Aşk İlişkileri İş yerinde kur yapan erkek kendini nasıl belli eder? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Öğlen yemeğine giderken kızın bürosuna gelip hoşçakal derken şirin şirin el sallar mı 😂 Güncellemeler+1 yıl Benden yaşça büyük birde 😅 ama erkek yani kadınlardan hoşlanıyor tabiki 😂 İş yerinde kur yapan erkek kendini nasıl belli eder? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Genelde sana yürür işte.. bir şey ısmarlar seninle konuşur 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yemeğe giderken el sallama da ne ya bu düpedüz düz canım kur yapmiyor canım yapiyir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyor mu yapmıyor mu karar ver 😂 Yorumla Bulutsencer +1 yıl S. a. l. ak. lik. yapiyor yazmistim Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kur yapan erkek derken? Vurdurmuyordur inşallah. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkekte kur yapar Allah Allah Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. erkek bu yapar:) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapar 😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl saçma saçma cilveler:) Yorumla Soran +1 yıl Çok tatlı oluyor ama 😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl hıhh yelkenler suya inmiş zaten :) Yorumla Soran +1 yıl İndi ama napalım yani 😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl yürü ozaman yapıştırrr :) Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. komik gibi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bir tık Şirin 😅 Yorumla Adanus0101 +1 yıl saat 3 çikolata alıp masasına bırak Yorumla Soran +1 yıl Saçmalala o bana alsın 😂 Yorumla Adanus0101 +1 yıl Yeni nesil olarak zincilkeri kır sen al Yorumla Soran +1 yıl Nooo Yorumla Adanus0101 +1 yıl hoşlandıysan yap bunu Yorumla Soran +1 yıl Aşka yapmam cıvıklık olur Yorumla Adanus0101 +1 yıl peki sen bilirsin ama başka sey düşü n ona biraz ümit ver mutlu olsun heyecan yapsın Yorumla Soran +1 yıl Yapıyor yapıyor 😂 sende biraz taktik ver o zaman 😂 Yorumla Adanus0101 +1 yıl Sen detay ver iş yeri nasıl aynı oda mı farklı kat mı sık sık karsılasma olur mu.. cıkısta servis mi var araç mı var Yorumla Adanus0101 +1 yıl öğle arası yemekler nerde yeniyor Yorumla
PlatenisTaken____ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sende hemen düştün mü buna ağzını aça aça 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Düştüm Yorumla PlatenisTaken____ +1 yıl Yarın istediğini alır ortada kalırsın Yorumla Soran +1 yıl He he Yorumla PlatenisTaken____ +1 yıl Yaş kaç 20 falan. mi Yorumla Soran +1 yıl 26 o 46 😂 Yorumla PlatenisTaken____ +1 yıl Gençmis ya 55 falan iyi olur sana Yorumla PlatenisTaken____ +1 yıl Sen safsin o adam seni halleder Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle zannet Yorumla PlatenisTaken____ +1 yıl Kesin etkilendin ondan Yorumla Soran +1 yıl Etkilendim ana cıvıklık yapmam Yorumla PlatenisTaken____ +1 yıl 2 daha gülse seni yatağa Atacak adam Yorumla Soran +1 yıl Çok gülüyor 1-2-3 değil ama atmıyor Yorumla PlatenisTaken____ +1 yıl Göstersen koşa koşa gelir ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genelde sana yürür işte.. bir şey ısmarlar seninle konuşur
Yemeğe giderken el sallama da ne ya bu düpedüz düz canım kur yapmiyor canım yapiyir
Yapıyor mu yapmıyor mu karar ver 😂
S. a. l. ak. lik. yapiyor yazmistim
Kur yapan erkek derken? Vurdurmuyordur inşallah.
Erkekte kur yapar Allah Allah
erkek bu yapar:)
Ne yapar 😂
saçma saçma cilveler:)
Çok tatlı oluyor ama 😂
hıhh yelkenler suya inmiş zaten :)
İndi ama napalım yani 😂
yürü ozaman yapıştırrr :)
komik gibi
Bir tık Şirin 😅
saat 3 çikolata alıp masasına bırak
Saçmalala o bana alsın 😂
Yeni nesil olarak zincilkeri kır sen al
Nooo
hoşlandıysan yap bunu
Aşka yapmam cıvıklık olur
peki sen bilirsin ama başka sey düşü n ona biraz ümit ver mutlu olsun heyecan yapsın
Yapıyor yapıyor 😂 sende biraz taktik ver o zaman 😂
Sen detay ver iş yeri nasıl aynı oda mı farklı kat mı sık sık karsılasma olur mu.. cıkısta servis mi var araç mı var
öğle arası yemekler nerde yeniyor
Sende hemen düştün mü buna ağzını aça aça
Düştüm
Yarın istediğini alır ortada kalırsın
He he
Yaş kaç 20 falan. mi
26 o 46 😂
Gençmis ya 55 falan iyi olur sana
Sen safsin o adam seni halleder
Sen öyle zannet
Kesin etkilendin ondan
Etkilendim ana cıvıklık yapmam