Kendimden 3 yaş küçük birinden hoşlanmam yanlış mı?

İlk gördüğümde fazla dikkatimi çekmedi zamanla hoşlanmaya başladığımı fark ettim. Ama yaşını öğrenince kendimi suçlu hissettim. Aynı iş yerindeyiz sürekli görüyorum aramız iyiydi gayet konuşup şakalaşabiliyorduk. Fazlasıyla samimiydik ama sadece arkadaş olarak tabi. Bi süre önce beni denemek için cıvık tavırlar sergiledi kendisi asla öyle biri değil normalde. Efendi sakin biri. O halleri yüzünden ters yaptım aramız açıldı ama tekrar düzgünce konuşmaya başladık. Eskisi gibi aşırı samimi değil ama zamanla tekrar oturur gibi. Arkadaşlığımız bozulmasın diye bişey diyemiyorum. Ama açılsam arkadaşlığımız devam etsin diye bişey diyemediğimi söylesem benden uzaklaşır mı? Beni kabul etmez diye düşünüyorum çünkü
Güncellemeler
+1 yıl
Ek bilgi olarak;Ben boşanmış biriyim o hiç evlenmemiş. 3 yaşında kızım var bi süredir mecburiyetten işe getir götür yapıyorum ve kızımla çok iyi anlaşıyor yanyana geldiklerinde sürekli kızımla ilgileniyor. Şoförlük yapıyor arada bir beraber dağıtıma gidiyorlar dönüşte parka filan da götürüyor. Sürekli kızımla muhabbet ediyor
Güncellemeler
+1 yıl
...
Kendimden 3 yaş küçük birinden hoşlanmam yanlış mı?