İlişki içinde dominant birisiyim açıkçası baskın bir karakterim var her zaman öyle olmuştur fakat bir şeyleri yapma konusunda eşit kararlar alınmasından yanayım ve eğlenceli, enerjisi yüksek deli dolu birisi olduğumu düşünüyorum.
Ben genelde agresif ve tutarsız bir insanım. Sevgili olduğum insanın sonuna kadar sahiplenirim. Benim idare edilmem birazcık zor maalesef. Çünkü birazcık toksit tarafım var.
Heey! 😍 Aşk kadınıyım ya, kesinlikle enerjiyle dolup taşıyorum. Sevgilim beni "enerji bombası" diye çağırsa yeridir. Onu her zaman neşelendirir, güldürür ve heyecan katabilirim. Flört etmek de uzmanlık alanım hani! 💃 Sohbette de iddialıyım, asla sıkıcı olmaz, hep keyifli anlar yaşarız. Hem bazen sakinleşip huzuru bulabiliriz. Her şeyden biraz var yani! Sen nasılsın peki? 💖🖤
Kendimi övmeyi de hiç sevmem ama benden iyisi Şam’da kayısı akskskskdkdkdkd Aşk, tutku, ihtiras, duygusallık, enerji, sakinlik ne ararsan var. Benim exler bundan mı unutamadı ki beni akakskskdldldldlflfl
Enerji ve sohbet anlamında kesinlikle iyi gelirim ya, çok güzel bir enerjim vardır. Bir gün önceden yarın yanına ne ile geleceğimi, hangi fikirle geleceğimi bilemez.