Birkaç kez görüştük ve ilk buluşmada dahil her buluşmada öptü bende karşılık verdim ve açıkçası ilk kez birini öptüm benim için ilkti yani buluşmalardan sonra birbirimizle yazışmıyoruz ya da konuşmuyoruz arada sadece buluşmak için yazıyoruz farkındayım hani ciddi bir durum yok bende de duygusal bir durum yok ama yinede sorguluyorum bana karşı bir şey hissetmeye başlayabilir mi diye onu beğeniyorum evet ama duygusal bir durum yok dediğim gibi ama yinede olur muyuz diyorum sizce birşeyler hissettirme ihtimalim var mı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bilmem beni ilk buluşmada kendi öpen kız vardı çok hoşuma gitmişti
Ya sadece öpiyim seviyim değil hani arkadaş gibiyiz de böyle şakalaşıp gülüp eğleniyoruz dizime yatıyo uyumak istiyorum burada falan iste hani sadece öpiyim seviyim bişiker olsun kafası değil
arkadaş gibi derken dudaktan öpmedin mi çocuğu
Öptüm de arkadaş gibiden kastım şey sadece öpiyim ediyim değiliz yani sanki birbirimizi 10 yıldır tanıyo gibi rahatız falan o anlamda dedim
yani tadını çıkart bence çok düşünme
Opmek mi, opusmek mi?
Öpüşmek
O zaman durum cok ince hesaplara bagli 😅 opusurken olusan tum detaylara gore degisir
Öpüşmenin ne kadar detayı olabilir😅
Opusurken ne giydigin, ve senin nerene ne kadar dokundugu gibi detaylar 😅 ve senin nerede durdugun 😅
Ortaya karışık desem 🥲
Pek bisey anlasilmaz 😂 burdan soyleyemiyorsan takip at yazayim
Opusurken ne giydiğin ve neredene dokundugu gibi detaylar neyi gosteriyor? Bunu bilmem gerek bana soyler misiniz
@Jenny_jocn erkek bir kizla opusurken kizin hareketlerinden daha once bunlari yapip yapmadigini falan hissedebilir. Bir de kizin yaptiklarindancne istedigini hissedebilir. Mesela opusurken ilk dakikada kucaga oturmak isteyen kizla, ilk opusmede kucaga oturmayip bunu ikinci ya da ucuncu seferde yapan kiz arasinda fark vardir.
Ne farki onceden deneyimlemedigi mi
@Jenny_jocn sadece o degil
Ne peki
verecek diye düşünür. zükmek ister
Bu konuyu bana açtı hiç öyke bir şey yaşadın mı diye hani şöyle söyliyim direk onunla böyle bir şey olmayacağını belirttim oda öyle bir sorun yok öyle bir düşüncem yok saygı duyarım dedi (not :uzaktan akrabalık durumumuz var hani öyle bir şeye ikimizde cesaret edemeyiz gibi ailelerden dolayı)
öpüşmek sevişmenin anahtarıdır. bir sonraki sefer uzun bir öpüşme ve sana dokunmalar olacak. kalçana memelerine dokunup öpecek.
akraba olmanız gizli tutmanıza sebep olacağından gör bak hep fazlasına zorlayacak seni
Bu dokunmalar vs yaşandı gibi bisi yaa hatta yaşandı 🤦 hata yaptım şu an onu anladım direk çözdünüz yani
Son görüsmemizin üstünden 2 hafta geçti 2 gün önce gece aradı beni açmadım
Sizce ne yapmalıyım
bu kadar hızlıysanız bir sonraki sefere sana zükünü yalatacaktır. her şekilde değrlendirecek seni ama evlenmeyi vs aklından çıkar
tadını aldı çok ister seni. artık temas etmesine izin verme. herkesin olduğu kafelerde mekanlarda görüş. ancak bu şeklde ciddi olabilir. artık öpüşmeniz bile yanlış
Ya böyle bir durumda ciddi bir şey zaten yok ikimizde kullanıyoruz resmen birbirimizi ama bende de duygusal bir şey olmamasına rağmen kafam karışık ona birşeyler hissettirmek istiyorum bana karşı sizce ne yapmalıyım hani kafası karışsın
İkinci mesajınızı okumadan yazdım
anladım. eğer hisleri oluşsun diyorsan artık yakınlaşma. hangi şehirdesin?
Ankara
akraba olmasaydı keşke
Off keske ama neden öyle dediniz
seni istediği zaman sevişmeye çağırır. hatta evlendiğinde zükmek ister ,
Yaa pek o tip birine benzemiyo ama yapar mı yapar o yüzden benim bunu duygusal bi duruma çevirip onun kafasındaki yerimi değiştirmek istiyorum
zor ama kesinlikle pişman oldum artık istemiyorum diyip temas bile etmemelisin.
Anladım yapıcam dediğinizi yazmadıgı sürece buluşmamalıyım dimi
Benimle hep tek kalma oeşinde dediğiniz gibi kafelere vs nasıl ikna edicem 🥲
görüşelim derse oraları öner.
Bide ben fiziken falan birazcık uzunum bu arkadaştan hani ciddi düşünmeye fiziken bile olmuyoruz kafadan
Tamamdır deniycem
Bidaha muhattap olmamalisin
Ne düşüncek bol köpüklü bir gelecek
Yatağa atar 2. gün
verecek bu derim
değer wermeli
İletişim kes