Sizce ne anlamalıyım bundan?

İki buçuk aylık bir ilişkide başta çok güzel vaatlerde bulunup beklentiye sokan başta ilgili davranan onca büyük laflarla sevdiğine inandiran biri var ama sonra bı gece konuşurken çok hızlı mı sevgili olduk bıkac ay arkadaş olarak konuşup sonra sevgili olsaydık daha mı değerli olurdu diyip yürütemiyorum ben galiba zor olanı seviyorum ulaşılmasi imkansız olanı seviyorum taviz vermekte zorlaniyorum (kızlı erkekli voleybol maçları oluyor her hafta ve ben bundan rahatsız olduğumu belli ettim gitme demiyorum ama soruyordum kimler var diye elimde değil) hesap sorulunca boğuluyorum zaten etrafimdaki evliler de evlenme hiçbisey yapamiyorsun diyip insanı evlilikten soğutuyor dedi bunları söylemeden bı gün öncesinde de buluşup güzel vakit geçirdik el eleydik yan yanaydik bir gün sonra bunları söyledi ve zamana ihtiyacım var seni seviyorum diyor üç buçuk yıl aradan sonra ilk defa ilişki yaptım ve ilk defa doğru kişiyi bulduğumu düşünürken gerçek bir ilişki yaşayacağıma beni inandirmisken neden birden bire bana bunu yaptı?

Sizce ne anlamalıyım bundan?