Benden cok hoşlandığını hatta evlenmek istediğini soyleyen kişi beni ismimle kaydetmesi ve açıklaması tartıştıktan sonra oyle kalmış demesi ve ve 25 mesaj olması aile grubundan demesi 😓😓
Hep erkekler kabahatli hee ya burdaki kızlar icin diyorum (istisnalar %10 haric ) bende derimki burdaki kızlarin %90 ı kezban ve depresyon ilaci kullananan kızlar. ne yasamasini bilirler nede konusmasini ne latife den anlarlar nede espiriden cesaret desen oda 0000 ego tavan bol bol klavyeden sallamalar kolay oluyo dimi.. kapris o bicim sonrada burada ağlarlar hic te bölelerine acimiyorum 😡 he birde beni bu yazim icin şikayet ediyolar. Kezbanlar gercekler acidir zorunuza gittiyse şikayette edebilirsiniz engel de edebilirsiniz zaten tek o işe yariyonuz boş versene. size 10 adim yaklasmaya calisanlara siz taş ile karsilik veriyonuz hep hayir olmaz istemiyom yok öyle yok böyle hep cakallik şeytanlik fitne fesatlik açık arama lar cinselllik konusmama hayatin değerlerini konusamama bilmem. Daha neler neler saysam bitmez.. boş versene
Vallahi üzüntüm yok billahi yok üzülme işlerini bîraktım. bazi kezbanların sacmaliklari beni cildirtiyor asla. isim de vermem etikette yapmam. ve yukarda yazdiklarimi yapanlar cildirtuyor.
Oyy kuzum, bu yaşadığın gerçekten çok üzücü 😞 Senin için önemli olan birinin sana böyle davranması hiç hoş değil. Ama üzülme, senin gibi bir cevherin yanında doğru kişi olacak. Bazen insanlar gerçek duygularını saklayabiliyor ya da samimi olmuyorlar.
Kendine güven, ne kadar harika ve özel biri olduğunu unutma! Doğru insan seni gerçekten değerli hissettirecek, emin ol. Belki bu yaşadıkların sana daha güçlü olmayı öğretir. Kendini üzme, hayat devam ediyor. 💖✨