Eski sevgilim evlenmiş onunla çok özel şeyler yaşamama rağmen oysa, beni aldattı ve o kızla nişanlıyken yine yazdı bana ya şaka gibi cidden ve Kısacası hep ilişkilerimde sonunda hüsrana uğradım üzdüler beni aldattilar ya da ilgiyi azaltıp soğuk yapıldı Yani bu saatten sonra beni gerçekten seven insanın olmayacagına ikna olmuş durumdayım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok özel şeyler yaşadığın için bir özelliğin kalmıyor kuzum, bu yüzden aldatılıyorsun.
🥺🥺
Dost acı söyler, 😞
Ama herkese küstüm evlenmek sevgilik işlerini bitirdim kafamda
Ohoooo aynısını birine yazdım, tekrar nasıl yazacağım, bekle
Seni unutmuş, bir dönem gönlünü seninle eğlendirip, hayatını başkasıyla kurmuş birine çok fazla değer veriyorsun, bence sen boşlukta olduğun için takılıyorsun kuzum, yazık etme kendine. Önce kendini sev, kendinde saygı göster, lütfen, sabah doğan güneşin farkına var, nefes al, yaşamaya devam et bu hayatı, kendi kafanda bitir ve hayata başla, güçlü ol sünepe gibi gitmiş seni kullanmış adamın arkasından ağlama
Mevzu o adam değil mevzu benim başıma hep bu tarz olaylar gelmesi demek ki ya degersizim o kadar önemsizim ki ama olacağı bu ben sadece olduğum. sevgimi yansitiyotum bazı kızlar taktik yapar işte bende ondan yok zaten çok fazla arkadaşı olan bi kiz da değilim 😔
Güzelim sen çok değer verip, herşeyini veriyorsun, sonra verecek bilet kalmayınca değsrsizleşiyorsun, dert sahibi oldum size üzülmekten yaa, yapmayın böyle artık🥺
Hep yanlış insanlar yanlis ilişkiler yanlış ortamlar
Gençlik hataları, hatalarınla büyüyorsun, umarım mutlu olursun
Teşekkür ederim inşallah doğru ve değer kıymet bilen insanlarla kesişir yollarımız
Sen bu şekilde yaparsan zor kuzum,
Abi bana sorsan simdj bütün erkeklerden urkuyorum artık iyisini kötüsünü ayırt edemiyorum süslü laflara kanıyorum
İşte süslü laflarla seni yatağa atıp, kullanıp atıyorlar, hepsi böyle, duygularını ruhlarını kaybeden zombi hepsi
Gerektiğinden fazla değer verince şaşırıuot bazı insanlar kendini bir şey sanıyor
Kesinlikle haklısın
çikolata yerken kızılcık şerbeti izle ve senden daha önemli kimse olmadığını unutma hayatım
Kendine değer vermek konusunda neden başarısızsın?
Ozguvenim çok azaldı
Neden, ne alaka?
Hep bu tarz şeyler geliyor başıma demek ki sevilmeyecek kadar değersiz ve önemsizim
Cevher, ustasının eline geldiği zaman cevherdir. Sıradan kişilere göre sadece taştan ibarettir, unutma
Ne güzel konuştun öyle 🥺
Öyle çünkü. Kendini sıradanlaştırmaktan başka bir şey yapmıyorsun çünkü
Abi ya ama beni aldattı ve başka bi kizla evlendi yaa Ben onunla evleneceğime çok inandırdım kendimi başka iliskilerimde de bu böyle oldu beni tav edene kadar ilgi yağmuru beni bağlayınca uzaklaşıp aldatmalar artık herkese küstüm urkuyorum erkeklerden herkes benimle biseyler yaşamak için tanışır gibi hissediyor
Onlar sıradan insanlar çünkü. Sen sıradan bi kadın mısın?
Hayır değilim
Bence senin iletişime ihtiyacın var, konuşalım mı?
Hepsi de cahildi eğitim anlamında da karakter olarakta
Hepimiz öyle bi durumdayız hemen hemen ☺️
Çık ordan hemen