Sizce yeniden gelir mi?

Ben uzun zamandır 1 buçuk yıldır birisiyle cikiyorum İlk 6 ay çok ilgiliydi sonradan ilgisini benden çekti bana kötü davrandi hakeretli falan umursamaz birisine dönüştü 3 4 ay ben idare ben üstüne düştüm sonrasında ayrıldı benden neyse 1 ay sonra tekrar geldi barıştık ama hemen değil biraz pesimden kosturdum Barışalı 3 ay oldu ve bu 3 ay içinde çok üstüme dusuyordu ben çok ilgi vermemeye dikkat ettim fakat bi sorun var sinirlendiği zaman benim kollarımı sıkıyor itiyor falan Ben tepki gösterdim baya ama yine de pesimi bırakmiyodu Ben bi kaç kişiye anlatmistim bu durumu Birde geçenlerde benim istemedigim şekilde fazla yakınlaştı samimi oldu açısından Ben istemedigimi dile getirmiştim Bunu da bi kaç kişiye anlattim adımı çıkardın iftira attın deyip ilgisini çekti yazmadı eskisi gibi peşimden kosmadi dün baya içimi döktüm ona ve istiyonmu hala dediğim de ne farkeder dedi ha birde tehtit ediyordu ben ayrılmak istedigimde annene söylerim sevgili oldugumuzu falan diye

Güncellemeler
+1 yıl
Taciz olarak görüyorum bunu ben demiştim
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR BİLİYORUM SORU BİRAZ UZUN AMA KAFAMI TOPLAMAM İÇİN SİZE ÇOK İHTİYACIM VAR LÜTFEN
Sizce yeniden gelir mi?