Çalışmıyorum da parayı bana verdiklerinden arttırdım biriktirerek 23 yaşındayım burnum çok kemikli kocaman duruyor eşime yalvardım olmaz bu halin güzel diyor ama sırf yapmamam için
konu para da değil aramızda paradan sorun hiç olmadı
Çalışmıyorum da parayı bana verdiklerinden arttırdım biriktirerek 23 yaşındayım burnum çok kemikli kocaman duruyor eşime yalvardım olmaz bu halin güzel diyor ama sırf yapmamam için
konu para da değil aramızda paradan sorun hiç olmadı
Senin kendini bu halinle sevmene yardımcı olmak istiyordur, sırf burnunu yaptırma diye güzelsin demiyor, seni cidden güzel buluyor. Herkesin fındık burunlu olacağı algısını kim çıkardı? Güzellik algılarının etkisinde olmadan cidden istiyorsan yaptırabilirsin ancak bence isteğinin tek sebebi güzellik algısı.
Cevap
6Cevap
Konu para değilse Eşinin bu konuda karşı çıkmasını pek anlayamadım açıkçası. Evli de olsanız hayat senin hayatın eğer istiyorsan yapacaksın Tabii ki
Bana göre güzelsin başkasına güzel görünsen ne olacak diyor bir şey de yapamiyorum çok kötü burnum
Evet tabiki ona söylüyorum anlamıyor
Bu kadar kötü olduğunu düşünüyorsan evlenmeden önce babana yalvarıp yaptırsaydın
Babam eşimden daha kötü
Yaptır. Birincisi psikolojik olarak iyi olursun kendini daha iyi hissedersin ikincisi daha rahat nefes alırsın zaten biriktirmişsin parasını herhangi maddi destek gerekmiyor manevi olarakta eşin bir zahmet dursun yanında anlat durumu ama kalkıp daha iyi görsünler değil senin daha iyi hissetmek istediğini anlatman lazım
İşte anlamıyor başka erkekler için yaptığımı sanıyor
Yok ki işte birleş bile aldatmayı düşünmedim o hep işimi şansa bırakmam diyor birde korkuyorum biraz bina da tek başımayım birden olsa duyan olmaz ne derse yapıyorum kızdırmamak için
Öfff yazamadım şu klavye
Bu eşleri anlamak mümkün değil para için mi korktuğu için mi istemiyor
Para için değil ben zaten asla parada gözü olan biri değilim beni biliyor ilk evlendiğimizde ekmek alacak paramız yoktu işi şu an çok iyi ama yine kendisi istediği kadar veriyor. Ama bana güzel geliyorsun başkasına güzel olsan ne olur diyor ben de kendim için istiyorum
Seni öyle begemiyor demekki
Yani para gidecek diye değil
Çok kötü burnum işte o seviyor ama dışarıda utaniyorum
Para desteği olsa izin verir mi parayı bulsan sen
Canım ben plastik cerrahim eğer dusunursen yaptirmayi yardımcı olurum
Teşekkür ederim 🙏🏻
guzellesirsen ilgi cekmeye baslar bu hiyara bakmazsin diye korku baslamis
O yüzden mi acaba doğru olabilir
sanirim. guzellesirsen birakcan mi bunu oyle bisey mi dedin kavga da filan
ayrica senin keyfin istersen olursun. o sac ektirmek istese sana mi sorcakti
Yani kızıyor bana güzelsin başkasına mı güzel olmak istiyorsun diyor ama o istediğini yapar ben ne yapsam yapma etme bunu giyme şuraya gitme telefonunu bırak hep bu. Çocuğumuz da olmuyor zaten bir kedi istedim onu bile aldırtmadı tüyünü sevmiyormuş
esin biraz sorunlu. ayrica sen niye takiyon ki bunu. istiyosan git yaptir. ustunde hakimiyet kurmus. nasil evlilikse
İzni olmadan mı yani? Asla yapamam
Keşke çalışmama izin verse hep evde eziliyorum bıktım artık
sebep? o zaman sende buna verme. izin verinceye kadar. yola gelir
sen kole misin. hayirdir niye agzina bakiyon.
Köleyim galiba o ne derse onu yapıyorum sadece
ailen mi arkanda durmuyor. nasil biseymis bu. gece karilik gunduz kolelik heralde hayatin
Annem vefat etti babamın da umrunda değilim anlıyacağın
yazik olmus bence diret bir ise gir. maddi ozgurluk kazan once
Alan almış artık gerek yok bu yaşına kadar gören görmüş boş ver ama çok istiyorsan baskıcı ol bu konuda
Orijinal herzaman daha iyi
Niye yardımcı oluyor
Neye yardımcı oluyor anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?