+1 yılçevirip yanıtlayalım birisine aşığım ve hayatımı onunla paylaşmak istiyorum?
böyle bir durumda onun harici istediği kadar yakışıklı çekici olsun aklımı karıştıramaz bulandıramaz isterse önüme Dünyaları serse o diğer kişi yine de ben sevdiğim adam ile olacağımdır
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın dediğin böyle olur 💪🏼
- +1 yıl
şükür 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktersiz değilim ben sevdiğim kadından vaz geçmem hiç bir şekilde. zaten güzelliği için de sevmem kalp için severim.
00 Yorumla Aşık olduğum kadini nede bırakıp başkasına gideyim. Ama aşık olduğum kadin ilgisiz ise bana karşı gözüm kayar başka yerelere
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO son aşamaya kadar geldiyse zaten gözüm ondan başkasını görmez
0113 Yorumla
Soran+1 yılYa o güzel kadın sana yürürse? Napardin
- +1 yıl
Olumsuz yanıt verirdim
- +1 yıl
Yani böyle bir şeyi düşünebilmem için aşık olduğum kadın ile senelerdir her yönden tanıyor olmam lazım bu durumda da elbette onunla devam ederim
Soran+1 yılYa tam aşık değilsen
- +1 yıl
Tam aşık degilsem ve aklım celindiyse bir süre beklerim tam düşüncelerimin oturması için eğer hislerim gitgide artıyorsa zaten ilk kadın ile bir şeyler ters gidiyor demektir ve haksızlık olmasın diye ayrılırdım
Soran+1 yılHmm Anladımmm, peki hayalindeki kadın nasıl kişilik dış görünüş felan
- +1 yıl
1.65 ve üstü, normal bir fizik, bana optimal derecede güzel gelen (görece), özgüvenli, tabuları olmayan, cinsellik dışında bir samimiyet ve ortak hedeflerin/hobilerin olduğu, kafamın uyuştuğu, huzurlu, eğlenceli ve güvenli birisi
Soran+1 yılManyaksa ya çok kıskançsa
- +1 yıl
O zaman zaten soğuma sebebi çünkü herşeyin fazlası zarar ve bu durumlar huzur faktörünü bozdugu için ilişkideki en önemli unsur ortadan kalkmis oluyor
Soran+1 yılAma sana patlamıyor kıskançlığın8 göstermiyor karşı tarafı suçluyor
- +1 yıl
Aşırı kıskançlık veya uç noktalar zaten direk sogutur
Soran+1 yılBu kadar küçük birşeyde soğurmusun? Kız mükemmel tam anne olunacak kişi ama seni sevdiği için kıskanıyor
- +1 yıl
Aşırı kıskançlık durumları ilişkide huzursuzluk yapar ve bir süre sonra kadın da huzursuz ve takıntılı hissedecegi için ister istemez ilişki kotuleşir, hafif düzeyde kıskanma normaldir ama aşırısı ilişkiyi bozar
Soran+1 yılBaşka ne bozar
- +1 yıl
Bu küçük bir şey değil çok büyük bir olay ve birkaç büyük soguma sebebinden birisi çünkü aşırı kıskançlık ilişkide huzuru bozar
Soran+1 yılAşırı kıskançlık nasıl oluyor mesela
- +1 yıl
Belirsiz durumlar varsa yani kadın kararsız ise daha ilişki başlamadan bunu hissedip ister istemez uzaklasirim
- +1 yıl
Mesela yakın arkadaşınla konsere veya kafeye eğlenmeye gidince, işine gucune vakit ayirinca, kardeşinden bile kıskanınca bu aşırı oluyor
Soran+1 yılSiz çok sıkmayı sevmiyorsunuz , Kız bir soğuk bir sıcak yaparsa?
Soran+1 yılErkeğin ilişkisi varsa kız arkadaşı olmamalı bana göre
- +1 yıl
Bir süre denerim baktım olmuyor uzaklasirim sevmediğim olaylar onlar ben her zaman net olurum ve karşımdan da benzer bir tepki beklerim
Soran+1 yılSen kıskançmısın
- +1 yıl
O zaten öyle ilişkide yakın ve iletisimde olunan bir kız/erkek arkadaş olmamalı, uzak tanidigin olur o ayrı ama sevgililikte doğru değil
- +1 yıl
Evet ama minimal düzeyde yani ilişki varken kalkıp başkası ile konuşursa elbette kıskanırım ve ikaz ederim, dinlemezse ayrilirim bu normal zaten
Soran+1 yılYa mesela bir yere gittik ordaki garson kızla samimi samimi konuşup gülüşüyor , ben direk ayrılırım
- +1 yıl
Elbette fazla samimiyet olmamalı
Soran+1 yılSeni aldatırsa ne yapsın mesela biriyle öpürkrn gördün
Soran+1 yılBen katil olurum
- +1 yıl
Biriyle öpüşürken görsem açıklama dahi yapmadan ayrılırım çünkü saygısızlık
- +1 yıl
Oha o kadar da değil
- +1 yıl
Ben hiçbir açıklama yapmadan direk ghostlarim
Soran+1 yılHmm anladım
- +1 yıl
Bak mesela bu mentalitede birisi olman da büyük bir negatif bu radikal kıskançlığa giriyor ve böyle birisi ile olmak istemem çünkü aldattigimi falan dusundurecek harekette ne yapacağı belli değil
- +1 yıl
Başka kadınlarla onunla ilişkide iken munasebetim olmaz ancak bu düşüncede birisi ile de olmam çünkü aşırıya kaçar ve huzursuz hissederim
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılBen o zmn hiçbir şey olmamış gibi davranıp hayatını batırıyım
- +1 yıl
Aldattiysa başka insan mı yok seni hak etmiyor demektir açıklama bile yapmadan iletişimi kesersin kendi kaybeder insanlara gereğinden fazla değer yüklemeyin
Soran+1 yılDüşün bi sen köpek gibi aşık olup evleniyorsun ama o seni aldatıyor o zmn ne yaparsin
- +1 yıl
Sevgiliyken adı konmuş ilişkide seni aldatiyorsa zaten direk ghostla böyle bir durumda benim için o insanın sokakta yürüyen herhangi birinden fazla değeri kalmaz
Soran+1 yılEvliysen?
Soran+1 yılBu kadar kolay mı
- +1 yıl
Benim aşka bakışım çok farklı ve olgun yaklasabilen birisiyim o yüzden üzülürdüm ve kanıtlarıyla bosayip yüklü miktarda tazminat alırdım ve hayatımdan komple çıkarır yeni insanlar tanirdim
Soran+1 yılBu kadar kolay yani
- +1 yıl
Ki zaten benim evlenmeye karar verme aşamasına gelmem için seneler boyu aynı evde vakit geçirme ve cinsellikte dahil o kadını her ortamda ve her koşulda tanıyıp aradaki bağın güçleniyor olması lazım yoksa günümüzdeki evlilikleri görüyorsun yaz dizisi gibi 😂
Soran+1 yılBu umursamazlıktan istiyorum
Soran+1 yılSen evlenemezsin bu arada
- +1 yıl
Umursamazlık değil sadece olaylara gerçekçi bir bakış açısı ne ise o ki umursamaz birisi değilim aksine duyguları güçlü yaşayan birisiyim ama bunları yonetebiliyorum
Soran+1 yılEvlilik dışı cinsellik yaşarsanız soğuyorsunuz
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Evet böyle birisi karşıma cikmazsa evlenmem bu konuda Avrupa'daki mentalitedeyim evliliği bir sözleşme gibi görüyorum, ilişkiyi ise bağın kendisi olarak
Soran+1 yılCinsellik dışında mantıklı
- +1 yıl
Soguyan da olabilir fakat ben bu şekilde düşünmüyorum sogumayacagima eminim
Soran+1 yılDaha önce başkasıyla cinsellik yaşamışsa
Soran+1 yıl? .
- +1 yıl
Ben kadını elde edilen bir ödül gibi değil hayatımın bir parçası gibi görürüm ve güneş sistemine benzer bir düşünce mekanizmam var. En merkezde mutluluk, sağlık, huzur ve özgürlük var; bir sonraki yörüngede anne/baba, idealler, hedefler, aile olma halinde eş; bir sonraki yörüngede yakın arkadaşlar, normal akrabalar, sevgili gibi insanlar; bir sonraki yörüngede iş arkadaşları, uzak tanidiklar vb
- +1 yıl
Önemli değil benden önce olan bir durum beni ilgilendirmez günümüzde herhangi bir etkisi olmaması yeterlidir
Soran+1 yılSenin düşüncende farklı değlde bambaşka
- +1 yıl
Cinsellikte mantıklı çünkü her konuda tanımak isterim ancak bunların asamasi var yeni sevgili olduğum birisi ile de yaşamam önce duygusal zemin oturmalı bir süre
Soran+1 yılCinsellik dışında bütün görüşünü beğendim
- +1 yıl
Evet gelişmiş bir hiyerarşik düşünce sistemim var bu konuda
Soran+1 yılAma bence evlilik dışı cinsellik olmamalı bu benim düşüncem
- +1 yıl
Olabilir ama cinsellikte sevgili olmanın bir parçası ve bence olması gerekiyor ama herkesle de olmamalı, duygu hissettiğin birisi ile olmalı... Geçmişte duygu hissetmedigi birisi ile yapanı yargilamam ancak benlik bir olayda değil
Soran+1 yılHmm doğru sanırım
- +1 yıl
Aynen öyle. Neyse ben kaciyorum birazdan bakmam gereken şeyler var yüksek seviye akademik bir makale için tempoyu artiriyorum ufak ufak, Q1 veya Q2 seviyesinde bir journal cikartsam direk Münih tekniğe gidip o gece halay çekecem 😂
Soran+1 yılOlmaz öyle sonra tanıştığın tüm kızlar sana salaj gelir bu zeka fazla sjdjf
- +1 yıl
Dkjskdksd yok bea sorun olmaz ben gidiyom zaten bir ay içinde NLP ve speech recognition konularını içeren bir kitabı bitirmem lazım sonra esas eğlence başlıyor, devasa bir model için her gün saatlerce Google academicte takilacam 😂
Soran+1 yılCiddimi
- +1 yıl
Aynen Q1 veya Q2 seviyesi journal en üst düzey akademik makaleler, en kotu iki tane survey çıkarmam lazım ki yurtdışını garantileyim ülke fena bunalttı beni
Soran+1 yılMesleğin neki
- +1 yıl
Arkadaşımda zaten yüksek lisans öğrencisi birlikte yazacaz makaleyi o yüzden daha hızlı biter
- +1 yıl
Bilgisayar muhendisiyim
Soran+1 yılAllah yardım etsin çok zor bir meslek
- +1 yıl
Yok bea keyifli meslek ama torpil olaylarından ilk işi bulmak birkaç ay sürüyor malum TR e ben de onu bekleyeceğime journey veya survey çıkartıp yüksek lisansta güçlü kozum olsun dedim
- +1 yıl
Hele Q1 seviyesi olursa okuyan kişinin mülakata gerek yok buyur gel deme olasılığı yüksek dkskkdks
Soran+1 yılYks de kaç k yaptın
- +1 yıl
174k yapmıştım ileri derecede kaygı bozukluğu ve demir eksikliği vardı, demiri düzelttim üni performansım yüksekti sonra anksiyete geldi onunla da senelerce mücadele ettim, şimdi gayet iyi kafam 😃 Anksiyetenin yarısını yendigimde algoritma derslerinde falan sınıf ikincisi olmuştum
- +1 yıl
Benim olay karışık ama toparlandım tamamen hatta kaygıya rağmen sağlam bir bilgi birikimi de edindim rahat şekilde
- +1 yıl
Süre ve zorluk arttıkça ortalamanın epey üstünde sonuçlar veriyorum fakat üni sınavı gibi çok kısa sürelerde kaygı kilitliyor
Soran+1 yılBendede borderline var
- +1 yıl
Geçmiş olsun zor bir rahatsızlık. Kaç senedir tedavi görüyorsun
Soran+1 yılGörmüyorum teşhisi koydular bıraktım
Soran+1 yıl16 yaşımdaydim o zmnn
- +1 yıl
İşte devam etmen lazım aradan seneler geçmiş ilerlemiştir ve inan bana psikiyatri inanılmaz derecede iyi geliyor sadece sabirli olman gerek. Ben anksiyetede en dibi gördüm, yürürken bile bir bacağım yukarıda gibi hissediyordum, sırtım dengesiz şekilde kasılıyor ve boynumda zayıflık hissi oluyordu hepsini aştım tam üç sene sürdü
- +1 yıl
Belkide çocukluk travmasindandi çocukken okulum ile hiç uyusmazdik, haftanın iki üç günü kavga çıkar ve eve gönderirlerdi hatta rehabilitasyona gönderdiler çocukta değil çevresinde sorun var dedi 😇
Soran+1 yılÇevredekileri dövseydinn, ay benim çocuğum böyle olsa okulu değiştiririmm
Soran+1 yılÇocuğuma biri zorbalık felan yapsa boğarım o kişi çocuk felan dinlememmm
- +1 yıl
Oho bak işte bunlar sağlıksız düşünceler bundan bahsediyorum 😃 Dağ başında değiliz, zorbalık varsa resmi makamlara müracaat edilir
Soran+1 yılBen şiddette karşıyım ama benimmm çocuğuma biri şiddet uygulasa aslaaaa tahammül edemem
Soran+1 yılDağ başıyla alakası yokkkk öğretmen çocuğuna tokat atıp dovse ne yaparsin?
- +1 yıl
Ben şiddete başvurmam, gerektiğinde öyle sivri dilli birisi olabiliyorum ki karsimdakileri çıldırtıp üstüne disiplin kuruluna şikayet ederdim diğer çocuğu
Soran+1 yılÖğretmennnseee?
Soran+1 yılAğzını burnunu dağıtırım adam tutar dövdürtürüm
- +1 yıl
Öğretmen doverse dava ederdim surundururdum çünkü hukuki yaptirimlar atacağım en sert yumruktan bile daha etkili olurdu
Soran+1 yılBenim çocuğuma kimse el kaldıramaz
Soran+1 yılHiç kafamız uyuşmuyor
- +1 yıl
İşte ben kaba kuvvete başvurmam sadece son çare olarak başvururum. Birisi çocuğuma el kaldırdıysa öyle bir ugrasirdim ki hukuki süreçte insan içine cikamazdi
- +1 yıl
Zeka en güçlü yumruktan daha yıkıcı olabilir
Soran+1 yılO zmn ilk hukuk sonrada kaza süsü vererek dayak attırmak 👍🏼💪🏼
- +1 yıl
Hiç uyuşmuyor kafalarimiz bu konuda ben kaba kuvvete karşıyım. Kavga edemediğim için değil aksine iyi dövüşürüm ama sözler kılıçtan bile daha keskindir akıllı birinin dilinde
Soran+1 yılSenin düşüncen bu ,
Benimkisi kısasa kısas- +1 yıl
Tehlikeli düşünceler işte ben şiddeti sevmiyorum ama benim uğraşmam o kişinin en son isteyeceği şeylerden birisi çünkü sakin bir şekilde o kişiyi ortamında rezil edecek kadar kıvrak bir zekaya sahibim
Soran+1 yılHmmmmmm iyimiş
- +1 yıl
Aynen öyle sadece zekasını konusturamayan kişiler şiddete başvurur. Ben insanları çok seven birisiyim ama bir çocuğa hele kendi çocuğuma el kaldırdıysa hukuki ve sosyal süreçlerle perişan ederim o kişiyi gram acımam
Soran+1 yıl
Anladım hukukçu
Soran+1 yıl😅😅😅
- +1 yıl
Öyle işte ben gidiyorum bu sefer fazla bile durdum, bu tarz tehlikeli düşüncelerden uzaklasmani öneririm hiç saglikli değil
- +1 yıl
Öfke ile değil soğukkanlılık ve büyüklük ile olayları çözmek çok daha etik ve etkilidir zira bu gündelik hayatında da daha huzurlu hissetmeni saglar
Soran+1 yılKendimi koruyacak kadar güç sahibi olmam bence güzel bir şey güle güleeee 🌟
- +1 yıl
Korumak önemlidir ancak şiddet sadece hayatın veya mal varligin tehlikede ise kullanilacak son çaredir olayları olgunluk ve zeka ile çözmek çok daha iyidir.
- +1 yıl
Bruce Lee bile olsan senden daha güçlüsü her zaman olur o yüzden toplum ve devlet yapısı vardır zaten
Soran+1 yılHmmm görüşürüz 🔮🔮
- +1 yıl
Bak İsviçre'ye adamlar hukuki ve sosyal düzeni o kadar iyi oturtmuş ki haftalık ortalama cinayet sayısı 1 in altında yani istatiksel olarak neredeyse yok gibi
- +1 yıl
Pekala ben kaçtım iyi günler
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşık olduysam başkasını gözüm görmez.
02 Yorumla
Soran+1 yıl💪🏼adammm
- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim kişi daha önemlidir benim için
011 Yorumla
Soran+1 yılYemin et
- +1 yıl
elbette, sevmişim evlenmeyi düşünüyorum kimse umurumda olmaz
Soran+1 yılUmarım öyledir
- +1 yıl
elbette öyle
Soran+1 yılen büyük korkum bu , ben güzelim ama daha güzel birini bulup gönlü kayarsa
Soran+1 yılUmarım öyle bir şey olmaz
- +1 yıl
benim için bu söylediğin imkansız gibi bir şey
Soran+1 yılAma gönül laf dinlemez hani aşık olacağı kişiyi sevmiyor ya onun gibi
- +1 yıl
bilemem orasını ama ben sevdiğim kadını isterim
Soran+1 yılAdam adammmm
- +1 yıl
eyvallah o senin güzelliğin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılaklıma girer bende ona girerim
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin kız nolcak?
- +1 yıl
valla bu devirde sevgi falan hikaye bence
+1 yılhayir
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddimi? Ya en büyük korkum bu ben güzelim ama daha güzel birini bulup gönlü kayarsa
- +1 yıl
bu dusunceyle yola cikilmaz
Soran+1 yılBiliyorum ama elimde değil, küçüklükten kalan bir şey terk edilmekten korkuyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar