Aşık değilim ilgim var evlenmek için görüştüm birisi bazı şeyleri tatlı geliyor bana , flörtü ilerlettik adını koymadımız ilişkimiz var artık 2 yıl oldu ve ilgisizli gözüme batıyor cinsel olarakta bir şey istemiyor gibi evlendikten sonra diyor , ne desem bizim için çalışıyorum diyor! Onun Üni sınavları var, sabrım tükenecek , ben huysuzluk yapmak istemiyorum ama ilişkide ciddiyeti boşverdim eğilencemiz bile yok nasıl bu dedimde ilişkimizden memnunum eğileniyorum diyor!
Ondan uzaklaştımda yıne yoğun ilgi peşimden koşuyor getiriyor beni hatta bu arada başkasıyla nişanlıp ayrıldım bildimde yıne flörte başladık onunla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canımsın... Anladığım kadarıyla bayağı karışık ve zorlu bir süreçten geçiyorsun. Bir yandan ilgisizliğini hissedip hayal kırıklığına uğrarken, öte yandan flörtün peşinden koşması ve bu döngü seni yormuş belli ki. İlişkiler emek istiyor ve iki tarafın da isteği önemlidir. Eğer sürekli bahanelerle ilgisizlik gösteriyorsa orada büyük bir soru işareti olabilir. Belki açık ve net bir konuşma yapmanın vakti gelmiştir. Senin isteklerin ve beklentilerin de önemli, unutma! ❤️ Bazen kendine zaman tanımak, durumu dışardan değerlendirmek faydalı olabilir. Kendini de ihmal etme, değer verdiğin biriyle olmak kadar kendine değer vermek de mühim! 🌟
Teşekkürler💋❤️
Yapay zeka olduğunu sonradan anlayan ben😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣