AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
Bence tam tersi kizlarin ego tatmini yanimda kizla yürürken veya otururken kizlaein bakislaei üstümde oluyo ama yalnizken kizlar bakmyo ndeni ise kiyasliyolar
Sapıktır, kıskandırmak istemiştir, iğrenip bakmıştır, ilgisini çekmiştir ya da canı sıkılmış gözü takılmıştır her şey olabilir artık orasını sevgiline sor :))
Aç gözlülük, görmemişlik, Duygusuzluk, Hanzoluk, adına her şey diyebilirsin.
İki neden olabilir
1- senin muhabbettin onu sarmadığı için farklı bir yerde başka bir kızı gördüğü için
2-Seni sevmiyor gözü dışarda
bu iki nedende senin için kötü olabilir en iyisi erkek arkadaşın elden gitmeden bir çaresine bak
gözü 1 kere takılmış olabilir anlık birşey dir. Ama bakmaya devam edip kesiyorsa kızı yaptığı yavşaklıktır.
Sanki kızlar masum konserlere gittiğinde mesela Tarkaaannnn diye yırtınmıyorlar mı yanında sevgilisi varken sahneye iç çamaşırını bile fırtalanlar var sevgilisinin yanındayken erkek yanından geçen güzele dönüp bakmış mış güzele herkes bakar.
tatlım sadece gözü takılmamıştır hersey olabilirde en çok kıyaslama yapar şöyle ; bir yanındakine bakar bir de karşısındakine benimkimi daha iyi yoksa karşımdaki mi şeklinde
Her denk geldiğinde bakıyor o kıza ama öylesine bakıyor gibi ya bir kere gizlice gördüm kızın yanından geçerken sessizce bişeyler söyledi şarkı mıydı tam anlamadım sonra sorunca da ona söylemedim aşkım dedi ama ben gördüm resmen!
fff millet sevgilisini eker baska sevgiliye bakar tıpkı senn erkek arkadasın gibi sen de sevgilini takip ediyon sanki kocanmıs gibi delimisin çıktın mı aşk yasadın mı tamam sende baskasına bak bul ayrıl bu siler böyle ilerler be bebesimm
erkekler her zaman aç gözlüdür bir tane karşı cins görmesin hemen yatak düşüünür ve karısı sevgilisi veya kardeşi hiç fark etmez yanındaki kişi radarlar sürekli açıktır bu yüzden
Her denk geldiğinde bakıyor o kıza ama öylesine bakıyor gibi ya bir kere gizlice gördüm kızın yanından geçerken sessizce bişeyler söyledi şarkı mıydı tam anlamadım sonra sorunca da ona söylemedim aşkım dedi ama ben gördüm resmen!
O kız tanıdık mı? değilse laf atmıştır ben de yapıyorum bazen oy oy oy oyyyyy yerim allah gibi kırmızı seni açmış gibi amaç beğendiğindiğini belli edip kendini göstermek bazen etkili oluyo yolluysa kesin düşüyolar. kız eğer tanıdıksa sahip çık kapar alır götürürler farkında olmazsın.
Hiç hoş birşey değil ama bendede bu huy var. Farkında olmadan bakıyorum. Altında genellikle bişey olmuyor. sevmiyorum bu aliskanligimi kurtulmaya çalışıyorum
Onunki farklı bildiğin iş atmış. Ona söyledim demesini beklemiyordun heralde
Gözü de takılmış olabilir ya da hoslanmis olabilir var boyle erkekler arkadasim seni hic kandirmiycam
kimse kamdırmasın ne seni nede kendisini erkekler yorumlarda birer melek gibi sanki geçin onları bakmam felanları hemen hemen her erkek bakar istinalar hariç kadınlar daha iyidir bu konuda erkek bakar
Bakmakla görmek arasında fark var bende hoş bir erkek görürsem bakıyorum kıyafetini inceliyorum saçına sakalına bakıyorum nasılmış üstündeki sevgilime yakışır mı vs diye ama kötü bir şey geçmiyor aklımdan bence o da öyledir
KIz aynı kız mı sıradan başka bir kkz mı
bunları kuruntu yaparsan hayatın zından olur zamanını ıyı degerlendır
Dikkat et o zaman cok yaklasmalarin izin verme
erkek oldugu ıcın yanı bır aacıklaması yok hmen hemen bakmayanı yok D:
artık sevgili olmuşsunuz demektir
yani seni garantilemiş
farklılık arayan
gözü dışarda erkek tipi
geçmiş olsun
seni sevmiyodur ya da kıskandırmaya çalışıyodur ama kızda tuhaf bulduğu bişey varsa ya da tarzı değişikse ona bakmıştır ya da dalmıştır bu konu çok farklı yerlere gidebilir bacım
Bu çocuğun gözü dışarda sende ona aynısını yap
Bilmiyorum aynı tartısma bızde de var ama konustuk hallettık isteyerek olmadgnı soyluyo artık yapmıyo konusarak halledın
Ego tatmın etmek ıcın bakar kendıne guvenı yoktur saygısı da sarkı mırıldandı falan demıssın sanırım bı kekoyla karsı karsıyasın. Bence sevgı bı yere kadar arada saygı olmadıkca.
Sevgilisinden daha güzel bir görmüştür...
Normal bence insanlık hali ne var ki :D
:D Sen ayrıl o heriften :)
Ne demiştir kıza mı sorsam
Artık ne dediyse :D ama pis yürümüş bence hatuna
Ne yürümesi ya dövdürcem o kızı
En basitiyle senin bir lv cantan var ve vitrinde baska bir Çanta gördün bakmaz misin?
Bazen takiliyo göz ya da bisey dikkatini cekmistir. Uyari ver ama kafana takma :)
Bir kere olduysa gozu takılmıştr olabilir bir de şöyle bişey var disarda öyle kizlar varki ben bile dönüp bir daha bakiyorum yani. kimisini cok begendgmden kimusine de igrenc halinden dolayi
Aslında kesenini kızlar oldugunu iddaa edenler var hala. Heh iste onlara pek de ınanma bir erkek dısarı bakma istemeseydi bakmazdı. Gercek bu
Gormeden bir sey diyemem ki belki senbbile kuruntulu olabilirsin
Bilerek yapıyosa kıskandırmak için, bilerek yapmıyosa yokluktan çıkıyodur seninle üzülme :D
O kızdan etkşlenmiş ola bilir, seni sevse başkasına bakmaz. Kayb etmekten korkar
Oylesine bakiyodur. :) bn sevgilim yaninda laf da atiyorum kizlara :) cok da eglenceli oluyor :)
Detayı okumadım. Fakat yanımdaki adam başka kızı keserse bende onun gotunu keserim. net
Ve sen hala olaya el koymadın? Tebrikler
Belki gerçekten ona söylememiştir diye düşündüm çünkü nerdeyse 1 senedir çıkıyoruz güveniyorum ama beni şaşırtmaya başladı kızla mı konuşsam :(
He git kızla konuş kendini küçült
Niyeki :(
Ne diyceksin kıza allah aşkına?
yanında sevgilisi varken bir kıza nye bakıyorsa ondan bakar bence
Kızın tipini bir tarif etsene? boy kilo vs? yüz tipi nasıldı burun dudak göz saç renk? çok Güzelse illa bakar
Oha
kız sevgiline senden daha çekici gelmiştir. öyle olmasa bile yine de bakar, doğal dürtümüz bu, olabildiğince çok dişi döllemek. tabi ki bu sosyal düzende bunu yapmak çok mümkün değil, o yüzden sadece bakmakla yetiniyorsa sorun yok senin açından.
Her denk geldiğinde bakıyor o kıza
Güzel bir kızsa gözü kaymıştır olabilir, sen hiç yakışıklı birine bakmıyo musun
Bakmasında napsın gözlerinimi baglayak olur böyle şeyle sana kimler kimler bkydur önemli olan senin sevglin o kişi sana ayit sendn gtse otrur aglarsn demi ama
Sevgiliyi bırak yanımda hangi kız olursa olsun bakmıyorum
Gözü dalmış olabilir o tarafa bakıyo olabilir dikkatini çekmiş olabilir gözlerini ayırmadan sana bakmasını bekleme sizin de gözleriniz nasıl fıldır fıldır biliyoruz :)
Kadınlarda yapar bunu. Bakmaktır bu sadece yani altında bir neden aramaya gerek yok bence. Erkek arkadaşını sen daha iyi tanıyorsundur tabi.
Hmm o zaman altında bir şeyler olabilir.
gözü takılmıştır ya nolcak. ama bazıları abazalıgından olabiliyo bende yanında sevgilisi olan çok erkekler göz göze geldim irenç bişey ben utandım resmen
Aynı durum bende de oldu canım sevgilisinin yanında hep bakıyordu bakışlarında beni sevdiğini hissediyorum tüm erkekler aynı erkeklere güven olmaz
insanlar hep daha iyisini ister erkek kadın fark etmez araba gibi düşün hep iysi ilgi çeker
Neden bakar soyle anlatayim ablamiza cunku gorduklerim vede yasadiklarim duyduklarim bir erkğin yaninda kiz arkadasi veya eşi oldugunda diger kızlar çok bakıyor. aslında kesen kızlar haksızmıyım biladerlerim...
bu sebeplede bakan kızlar çok kesinlikle katılıyorum.
güzeldir bakmıştır sevaptır :)) aman takma bunu kafana o senin baktıgı kızın değil.
kesinlikle ayrıl bu kişi seninle ciddi değil ozaman
ona sor mayı denedin mi? belki eski bir arkadaş belki birine benzetti belki gözü daldı. belki de sen ona büyük bir yanlış yaptın o da sana karşılık böyle birşey yaptı. hemen yerden yere vurmayın erkeği.
Sende bakta kendini senin yerine koysun.
O sana sen ona yani😉
Seni garantiye almış değişiklik arıyor demek. Sen de bir değişiklik yapıp onu bırak yani
Erkeklerin genelinde vardır ama yani yanındakini güzelliği çok önemli değil çok gÜzel bir bayan da olmuş olsa mutlaka erkek bakacak Aga o göz temasını kuracak bir saniye bile olsa :)
Kıskandırıyodur biliyordur uyuz olacağını kendini sacma sacma tatmin ediyodır
Sen çar çar konuşurken kafası şişmiş oda bir bakmış kız güzel sessiz sakin hanım hanımcık miyaww
Hahha bu devirde yemin ediyorum insanlara bakmakta kabahat sayılıyor herhalde
Art niyet yok bence, bende de oluyo oyle ama saga sola bakinirken denk geliyor bence sonra nereye bakiyosundu oydu buydu amanin:)
Sen kendini avutmaya devam et. Ever sadece bcklarina gousunu felan gözü takilmistir yapmak istemiyordur sknsssns yazik.
Dikkatini çekmişdir. Bakdı dıye asık olmadı ya. Hemen bı agresıflık :)
Sadece o kıza bakıyorsa bilemem. şüphen dogru olabılır ama mesela durakda 1 kız gorur bir anlıgına bakarsa dikkat cekmesınden dolayıdır
Gozu takilmis olabilir veya dalmistir bazen nereye nasil daldigimizi bile bilmiyoz dimi
bence şımarır sevgilisine kendisini kıskandırtmak ister
Bence kayiyodur belki o kiza ya da kaymak istiyodur belki senden habersiz gizli iliskileri var :) guvenemedm simdi ssarki aoyledi deyince
Göz takılması oluyor bndede olmuştu dalmıştım benim hatunun çimliklemesiyle kendime gelmiştim :)
ozaman seninki icraatta yanında bari yapmasaymış
Cunku sen zaten onun sevgilisisin artik kismen onunsun.
Valla uyar eger degismez ise yol ver
Belki kiskandirmak icin. ya da gozu de kaymis olabilir.
o kızla eskıden bırseyler yasamıs olabilirler. veya kıza haz duyuyodur
Zamane hatunlar kendilerine bakTırman için elinden geleni yapıyor sorun dışarda iceride değil
Beni sevgilimin yaninda çok kiz kesti bunun sebebi şu olabilir "yalniz kizlar çekemiyor" galiba bir goz atip özgüven tazeliyorlar sanki:-)
Kıskandırmaya çalışıyordur belki. Buda bir taktik
Baktıgı kızı begenmiştir
Begeniyodur işte her denk geldiğinde bu yüzden bakıyo hergün bakması sana tuaf gelmiyomu
Gözü takılmıştır seninde dikkat ceken bir erkegi gorunce gozun takiliyodur sonucta