin bu kadar pavyoncu var?
Çevremde degıl karşı dükkanın sahibin oglu keko Kürt erkeğinin teki instasıns baktım pavyoncunun serserinin teki bana takmış evlencem onla diyor 3 defa gördü beni oysaki ben görür görmez nefret ettim ztn y vsaktan bu basıma gelen ilk olay da drıl nerde benlik olmayan böyle nefret edeceğim erkek o geliyor bana hep
Konusmadım yüzüne bakmadım bile hatta ters yaptım
O zaman muhtemelen sen bu tür erkeklerin dikkatini çekiyorsundur.
Artık bunu nasıl basariyorsun düşün
Ama neden 😓😭😭😭😭 böyle erkeklerin dikkatini ors bular çeker ben benzemiyorum kendi halinde birine benziyorum
Bu arada bende Kürdüm ama keko değilim. Tabirin hoş değil.
Bende doğuluum nolmus Kürt canısı dedım yani yalan da degıl öyle biri
Her insan frekans yayar. Senin frekansın o ayarda olabilir.
O zaman elini aç Allah'a dua et beyaz atlı prensin için😂
Biraz daha acsana 🥵
Dua 🙏
Kütlesi olan her şeyin bir çekim gücü vardir. Bazi böcekler vardır mis kokulu çiçeklere çekilirken bazıları da gider...
Ben mis kokulu çiçek oluyorum galiba cunku hep böcekler geliyo bana
İyi düşün 😂
Öyleyim gayet güzelim ne çirkin kızlar var yanlarında pırlanta gibi erkekler var dünya Nası bi sistemle dönüyor hala cozemedim
O çirkin kızların yaydığı frekanslar pırlanta gibidir muhtemelen. Aynısı erkekler içinde geçerli.
Güzel değilsin demiyorum zaten. yaydigin frekans düşüncelerin vs
Nasıl degıstırcem peki
Kötü kelimeler kullanma (çok kullaniyorsun sanki xbxnbd), gül kokusu kokla (frekansı yükseltiyor), icki sigara vs kullanma (düşürüyor frekansı).
Yesilay gibiyim ne icki ne sigaram var beni bulanlarda uyusturcu esrar bile içen insanlardı 🤣 Gül kokusu da hiç sevmem tiksinirim yaa baska yoku yok mu
😂😂😂
Nerelisin
Bilemiyorum ki😂
Memleketimizi burada yazmamiz doğru değil bence
Baş harfi A
Hbxbxbx
Senin memleketinin baş harfi nedir?
Agrı
Oha bende
Sen ciddi misin
Neresindensin
Merkez
Sen?
Dm gelebilir misin?
Diyadin
Vay be hiç beklemiyordum 😂
Yaş kaç neden
İki hemşeri birbirini çekti gördün mu 😂
24. Öyle özel bir nedeni yok☺️
Senin yaş kaç?
22. Boy kaç
189 senin
Kızım kurbanlık dana mi seçiyorsun awq bu ne dndowjjdjdjsjs
166.
Hashhah ne olmus ya
Çalışıyor musun?
Evet😒sennn
Öğrenciyim.
Ne okuyon
Pilotaj. Sen nerede çalışıyorsun?
Pilotaj ne
Gratis gibi bir kozmetik mağaza var orada
Pilot oluyosun.
İyi nerde okuyosun
Eskişehir.
Anladımm hemsehirimmmm
Bende analdım hemşerimm😂
Eee baska
Sen dış görünüşe çok önem veriyorsun değil mi😂
Neden sordun
Öyle bir Vibe verdin
Sadece kriterlerim var o da olsun bi zahmet manken aramıyorum yolsa😀
Benim olmazsa olmazim değil tip.
Sende zekaya önem veriyorsunuz kesin kariyere falan
İlk görüşte insan ona bakar bence normal yani
İlk önceliğim ahlak.
Tam agrı erkegsin
Ağrı erkeği ne 😂 Keko kanka mu oluyor sana göre?
Hayır ağır başlı me istediğini bilen anlamadıysa
Teşekkür ederim. Bir an bana da keko diceksin sandim 😂
Yo demem ama cok uzunsun ya 189 dkdkkd
Bu arada öyle gece hayati sigara alkol vs yok bende
Bende de yok hiçbiri
Boy takıntın mi var?
Boy kilo önemli karşı cinste tabiki sanki sende yok yeme beni
Var. Ama sen kısa değilsin çok.
Minyonum bn yüzüm falan minyon
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Sorun değil.
Ahhahahas tamam
Evet ☺️
Rica etsem yorumumu siler misin?
İstem attım
Neden?
Ne var ne yok anlattik 😂 Silsenn daha iyi
Ekledim seni.
Sevgilin olmadı mı hiç
Oldu ama durup bekleseydim bana gelenleri sadece beklestdim o da olmazdı ben bulmuştum onu da zor bela
Olur ya çok takma
Sad post erken geldi
Sorguluyorum sürekli
ahh cane ahh
Aynı durumdan muzdaribim 😔