Sizi en fazla yaralayan veya en fazla güldüğünüz de dahil😇

Sizi en fazla yaralayan veya en fazla güldüğünüz de dahil😇
sen gözümün bebeğisin
senin kadar kimseyi istemedim
sen herkesten farklısın
sen olmasan beni terk edersen eğer ölürüm asla yaşayamam
Rabbimden diliyorum önce benim canımı alsın senin ölümünü asla kaldıramam
senden sonra Dünyada ki diğer kadınların selasını okudum
Seni o kadar çok seviyorum ki sensiz bir Dünya da olmaktansa ölmeyi tercih ederim
köpekler gibi aşığım benden başka bir erkeğin sana dokunma düşüncesinde bile ölüyorum sanki
başkaları söyler söz olur sen söylersin şiir olur
nerelerdeydin benim kaderim seni haketmek için ne yaptım
seni yetiştiren annen ve babanın ellerini ayaklarını öpmek istiyorum
seni bana yâr edene ne kadar şükretsem
seni sevdiğim kadar kendimi bile sevmedim
Bir çok yalan duydum ben.. en çok da seni seviyorum yalanı ya da insanların gerçekten birbirini kalbi için seviyorum yalanları.. kısaca aşk yalan bu zaman da.. tıpkı bu şiir de ki gibi
Gözlerinde bir yalan, dudaklarında bir hile, Sözlerinde sevgi fısıltısı, kalbinde ise zehir. Yalancı bir sevgiyle kandırdın beni, Hayaller kurdurdun, umutlar verdin bana, hepsi yalanmış meğer.
Bir kukla gibi oynattın ellerinde beni, İstediğin gibi yönlendirdin, kandırdın. Sana olan sevgim kör etti beni, Göremedim yalanlarını, ihanetini.
Bir peri masalı gibiydi yaşadıklarımız, Ama sonu hüzünlü, sonu acıydı. Uyandım rüyadan, yıkıldı kalbim, Yalan aşkın bıraktığı yaralar kanıyor içimde.
Artık gidiyorum senden, uzaklara gidiyorum, Yalancı sevgini de yanımda götürüyorum. Belki bir gün unuturum seni, Belki bir gün inanırım sevgiye yeniden.
Ama bir şey biliyorum ki, Bir daha asla inanmam yalancı bir aşka.
Yalanın biraz da büyüklüğü sizin ona inanabilme kabilyetiniz ile ilgilidir. Ankara 'ya deniz getireceğim diyene inanabiliyorsanız bu gezegenin bu coğrafyasında işiniz oldukça zor olabilir. Ancak benim uzak ve orta geçmişte duyduğum en büyük yalan "son beş senede sadece gerçekten seni sevdim” cümlesiydi gayet inanılabilinecek, gayet ikna olunabilinecek bir şeyken, keşke Ankara’ya deniz getirseymişler de benim kulaklarım da bunu duymasaymış aydınlanmasındayım. En azından denizli yalanlar, denizsiz yalanlardan daha fresh hissettiriyor. 😂
Belki adam getirecek 😂
En büyük yalanı bilemem ama her şeyi yalandır genel olarak Kadınlar duyduklarına aşık olur, Bana güven, seni pişman etmem, Gözlerim senden başkasını görmüyor, uykum var, yarın konuşsak olur mu?, O kız benim sadece arkadaşım, karakter ve zekâ benim için güzellikten daha önemli, Hayatımda ilk defa böyle hissediyorum (İlk defa senin gibi bir kadınla karşı karşıyayım), Ben seni bu saatten sonra istesen de kolay kolay bırakamam zaten, çok bağlandım sana, Seni düşünüyorum, Sen istemediğin sürece dokunmam, dokunur...
Cevap
4Cevap
Yaralayan yalan olmadı ama tabiki yalancı insanlar tanıdım ve layığını da buluyorlar bir şey yapmama gerek bile kalmıyor karma sağolsun😄"Sorun sende değil bende. Tanıdığım en muhteşem kadınsın. Senin gibisi asla olmadı."falan filan.😄😄
Ayrılık yalanlarında da "Sorun sende değil bende, Sorunlarım var bu aralar."😄😄Bunları duymadan yol vermek taraftarıyım tabiki ya da karşılık bitirme. Beklemek gereksiz.
Yalanlara karnim tok benim şükür. Beklentiye girip üzüldüğüm olmadı. Çünkü icraata geçmediği sürece o sözü söylenmemiş sayıyorum. Hele ki böyle büyük konuşanlar anında red flag. Sevgili aile akraba arkadaş farketmez. Büyük ve abartili konuşan insana güvenmem
"5 dakikaya geliyorum." yalanı ya da "Seni kimseye yâr etmem." gibi çok yalan duydum.
İlkini bende yapıyorum arada 😂
😂😂
Ben babamdan çok duyuyorum. 😂😂
Bir tek senle konuşuyorum 😂
Belki de doğrudur 😂
Küllü yalandır😃
Bir gün utanırlar bence 😂
Erkeklerin her sözü yalan. Şimdiye dek karşıma dürüst erkek çıkmadı. Bundan sonra da olur mu bilmiyorum. Kurtuluşu mesafede ve güvenmemekte buldum.
Sen herkesden farklısın , sensiz yaşayamam ölürümler falan 😂
exlerim burada olsaydı kim bilir neler yazarlardı.
Seni birakmayacagim ve ne olursa olsun ustunden geliriz.
"Benim için değerlisin" davranışlara yansımayan sözler
Kafanda kuruyorsun lafını kullanan erkekleri komple böyle bi çukura atıp yakmak istiyorum şu an
Valla başa düşmedim öyle bir hile 😂😂
Sen benim için hayat demeksin
İnan bir suçum yoktu, tehdit ettiler 🙄
“ Bu son seçimim”. Uzun adam..
Sen benim için farklısın 😅
"Ben ekonomistim"
sen ikincisin
Sen benim ilkimsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?