En fazla suren iliskim 6 ay. Cogu kadinin sevgili olma sebebi evleniriz dusuncesi açıkçası. Bende oyle en azindan.
Gorucuye falan da karsi degilim hatta görücüde bu olaylar daha net, sınırları belli oluyor bu acidan mantikli buluyorum ama görücü olayi eskisi gibi degil. Etkisini kaybediyor yillar gectikce. Görücü olayi olmadi bende.
Bu yuzden tanisip birileriyle sevgili oluyorum. Tanimaya calisiyorum. Sınırlarımı da koruyorum. Agzini ariyorum evlilik falan diye. Dusunmuyorum, zamani gelince olur, dusunuyorum dediginde ne zaman dusunuyorsun gibi fikir aliyorum.
Bakiyorum cogu cok yanasmiyor. Bende evlilik isteyen biri olarak vaktim boşa gitmesin, beni oyalamasin, bana daha fazla yanasmasin diye (bazilarinin sevgili olma amaci daha cok bel alti olabiliyor gunler gectikce yakinlasabiliyor. Buna izin vermiyorum, bu yakinlasmadan da pek hoslanmiyorum) en erken zamanda bitirme yoluna gidiyorum sonuc olarak.
Hani kimsenin keyfini bekleyemem, keyfini beklerken geri gelmeyecek zamanim gidecek, o iliskiye emek verecegim, zamanla belki daha fazla baglanacagim o kisiye hani bunlara sebep olmadan sonlandırıyorum.
Evlenecek olan erkek belli oluyor zaten. 3 ayda kizi alip nikahina alan erkekler var. Ben bir erkegin keyfini bekleyip aylarca, yillarca evleniriz belki diye bekleyemem ki.
Bazilarina 6 ay bile cok aslinda bu kadar zamanda vermek istemiyorum ama günümüz erkegi o kadar gizli ve seffaf davranmiyor ki bir kismini aylar gectikce anca taniyorum. Nasil koca olur, nasil baba olur anca fikir olusuyor kafamda.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer