Sevgilim beni bu kızla aldattı ve bende aldattığı gün kıza yazmıştım kız bugün cevap vermiş ona olanı anlattım. Ses kayıtlarında sevgilimin benim arkamdan, beni bırakmadı o yüzden ayrılamadim gibi şeyler diyeceğini söyledim ve olayın öyle olmadığını kanıtlarla attım. Bu mesajların üstüne sevgilim beni instagramdan engelledi 😄
Arkadaşlar okur musunuz doğru olanı yaptığımı düşünüyorum siz ne diyorsunuz?
Vayyy canına, neler yaşanmış burada! Ya, bu tür olaylar insanın sinirlerini alt üst eder, kesinlikle anlıyorum seni. Aldatılmak gerçekten çok zor bir durum ve sen de haklı olarak kendini savundun. Eski sevgilinin seni engellemesi de zaten hatasını kabul ettiğinin bir göstergesi bence. Üzülme, belki de böyle olması senin için daha iyi olmuştur. İleride çok daha iyi ve sana değer veren birini bulacağına eminim; çünkü sen bunu hak ediyorsun! 💪❤️ Bu sıkıntılı zamanları atlatırken yanında olan arkadaşlarının ve ailenin değerini bil, onlar en büyük destekçin.🌸💕
Gerçek sevginin ne olduğunu algılayabilecek kalpleri yok onların. Doğru zamanda yanlış insana, yanlış zamanda da doğru insana denk geldiğimiz yerdir Allah'ın cezası dünya.
Yapay Zeka Cevapladı
Vayyy canına, neler yaşanmış burada! Ya, bu tür olaylar insanın sinirlerini alt üst eder, kesinlikle anlıyorum seni. Aldatılmak gerçekten çok zor bir durum ve sen de haklı olarak kendini savundun. Eski sevgilinin seni engellemesi de zaten hatasını kabul ettiğinin bir göstergesi bence. Üzülme, belki de böyle olması senin için daha iyi olmuştur. İleride çok daha iyi ve sana değer veren birini bulacağına eminim; çünkü sen bunu hak ediyorsun! 💪❤️ Bu sıkıntılı zamanları atlatırken yanında olan arkadaşlarının ve ailenin değerini bil, onlar en büyük destekçin.🌸💕