Linç edileceğimi bile bile soruyorum ama konu normalin dışında o yüzden önyargıyla yorum yapmayın bence
İnstada bazı takip ettiği kadınları işte yabancı modelleri model tarzı kızları falan takipten çıkmış bugünlerde,
bu bahsettiğim erkek de 3 senedir evli olan bir adam ama senelerdir aldatıyor karısını sevgiliykenden beri ve kadının da tavırları umursamaz gibi 10 senede hiç mi adamın instasına bakmamış mesela ki garip bir sürü bişiler daha var belki de o taraf açık ilişki gibi o kadar söyliyim.
Şimdi de benimle takılıyor bu an adam, ve o benimle arasında da instada o takip edilen kızlarla alakalı konu geçmişti bakıp bakmadığında alakalı ertesi gün takipçilerinden çıkarmıştı beni galiba denemek için. Bu konu iki üç ay önce geçmişti
Şimdi o kızları neden takipten çıkmış olabilir?
İnstada bazı takip ettiği kadınları işte yabancı modelleri model tarzı kızları falan takipten çıkmış bugünlerde,
bu bahsettiğim erkek de 3 senedir evli olan bir adam ama senelerdir aldatıyor karısını sevgiliykenden beri ve kadının da tavırları umursamaz gibi 10 senede hiç mi adamın instasına bakmamış mesela ki garip bir sürü bişiler daha var belki de o taraf açık ilişki gibi o kadar söyliyim.
Şimdi de benimle takılıyor bu an adam, ve o benimle arasında da instada o takip edilen kızlarla alakalı konu geçmişti bakıp bakmadığında alakalı ertesi gün takipçilerinden çıkarmıştı beni galiba denemek için. Bu konu iki üç ay önce geçmişti
Şimdi o kızları neden takipten çıkmış olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiçbir şey anlamadım. Evli bir adamla mı birliktesin şu an?
Anlaşılmayan ne tam olarak?
Bahsettiğin erkeğin ne yaptığını anlamadım.
Aşkım senelerdir karı kız takip ediyor baddies tr hesabını bişe takip eden bir tipti yani ve yabancı modelleri falan. Bunun karısı 10 senedir bununla ama o kadın umursamıyordu belli ki o da garip biraz belki de açık ilişki gibi bunlaronki bilmiyorum.
2-3 ay önce de ben bunun muhabbetini yapmıştım bir sürü kızı takip ediyorsun diye böyle bi konu geçmişti aramızda
Bugünler ise işte o kızları temizlemiş hesabından
Acaba nedenki diye şaşırdım ben de onu soruyorum
Hmm sevgilisi isen gözünü boyamak için yapmıştır. Aranız biraz limoni olsun hemen takibe başlar. Demedi deme sadık bir tip olmadığını sen zaten biliyorsundur.
Ama bu muhabbetten 2-3 ay sonra yaptı bunu yani benle alakalı mı bilmiyorum ama senelerce temizlemeyip şimdi temizlemesi de garip
Her ne sebeple yaparsa yapsın iyi bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Sadakatsiz biri olduğu ortada seni de başkasıyla aldatıyor olabilir mi?
adam evli , eğleniyorsunuz buna rağmen geleceği kurma gibi bir plan var gibi kafanda
ya bu düşünceden uzaklaşıp takılacaksın adamla
ya da eğlenmeye uygun olarak bazı şeyleri görmezden geleceksin
Ben ne soruyorum sen ne diyorsun kardeş? Ne alaka benim ne düşündüğümden sanane aw
Cevapları beğenmemenden ne duymak istediğin anlaşılıyor. Seni çok sevmiş ondan bırakmış takibi rahatladınmı? Erkeklere güven olmayacağını bir öğrenemediniz.
Bırakmış derken? Daha geçen hafta karısı evde yokken beni aradı adam? 😂 gelicem diye tarih ayarlıyor sen ne diyorsun tam olarak hey Allahım
Eşine yakalanmış olabilir
Hjahahaja emin misiniz 😂 10 senedir instasına hiç mi bakmamış adamın adam seneler önceden bile baddies tr hesabını takibe almış. Yani o kadın 10 sene sorun etmeyip şimdi mi edecek? Ama ben 2-3 ay önce bunun muhabbetini yapmıştım mesela yularda yazıyor
Yeni öğrenmiş olabilir
Ya iyi misiniz kardeş ne yeni öğrenmesi kadın gayet eğitimli modern bi tip. 10 senedir birliktirler adamın instasına hiç bakmamış diyorsun 😂 kadınları tanımıyorsunuz
Modern olunca her şeyi bilecek diye bir şey mi var
Kardeş sen iyi misin acaba? canım değil kadın anlamadın galiba. Sen 10 sene biriyle birlikte ol hiç instada kimleri takip etmiş diye bakma aynen tabi canım kendi söylediğine de inandın sen
Tamam sensin
Bunlarınki açıl ilişki gibi bişi zaten adam şehir dışlarına gidip duruyor iş bahaneleriyle kadının skinde değil
Kadın da keyfine bakıyor mu
Ne bilim ben orasını kadını tanımıyorum. Ama böyle bi adamla olabildiğine göre muhtemelen öyledir yoksa çok canım olması lazım ki mümkün değil öyle birine benzemiyor kaldı ki 32 yaşında kadın
s*lak olması lazım bu kadar sene göz yumması için diyorum, ama göz yumduğu kesin ve s*lak olmadığı da
Tanımıyorswn ne itiraz ediyorsun
Yav kadınları biliyorum. Gördüğüm profilin modern eğitimli aklı başında biri olduğunu idrak edecek kapasitem var herhalde. Cahil mi sandın kadını. Özel ünilerde okutulmuş itaşyada Master yapmış bi tipten bahsediyorum
Instagram başka bir şey
Eğitim ya da sosyal durumu da önemsiz bugün hiçbir kadın yoktur ki sevgilisinin veya eşinin takip ettiklerine bakmayacak
Senin hayatında hiç sevgilin olmadı heralde kardeş sen me anlatıyorsun. Bugün flört edem insanlar bile karşısındakinin instagraöda kimleri talip ettiğine bakıyor
Umursamıyor olabilir
İşte umursamıyor onu anlatıyoruz, demek ki o da adam gibi diyoruz.. her neyse konu o değil.
Adam o ladınları şimdi neden çıkardı diyorum. Ben iki üç ay önce muhabbetini yapmıştım mesela bu yüzden olabilir mi ki
Zevk alıyor musun
Çok rezilsin.
Hıhı