Anlasamamaktan ilgisizlikten saygısızlıktan biten bosanilan evliliği tekrar kurtarmak denemek olur mu? Çocuk için tekrar denemeye evlenmeye değer mi? Kurtarılır mi pişmanlık olsa duzeldik hatalardan ders cikardik dense olur mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
herseyy olmuss okuduguma gore.. bacim eger aklinn varsaaa cocuk icin sakin amaa sakin birlesmeee.. cunku senn mutsuzz olacaksinn cocugaa otomatik yansiyacak ve oda mutsuzz olacak buyuzdenn bosunaa denemeee derimm. hayatiniii bitirirsinn.. adi zatenn ustunde EX yani exten next olmaaazz <3
Değil mi ama iki taraf da mecbur olsa çok pişman olsalar da fayda etmez mi
etmezzz derimmm :( zatennn is isten gectiktenn sonra kiymete biner hersey.. amaa ozamann coook gecc olmus oluyor
Hmm ben dul kalmak istemiyorum ailem çevrem de evliliği beceremedin diye konuştu karşı taraf da mecburiyetten gelecek bakalım ne olacak ikimiz de değişmiş olacak miyiz hiç bişey olmamış yaşanmamış gibi devam edebiliyor mu insanlar
baskasinaa kulak asarak hayatina devam etme kuzumm.. icinden ne geliyorsa kalbin ne diyorsa onu yap ve mantigini kullan.. bu dunyanida ahiretinide yakmaa derim <3 Cunkuu kimse seni gelip kurtarmicakk bundan eminn ol :)
Evet mantığınmi kullanırsam olmammasindan yana olacak çünkü kimse değişmiyor değil mi
Aynenn oyle
Aynı kitabı tekrar okusanda sonuç değişir mi?
Değişmez ama belki pişmanlık falan fayda eder diye düşündüm
Olur mu olur. Ama ben tükürdüğümü yalaman
Neden
Denmiş tekrar denemeye gerek yok
Sonuc değişir mi
Değişmez bence
Çok Zor
Neden
Kimse değişmiyor ya da duzelmiyor
Yani çocuğuna çok bağlı olsan mecburiyetten olsa da olmaz mi
Olurda, eksin olur hep. Hayatına bir kadın olarak değilde bir anne olarak devam edersin
Hmm genelde sonu hep hüsran oluyor değil mi
Evet
Peki sevmediğim birini tekrar sevebilir misin? Erkek gözüyle söylüyorum. eski eşini yani eski karını sevmiyorsun ama gidecek yerin yok diye çocuğuna çok bağlısin diye gidiyorsun evleniyorsun tekrar ve tekrardan o kişiyi sevebilir misin?
Himmm, buna pek bir şey diyemiyorum. Sevgisi hala bitmemisse tamam derinde. Sevgisi bitmiş ise tekrardan sevmesi biraz zor. Ama saygı olur
Sevgi yok. Saygı da yok olmuş ki boşanma sürecinde hakaretler küfürler diz boyuydu iki tarafta da
Olmaz. Yine aynı seyleri yaşayacaksın. Sevmez seni. Sende sadece bir anne olursun. O ise istediği şekilde devam eder.
Dönmek isteyen o mecbur kaldi. mecburiyetten de beni sevemez çocuğunu yine sever beni sevemez değil mi
Pek sanmiyorum
Evlenmemek daha iyi o zaman. bana eziyet olur. beni sevmeyen biriyle olmaz ki
İhanet ve şiddet yoksa tekrar deneyebilirsiniz
Psikilojik şiddet de fiziksel şiddet de oldu aldatma da oldu
hayır olmaz
Olmaz