O yazıyı okudum ya zaten sezgilerim çok kuvvetlidir gerçekten bugün kendi kendime konuştum bazı insanlar size başka bakar bazıları daha farklı demek ki şüphelerim hep doğruydu ilk travma o çocuk beni kardeşi gibi görmüyordu sapıktı o yüzden ikinci defa ne kadar büyümüşsün dedi çünkü olanı hala hatırlıyordu ikinci travma kuzenim de bana o gözle bakmıyordu sezdim zaten hep kurtardılar kurtuldum turdaki aynı şekilde farklı bakıyordu sezdim kurtuldum sonra kuzenin arkadaşı farklı bakıyordu sezdim kurtuldum sonra dedim ya abi dedigim kişi demek ki oda kardeşi gibi görmüyor hepsini çözdüm o yazı da demek o yazı doğru tabiki olmamalıydı gelecek eşim bilmiyorum ne yapıyor
Yani bilemiyorum gelecekte bir eşim olacak mı olmayacak mı ya da şu anda ne yapıyor hayırlı bir insan mı değil mi bilemiyorum, Ama bu saatte Ben yorum yazdığıma göre o da bu saatte uyumuş demektir. Yani artık bu saatten sonra hayatımda birisi olsun ya da olmaması konusunda dahi net bir insan değilim.
Beni yargilama lutfen çok pişmanım geçen ay sevgilimle arkadan ilişkiye girdik ve boşaldı ama boşalmadan evvel önümü tuttum akmasın diye zaten bakireyim. Öne akmasin diue elimle tuttum bosair bosalmaz hemen kalkıp yikandim orayı yıkadım bu ay adetim salı günü oldu biraz geç oldu ama peçeteye geliyordu normal pede vs gelmedi.. bitki çayı içince tuvalette söküldüm pihtili şekilde kanamam oldu 3 gün ve lekelerle bitti. Korkuyorum hamile kalma durumu olur mu
Her haltı yiyordur. Kendini çakacağı guvenli limana kadar. Her limanda he hey ! De he hey ! 😄 Ben gelecekteyim zaten şaka bi yana bana öyle biri rezerv edilmemiş.