Evli biriyle birlikteyim bu kısmı geçin çünkü o taraf biraz garip yani belki de açıl ilişki yaşıyor onlar bilmiyorum
İnstada da senelerdir karı kız takip ediyor baddies tr hesabını bile takip eden bir tipti yani ve yabancı modelleri falan. Bunun karısı sevgililiğinden beri yani 10 senedir bununla ama aldatılıyor bilemiyorum o kadın umursamıyor belliki o da garip biraz.
2-3 ay önce de ben bunun muhabbetini yapmıştım bir sürü kızı takip ediyorsun diye böyle bi konu geçmişti aramızda
Bugünler ise işte o kızları temizlemiş hesabından
Acaba nedenki diye şaşırdım ben de onu soruyorum
İnstada da senelerdir karı kız takip ediyor baddies tr hesabını bile takip eden bir tipti yani ve yabancı modelleri falan. Bunun karısı sevgililiğinden beri yani 10 senedir bununla ama aldatılıyor bilemiyorum o kadın umursamıyor belliki o da garip biraz.
2-3 ay önce de ben bunun muhabbetini yapmıştım bir sürü kızı takip ediyorsun diye böyle bi konu geçmişti aramızda
Bugünler ise işte o kızları temizlemiş hesabından
Acaba nedenki diye şaşırdım ben de onu soruyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
özellikledir bence
Karısı mutmu sen mutlu. Çok takma o zaman kafaya
Sorulan şeye yorum yapın
Yeni birisini bulmuştur,
Ne alaka la
Sanki iyiymiş gibi goxukecektir
Kime
Sana
İyi de niye ki zaten yaşayacağını yaşıyor benimle gerçi doğru düzgün görüşemedik bile ya neyse , ee boşanıp evlenme gibi amacı yoksa da niye iyi görünmek istesin
Seni elinde tutmak içindir
Kanka adam evli aw bekar olsa takip ettiği kızlara üzülürdüm ama sıra oraya gelemiyor bile o kızları temizlese evdekini temizlemedikten sonra ne yazar mantıken
Uzak dur bunlardan
Napayım diye sormadım ae napacağımızı size mi soracağız
Kes sesini