Bitkin durumdayım o kadar içim dolu ki birine sımsıkı sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum dağılmış bı ailem var babam vefat etti anneminn sevgisi yokmuş gibi azıcık dışarı çıkıp nefes almak istesem orada bile beni darliyor. Erkek arkadaşımla yeni ayrıldım onu da hala seviyorum ama beni istemiyor kaç kere yazdım bı hatam da yok sadece anlasamiyoduk her gün agliyorum birine sarılmayı o kadar istiyorum ki kafayı yemek üzereyim yüzüm hep asık kafamı da toplayamiyorum artık bazen neden yaşadığımı bile sorguluyorum kaç kere ölmeyi düşündüm göz yaşlarım hiç durmuyor sığınacak bir yer arıyorum hep aklım erkek arkadaşıma gidiyor ama beni istemeyen birine yazmak istemiyorum ben ne yapacağım ne yapabilirim ki
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Malisef ki sarildigin kişi trselli ederse de operetta devam eder
Operek
Senden daha kötü durumda olanları düşün toparlanmaya çalış..
Basini omzuma yasla diledigince agla ben buradayim🌹🌹
Kiyamam ben sana gizemli guzelim ben yanindayim❤️
🥺🥺🥺
Sarildim saclarini oksuyorum kulagina da bir sarki fisildiyorum🌹🌹
Teşekkür ederim 🥺
Mutlu ol ama prensesim ben seni kotuluklerden korurum🌹🌹🌹
Sana hikaye okuyayim mutlu edecekse seni
Nerede benim prensesim
Erkek arkadasin neden ayrildiniz burcun falan ne senin?
Sorunlar oluyordu ufak seylerden tartisiyoduk yengeç burcuyum defalarca gidip yazdım istemedi istemiyor yani o kadar isterdim ki şu an sarılmayı ama ona bu kadar kötü olduğumu artık belli etmek istemiyorum
Eski kiz arkadasima benzetim seni o da senin gibi aynisi hatta omusun diye burcunu sordum degilmissin acaba o da boyle mi
Bilmem ki
Onun burcu basakti ayni hikaye biliyormusun babasi da yok tipatip benzio
Olabilir insan insana benzer
Evet bende oni biraktim ama benim sucum yoktu neyse
Kendine dikka et
Etmeye çalışıyorum teşekkürler
Birinden ziyade al bi yastık ona sarıl bu durumdayken başkası olmaz sana hata yaptırır
Başkasına bakamıyorum bile zaten tek istediğim sevdiğim insan ama o da olmuyor
Niçin olmuyor ne diye reddediyor seni
İstemiyorum diyo sadece sevgisi bitmiş belli ki
Bir insana sevgi bitti deyip gidilmez, ya çok erken yaşadınız her duyguyu ya da ondan sebep sorun var kendiyle ilgili nedenler olabilir
İstemiyorum geleceğmde görmüyorum artık seni dedi ben de her gün agliyorum kaç kere yazdım çoğu kez mesajlarımı görmezden geldi
Fark etmeden sevmediği bir davranış sergilemiş olabilirmisin peki, bu kadar net reddedebilrcek hale gelmiş.
Hayır yani bi de aldatıldım yani birkac ay önce onu bile affettim çok sevdiğimden hem de bı escye yazmıştı yani bı daha yapmicam diye pişman olduğunu görünce ve sevdigim için affettim sonra güven problemim oluştu her şeyini didiklemeye basladim telefonunu vs uyusa bile sorun oluyordu yani öyle ayrıldık sonra bu kadar sorun olunca ben özlüyorum kendi de hep tartışmaları hatırlıyor yani ozlemedin mi dedim iki gün önce ozlenecek bir durum yoktu hep tartisiyoduk dedi bana
Hiim, durum karışmış sen doğru olanı yapmışsın ama sevdigim için affettim yanlış adım affedip devam etseydiniz aldatma yine gerceklesecekti siz kisiyi degilde anilari özlüyorsunuz aldatmiş bir kisi sevilmezz özlenmez.
Cok sağlam bir şekilde ağlayın bağırın çağırın ve yolunuza bakın sizi her halinizle seven ve tek yoldası olan biri muhakkak bulur.
Telegraminiz varsa sizle sohbet edebilir miyim sizin için de uygunsa
Ôzele buyrun
Ya seni anlamak isterdim
Başın sağ olsun
Teşekkür ederim
Teletabiler gibi sarılalım sıkı sıkı
Çok üzgünüm
Neden hayırdır
burada sarılabilirsin eğer iyi gelecekse