Beğeniyorsunuz ve bir iki haftadır tanıştınız aynı sınıfta olduğunuz bir erkekle. Ona hoşlandığınız sinyalini verdiniz Instagram üzerinden falan o da aynı şekilde karşılık verdi diyelim ki. Ama ne kadar zaman geçerse geçsin sizi biryerlere davet etmiyor. Bunun üzerine Siz davet eder miydiniz başbaşa olacak şekilde? Neden?
Evet davet ederdim
Hayır davet etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şu ana kadar hep davet edilen oldum. Hiç sormama gerek kalmadı.
Birini ilk defa benim bir yerlere davet edeceğimi sanmıyorum.
Peki ya çok hoşlandığın erkek bir türlü davet etmiyorsa
O zaman o benden hoşlanmıyordur, tek taraflıdır yani olay. O yüzden davet etmem.
Zaten az çok hissedilir bir şeyler varsa diye düşünüyorum.
Yaw lanet olsun bir kere de acaba bu çocuk benden hoşlandığı halde belki de bir sıkıntısı vardır ondan dolayı açılmıyordur diye düşünmüyor musunuz hiç 😂
Belki benim de bir sıkıntım var, o yüzden açılamıyorum... 😅
Şaka bir yana gerekirse hesap da öderim, ikinci buluşmaya da ben çağırırım ama ilk daveti o yapmalı.
İlk adımı atmıyorsa olmaz o iş. Hoşlanıyorsa bunu gösterecek.
Kızılay'da hiç tanımadığım adamların bile en sade kombinimle olsam dahi beni bir yerlere davet etmişliği oldu.
Sen düşün yani, öte yandan güya biri benden hoşlanacak ama beni davet etmeyecek? Olmaz.
Benim mesela maddi durumum pek yok, üstelik kötü bir sene de geçiriyorum üniversitede. Yeni geçtim çünkü bu üniversiteye. Alışamadım zor zamanlardan geçiyorum bana sinyal veren kızlar da var sınıfımda ama ben böyle psikolojik olarak kötü bir sene geçirdiğim bu zamanda bir kıza sevgililik yapabileceğimden şüpheliyim, ama gel gör ki hoşlandığım bir sevgilim olmasını da çok istiyorum. Beğendiğim kıza açılmak isterim ama hayatım bu kadar sıkıntı içindeyken yapamam.
Anladım ama bence şu an istediğin şeye hazır değilsin.
Yaşadıkların senin enerjini de etkiler.
Ben enerji ve aura olayına çok inanırım.
Üniversiteyi şehir dışında okudum, ilk iki yıl modem inanılmaz yüksekti, keyfim yerindeydi. Bazı açılardan özellikle maddi olarak zorlarsam da genel olarak keyfim yerinde olduğu için bu etrafıma yansıyor ve çevreme o enerjiyi veriyordum.
Çok güzel bir kız değildim, et benlerim, kalın gözlüğüm vs. vardı ama hiç tanımadığım kişiler beni yolda görünce beraber yürümek istiyor, bana eşlik ediyorlardı. Ya da sosyal medyadan yazıyorlardı.
Diğer iki yıl şartlarım maddi olarak iyileşse de başka sıkıntılardan ötürü modum inanılmaz düştü, keyifsiz birine dönüştüm. Kimse de o dönem bana ilgi göstermedi. Et beklerim aldırdım, gözlüğümü vs. değiştirdim üstelik.
Önemli olan şu an senin nasıl hissettiğin. Belki biriyle ilişki yaşamak, romantizm ihtiyacını karşılamak istiyorsun ama hazır mısın? Bazen istediğimiz şeylere hazır olmayız, bazen de istemediğimiz ya da aklımızda olmayan fırsatlar bir anda bize gelir.
Şu an bir dönemden geçiyorsun, önceliği kendine ver. İnişler çıkışlar her zaman olur. Yol sadece kötü ya da iyi olmaz. Kendini mutlu et, sana iyi gelen şeyleri yap, bazen problemlerin bize büyük ya da zor gelmesinin sebebi burnumuzun ucunda tutuyor oluşumuz. Yaşadığın sıkıntılara uzaktan bakmayı dene. Yeni bir perspektifle yeni çözümler bulmaya çalış. Üniversitede zorlanıyor olman sana şu an ağır gelebilir ama bu da geçecek. Geriye dönüp baktığında belki umursamayacaksın bile.
Öncelik sensin ama bunu unutma. Sen iyi olur, iyi hissedersen modun ve enerjin de öyle olur zaten. Gerisi daha kolay olur.
Bu güzel sözlerin ve anlatımından dolayı teşekkür ederim sana. Peki sence aşk işlerini rafa mı kaldirmalıyım?
Mesela ben şu an önceliği kendime verip aşk işlerini rafa kaldıracak olursam bu süreçten sonra belki de sevdiğim kız beni artık sevmeyecek veya belki de bir başkasıyla sevgili olacak ve ikimizin birlikteliği de hiçbir şekilde gerçekleşmemiş olacak?
Rica ederim. Bence şu an hazır değilsin. İnsanlar modu düşük olduğunda ilgiye ya da romantizme daha çok ihtiyaç duyar. Hissettiği eksikliği bir yerden telafi etme eğiliminde olurlar.
Kendine zaman ayırır ve kendini mutlu edersen sonrasında başladığın ilişki daha güçlü olur diye düşünüyorum.
Hayır ya o davet ederse olabilir. Ama hoşlandığım biri de yok zaten
Ben sinyali veririm zaten ondan hoşlandığımı karşı tarafta çok net anlar ve davet etmesini beklerim.
Bu bahsettiğin sinyal ne tür bir sinyal? Gerçekten karşındaki erkeğin net olarak anlayabileceği bir sinyal mi?
Etmem zıkkım içsin