AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aşk parayla alınabilcek bişey değilllll
Hadi ya anonymus
Mesela ben 3 yıllık ilişkim var çocuktan nefret ediyorum artık hareketleri gıcığıma gidiyor ama onsuzda olmuhor bi değişik ya saldım yani 3 senede ağzımdan yeni yeni küfür duyuyor mesela öyleli aşk boktan sçama sapan bişey hadi ordan et
Sana zarar veriyorsa katlanmak zorunda değilsin emin ol hayatına daha çok kişi girer çıkar yol ver geç
Olmuyor neden bilmiyorum beni görsen canım kızım bu çocukla vakit kaybetme güzelsin çirkinde değilsin dersin ki bunu diyo arkadaşlarım ama ben salağım gerçekten
Sarışınlar canım olur diyolar bence kızıl saçlı kızlarda canım ben mesela
S•l@k demek istedim shsjjs
Tamam en canım sensin. Kendini buna o kadar inandırmışsın kitlemişsin ki çaresiz ve bitik hissediyosun. Ben senin yerinde olsam kendimi tokatlardım. Sana sayfalarca anlatirim da nafile senin kafa kitli
valla ihtiyacım var galiba canım iyice
Tokatlanmaya mı
Offfffffffff abazalık yapıcaksan sus
Olum bu nasıl bi zihniyet anlayış biçimi ön yargı algı veya her ne saçmalıktır. Ne diyon ne abazalığı ne dedim ne anlatıyon sen manyak mıdır ruh hastası mıdır saplantılıktan kafayı yemiş
Arkadaşım noluyır böyle düşünmem mormal bu platformda neler neler diyorkar haberin var mı senin eğer öyle değilsen ve o imada bulunduysam kusura bakma ama sende bizi anla yani
Tamam arkadaşım sen de haklısın. Sadece senin yerinde olsam kendimi tokatlardım dedim sen de ihtiyacım var diyince hani o anlamda dedin sandım
Evet o anlamda ciddi bir şekilde dedim kötü niyetle demedim bende
Tamam ben de ciddi şekilde o anlamda mı diye sordum sonra sen kötüye çektin😅
Ben çekmedim aslunda sen çekme diye dedim of neuse bışver
Biz nite şu an tartışıyoruz ki
Bence tartışmıyoruz ruh hastası sakinleş
Bence tartıştık ayrıxa ruh hastası falan ayıp oluyor
En kötü tartışmamız bôyle olsun o zaman. Ya sen o çocuğa saplantı haline geldin ya hastasındır diye dedim
Ben evet bence de biraz sıkıntılıyım kabul ama o çocuk bi değişik ya ne bilim allahından bulasıca yani kısaca
E o zaman bırak allahından bulsun. Sen böyle yaptıkca seni ne kullanıyodur yedek tutuyodur üzüyordur aldatıyodur oho ho ho. Acilen silkelen kendine gel hayatta neler geldi geçti unutuldu gitti emin o bebenin bi değeri kalmaz. Kendini harcama yıllar sonra pişman olursun canım benim
Ya aldatma vs çok büyüj kavramlar öyle değil bana baya takıntılı o seviyor yani bendr öyleyim aslında ama son zamanlarda soğudum yani sanırım ama buluşunca eskisi gibiyim bende burada makara yapıyorum slağm fakan diyorum ediyorum ama görünüş olarak hal hareket olarak nırmalim yani görünüşte de kızılım normalbir yolda yürüsem dikkat çekici olduğumuda biliyorum ama her şey bu değil gerçekten yanımda olucak insanın erkek givi erkek olmasını istiyorum yani sadece beni görsün ben ben olayım istiyorum çok değil
Mühim bilgiler için teşekkürler. Bilmiyorum sorunun çözülemeyecek gibiyse yine ayrılmak en doğru karar. Birlikte bu rahatsızlıklar soru işaretleriyle birlikte geçen her zaman iki tarafa da zarar olur en kısa zaman da bitirmek en iyisi bence
Doğru diyosun bitirp başkasını bulmak çok kolay ama bn kendimle ilgilenen biriyim tuh hastası givi direk spora başlayıp bayılana kadar spor yapıyorum
E ne güzel işte spor yap gez dolaş keyfine bak yavrucum birini bulmak zorunda değilsin nasip kısmet
Valla doğru diyosun
Gidip ayrılıcam galiba
He hep ôyle derler
Ben sebep olmak istemem otur düşün öyle karar ver yatırım tavsiyesi değildir
Yatırım demişken yatırım yapabiliyomusun merak ederm böyle şeyleri
Ben ascıyım sıkılınca işe giriyorum yeni insanlarla tanışıyorum bi da bi yatırım tabi ama gerçek yatırım olarak ticaret, al sat ve borsa var
Ticarete ilgim var takı vs satıyorum fakat daha da büyütmek istiyorum işimi
Takı bi nevi hobi demek ki seviyosun. Kaliteli ve iyi yaparsan kafana koyarsan büyüyebilirsin internet çağındayız her yerden sipariş alabilirsin
Geçen gün güzel bir satış yaptım yüklü toptan babam parama çökmeye çalıştı ürünleri arkadaşından alıyorum o kadar para kazandım cebime bin şira girdi sadece onu bile istedi bidahakine haberi olmadan gizli gizli yapıcam
Baba gibi baba he😂😂 ben olsam helal olsun der desteklerdim neyse belki de ihtiyacı vardı baba sonucta. Ne olursa olsun devam et
İşe başlarken en başında para istedim ki vardı yani vermedi bende borç aldjm bu büyün satışlada o borcumu ödedim ne borcun var dedi anlattm böyle böylr sn vermedin bende ondan bundan aldım senin vermen gereken yerde onun borcu diyince sustu tabi kırıcı biraz günlerdir buna üzülüyorum açıkcası ben onun kızıyım sonuçta
Olsun o da senin baban sonuçta. Olur böyle kırgınlıklar aile içinde. Gelir geçer kin tutmamak lazım. Sen işine devam et canım umarım her şey gönlünce olur
Doğru diyosun
Bugün bunu 150. kez duydum artık yanlış bişeyler demek istiyorum
Nasıl yani
Kac Para vercen
Hiç fark etmez deniz de kum ben de para