Kız arkadaşım aşırı kıskanç , ve sürekli ayrılıp duruyor?

Merhabalar, arkadaşlar biraz uzun olabilir ama lütfen okuyun ve yardımcı olun. İşin içinden çıkamıyorum. Benim 7 aylık bir ilişkim var ve bugün tekrardan bitti. Bitme olayı genellikle kız arkadaşımın çok ama çok kıskanç oluşundan kaynaklı oluyor ve hep kendisi ayrılıyor sonra bir gün geçiyor ve özür diliyorum bende kabul ediyorum. Onun için fazlasıyla değiştim, çevremi değiştirdim arkadaşlarımı değiştirdim. Hatta kimsem kalmadı diyebilirim. Sürekli sen kızlarla çok samimi konuşuyorsun , konuşmayı bilmiyorsun ve karşı taraf olumlu vibe alıyor vs bişeyler diyor. Fazlasıyla şeffafım. Tamamıyla ona odaklanmama rağmen sorunun hep bende olduğunu, her cümlemden bir tartışma çıkarıyor ve sonu hep ayrılığa gidiyor bende üzülüyorum ve psikolojim bozulmuş gibi hissediyorum. Sanki tüm kızlar bana hayran gibi görüyor anlamış değilim. Her gün işten hemen sonra yanına giderim güzel vakit geçiririz hep beraberiz. Yani bir kadının istediği her şeyi yapıyorum aslında ve bu sevgimden saygımdan kaynaklı. Ama sanki sürekli hatalıyım onun gözünde. İş arkadaşlarım ile sigara içmek bile yanlış geliyor ona. Yanlış hiç ama hiç yapmıyorum ama bu şekilde kendimi bastırılmış ve psikolojik olarak kısıtlanmış gibi hissediyorum. Ve artık kendimi iyi hissetmiyorum barışmak istiyorum ama istemiyorum çünkü 50-60 kere neredeyse ayrılmışızdır. Yaşımız 26 ikimizindr bu arada. Bir cümle kurarken acaba yanlış anlayacak mı , herhangi birini görünce morali bozulup ayrılacak mı diye düşünmekten stresten çok yoruldum. Ne yapmamız gerekiyor arkadaşlar yardımcı olun.

Kız arkadaşım aşırı kıskanç , ve sürekli ayrılıp duruyor?