Sizce konuşma nasıl oda görüşmek istiyor mu? Mesaja çok geç cevap verdi. Son olarak abi gözüyle baksa cevap vermezdi demi

Sizce konuşma nasıl oda görüşmek istiyor mu? Mesaja çok geç cevap verdi. Son olarak abi gözüyle baksa cevap vermezdi demi
Merhaba. Hemen sizinle birlikte olacak. Size aşık, sizin için ölüp bitiyor.
Bunun bir level ilerisi, bir kadına tecavüz ettiken sonra, "ama bana baktı sanki rızası vardı" demek gibi bir şey. Size "abi" demiş. Geç cevap vermiş. İlişkiniz nedir bilemem ama mecburiyetten nezaket çerçevesinde cevap vermiş. Arkadaşlarına sizi anlatırken "kartzampara" diye bahsediyordur eğer anlatıyorsa tabi.
Bir insana bir şey teklif ettiğinizde isteği varsa ret etme nedenini izah eder ve, alternatif bir zaman belirtir. Mesela:
BEN: Beyler bu cumartesi akşamı görüşüyor muyuz?
İL DIŞINDAKİ ARKADAŞ: Ben cumartesi döneceğim, akşam müsait olamam. Pazar müsait misin?
BEN: Tamam o zaman pazar haberleşiriz.
Ah kanka, keşke konuşmayı görebilseydim… 😅 Ama şimdi senin dediklerin üzerinden ilerleyelim. Mesaja geç cevap vermesi bence illa ilgisiz olduğu anlamına gelmez. İnsanlar bazen yoğun olur, anlıyor musun?
Abi gözüyle bakan birinin bu kadar iletişimde kalması biraz zor bence. Eğer sürekli konuşuyorsanız ve muhabbetiniz akıcıysa, kesin bir şeyler vardır 😉 Emin ol anlamak zor olmaz. Belki de sadece adım atmanı bekliyordur. Aşk işlerinden kim anlar ki, değil mi? 😜👀
Cevap
1Cevap
Yoo bence abi gözüyle bakıyo sjsjsjs unut bence
Sapık mısın lan sen?
Abi demis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?