işyerinde olma durumu buna engel mi ama arkadaslarımın coğu aynı kurumdan birileriyle evleniyo bu nasıl oluyo, isteyen bi sekilde adım atar mı mesela ben soğuk mesafeli biriyim ama benle iletişime gecen oldugunda normal davranıyorum, yani olsaydı biri belli ederdi kendini diye düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben hoşlandıysam zaten karşılıklıdır.. bu yüzden de adım atarım beni sevene
Demekki kimse çekici bulmuyor seni ya da farkında olmadan soğuk görünümlüsün
soğuk görünüm önyargı degilmmi? ama diyelim ki az da olsa sohbetimiz varsa o insanlarla? o zmn ilgi cekmiyorum diyebilirim
Çok rahat edebilirim :)) İlk ettiğim zaman yaşadıklarımdan sonra belli etmekten hiç kaçmadım :)))
cok iyi yapmıssın
Biraz sıcak kanlı olmaya bak
aslında biri var benim ilgimi ceken aramızda az bi sohbet var ama mesafeliyiz ben onu instadan ekledim arkadaşca sanmıs olabilir ama bi adım yine de demek ki o kişi istemiyo, ama ben de ortamda cekindiğim icin ilgimi belli etmiyorum
Sen eklemişsin, adım sırası onda bekle bakalım
ondan bisey gelmedi, gelmez zaten aslında çoğu birnirni ekliyo ama ben onu özellikle ekledim anlamadı demek ki ya da umursamadı
boş ver kaba etini kaldırma o zaman :))
anlamıs mıdır sence?
Eşek değilse anlamış olması gerekir
her iki taraf da bekar mı
tabiki
iş yerinde aday varsa onu dışarda kahveye davet et
gelir birilerine anlatır beni de rezil eder yoksa onun reddetmesi ya da ego yapması umrumda olmazdı
iş yerinde dedikodu olmasın diye hoşlansa da kendini geri çekiyor olabilir.. çocuğu kahveye çağırıp konuş..
erkekler bunu yapmıyo ama
ona kahve yap mesela.. yakın davran..
ben instadan ekledim gördüğümde selam veriyorum ama mesafeliyiz napabilirim etrafın ilgisini çeksin istemem bu durum
ne iş yapıyorsunuz konsepte göre bir fikir üretelim
farklı birimlerde aynı katta açık ofis masabaşı iş
ona yakın bi yere gecme sansım var o zaman iş icin sorular sorabilirim o eski memur ben yeniyim yani o işi biliyo ben bilmiyor olcam yerim degişirse
örneğin kolyeni ona verip boynuna takmasını rica edebilirsin.. el falına bakabilirsin onun.. yakınlaşmaya müsait küçük fırsatlar oluştur
cok resmi ortam böyle seylere müsait degil maalesef ama çıkıslarda yanyana gelebiliyoruz arabasının yanına cekiyorum bos bulursam yani bi sekilde dikkatini cekmeye calısıyorum ama elimden de gelmiyo acıkcası
senden hoşlanıyor mu sence
emin degilim, işyerinde ilgisini çekebilecek tek kişi benim ama sanırım begeniyosa da benim ilgimden emin degil ya da kendi istemiyo uzak duruyo bn de uzak duruyorum zaten
onun yanında çalışman iyi olur.. kaliteli bir parfüm lazım sana☺️
ilgisini çekebilcek derken bekar yasıt kız olarak 3-4 kişi var diğerlerine ilgisi yok zaten o belli adamın tarzı degiller falan
yemeği nerde yiyorsunuz? çay , kahve içerken yemek yerken.. sigara molası cs ille aynı ortamda olacağınız ikinci bir ortam olmalı..
uzagında calısıyorum maalesef, ortamımız yok hiç görünce selamlaşma falan o kadar
1 tl ye yara bandı alıp yüzüne yapıştırıp işe git.. fark edip sormalı ve konu açılmalı..
ben onların birimine yemeğe giderken o da kankasıyla dısarı cıkıyo o kadar o geldiğinde ben de kalkmıs oluyorum aynı anda, sürekli görüyo ama muhabbet yok, sigara kullanmıyoruz
böyle çalışanlardan birinin doğum günü falan olunca beraber pasta falan yenmez mi? nerde çalışıyorsun kuzum mezarlıklar müdürlüğü mü😅
evet onların biriminde arkadasım var pasta kesilirken beni de cagırdılar ben az durdum yerime geccektim o da bana az daha otur gitme dedi çay söyledi oturdum başka da bisey olmadı biz cok ayrı ortamdayız maalesef benim birimim aynı katta ama uzağında
adamın kankasıyla yemek yediği mekana git.. adam ahtapot bacağı yiyorsa sende ye.. seni farketmesini sağla ama tesadüfen gördüm siz de mi burdaydınız falan de.. gülümse.. kalem etek topuklu giy.. saçını ya kestir ya boyat ya da şeklini değiştir..
aslında işin icinde başka iş var da adam istese bunları dikkate almazdı istemiyo diyip vazgecsem en iyisi
aynı yere ben de arkadasımla gidiyorum bazen sonra selamlaşıp geciyoruz, onun dısında ameliyat olcam iki hafta sonra bi gecmiş olsun falan der heralde eşşek degilse sonra ben gidiyorum herkes beni övüyp sacımı basımı kıyafetimi o da öyşe dinliyo yani tık yok ben ilgisini yeterince cekiyorum ama onun umrunda olmuyo
o zaman boş ver.. cool erkek ile uğraşma.. gayret etmeyene hatun yok..
ona hatun cok da sanırım ciddi olaylar istemiyo hayranı cok cünkü
Ben adım atmam
neden peki
Ben olsam belli ederdim yani 😅
İşyerinde biriyle zor
Asla. Etik degil.
niye etik olmasın insanlar birbirini begenmişse napsın mesafeli bir iş arkadaslıgı var diyelim ki
Olmaz ben is yerimde asla izin vermem boyle bir şeye direkt çikiş sebebi.
kamuda memuruz ne cıkısından bahsediyosun
Onu bilmem ben. Ben kendi adima sorunuza yanit veriyorum
Adim atarım herzman
en güzeli peki dedikodu olmasından korkar mısın karaı tarafın niyetini bilmediğin icin
Asla takmam kimseyi işime bakarım
Bakıslarla belli edilir
bakmıyosa?
Mal değilya bakar😅
bakmıyo ben de bakmıyorum o malsa ben de malım yapcak bisey yok bu durumda
O zmaan dıkkatını çek
ben dikkatini cekiyorumda o umursamıyoo
O zaman senden hoslanmamıstır
Seversem konuşurum
begeni hoşantı diyelim
Direkt seni seviyorum demem ama yakın olmak isterim