Güncellemeler
+1 yıl
Öyle takılmalık düşünen bir insan değilim ciddi ilişki düşünen biriyim özellikle de bu zamanda ve bunu başkalarıyla takılmak için yazmadım ne yapabilirim ya da gelip geçici bişeymi anlamıyorum çok kafam dağınık bu ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doğru seçim :) motorcuyla takıl hayatını yaşa. Kafa uyuşursa dünyayı gezdirir sana.
Gerçekten öyle sanırım ama bu takılmak değil biri olsun ve sadece o kişi olsun kafasındayım ve bu yüzden de hep üzülen ben ıluyorum kendime öirkinim diyemem çık güzelimde diyemem kime göre neye göre ama dışarı çıktığımda çoğu kişinin farklı bulucağı bir duruşum var bunun farjında değil ya da ilgi çekici olduğumu mu unuttu anlamıyorjm biraz dertkeşme gibi oldu ama için rajatladı gerçekten
Hayat bazen isteğimiz gibi gitmiyor.
Senle alakalı bir durum olmasa bile olumsuzluklarla karşılaşabliyorsun. Bunun içinde kendini suçlamana gerek yok. Motorcular rahat olur şahsen ben öyleyim. Özgürlük ve yaşama düşkünüz biraz, haliyle yanımızda kim varsa pozitif olarak onada yansıyor bu duruşumuz. Gezmeyi hayatı selbesçe yaşamayı ufkumuzu açmayı severiz 🙂
Çok iyi ya geçen bizim caddede karşılaştım araba yanda son ses müzik 2 motorcu arka arkaya ikiside motorun üstünde dans ediyorlar o kadar hoş gözükğyorduki tabi bazıları ayıplıyor böylr şeyleri ama o küçük bir an geçerken insanı bile mutlu editor yani
Motoru zevk için kullanmak gerekir fakat başkalarının da zevkine Zarar vermeden. Şov yapayım derken çok kötü sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Motor konusnun acemisi çok fazla. Sosyal medyadan takip ederim genel olarak. Hatalı ve bilinçsiz kullananlar çoğunlukta. Şehir içi kullanımda gayet sakin ve efendi olmak gerekir yoksa motor affetmez insanı. Tabi olumlu kısmı da çok fazla uzun uzun yazmak gerekir
Öyle valla altınekbiseliadam karşıma çıkıyodu instada ordan sonra bir ilgimi çekmeye başladı çok düzgün çok efendi bir abimizdi allah rahmet eylesin
Evet efendi bir insandı çok güzel bir örnek verdiniz. Küçük yaştan tecrübe kazanmak gerekiyor bu konuda. Çünkü refleks verebilmek çok önemli. Ani durumlarda kazanılmış refleksler hayat kurtarıyor. Trafikte sürat yapmadan pür dikkat kullanmama rağmen kaç kaza atlattım bilmiyorum🤔🤔
Ya geçmiş olsun kaç yaşındasınuzki öyle bir söyledinizki sanki yıllar olmuş
10 lu yaşlardan beri binerim. Şu anda 32 yaşım. 30 civarında da motorum olmuştur. Artık Allah ne verdiyse değerlendirdik.
Ne güzek ya allah kazadan beladan korusun abi
Küçük cc büyük CC farklı motorlar kullandım klasikler dahil. Sürat yapmayı sevmem çünkü etrafı göremiyorsun o zaman, doğayı seyrederek yolculuk yapmayınca bir anlamı kalmıyor. Öyle araç kullanan insanlar var ki risk almamak mümkün değil.
Sağolasın ama motor kullanmaya ya da almaya niyetlenirsen ciddi bir emek vermen gerekecek.
Bu motora böyle biliyorsa bana nasıl biner diyemi. Düşünüyon nasıl oluyor
ne zaman cıkıyoruz yola
bende öyleyim
Nasıl
motorcuyum hız motorum var
Ne güzel