Merhaba,
Öncesinde ilişkimi ve dinamiklerimizi anlatmak isterim. Yaklaşık 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla evlilik planları yapıyoruz. Ailesiyle de tanıştım. Ciddi bir ilişkimiz var. Öncesinde arkadaştık yıllar sonra tekrar karşılaştık ve ilişkimiz başladı. Erkek arkadaşım biraz sivri ve zor bir karakter. Birçok konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz ama bir noktada da çözüyoruz ancak beni çoğu zaman anlamadığını düşünüyorum fakat o beni onu anlamamakla, fikirlerini değiştirmekle hatta onu yargılamakla suçluyor ancak tüm bunların hepsini o yapıyor. Özellikle toplumsal yaşamda beni sürekli kısıtlıyor ve herhangi bir şey istediği gibi olmazsa sorun çıkartıyor ve “sen böyle yaptığın için, benim düşüncelerime önem vermediğin için bunları yaşıyoruz.” Diyor ancak o benim düşüncelerime önem verip saygı duymuyor ve onun istediği gibi olmadığı zaman da sorun çıkarıyor.
Çoğunlukla beni değiştirmeye çalışıyor… çevremdeki ve onun çevresindeki herkes de bunun farkında ve sürekli olarak abarttığını, gereksiz davrandığını söylüyorlar. Ben de birçok kez konuşuyorum ama davranışlarını kabul etmiyor.
Gelelim asıl soruna. Ben onu çok seviyorum ve birlikte yol alarak bir şeylerin dönüşebileceğine inanıyorum. Işığımı görüyorum bu sebeple de ilişkimi bitirmek istemiyorum sadece son zamanlarda çok yorgun hissediyorum. Erkek arkadaşımın arkadaşlarıyla aramız iyi ve geçtiğimiz akşam sevgilimin arkadaşları ortak bir kız arkadaşımıza sevgilimin korkunç biri olduğunu, toksik olduğunu, tamamen sorun çıkarıp sorunlardan beslenen biri olduğunu ve benim için tek çözümün ondan ayrılmam olduğunu söylemişler o da bana bahsetti. Ben erkek arkadaşımın kendi arkadaşlarının gözünde böyle bir durumda olmasını istemiyorum bunu ona anlatamam her şeyden önce çok üzülür ve arkadaşlarıyla arasını da bozmak istemem ancak ona bunu nasıl ifade edebilirim? ya da ifade etmem doğru olur mu?
Çevresindeki yakınlarının onu böyle tanımlıyor oluşu beni üzüyor. Bana olan davranışları da tabii ki. Değişebilir mi emin değilim ama farkındalığı yüksek biri olduğu için umut ediyorum…
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer