Tatlı 🍭
Süslü 💅
Seven ❣️
Libidosu yüksek ❤️🔥
Yüz vermeyen 😒
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
dhjkfsdj sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Genel olarak Evlilikve sevgililik şartlarım şöyle :
Evlilik Sevgililik Kriterlerim
1. Anayasanın ilk dört ile 66. Maddesi kırmızı çizgisi olacak. Özetle ; Atatürk , laik cumhuriyet, Türk Bayrağı, Devletin bölünmez bütünlüğü ve Türk adı
2. Toksik Ruh hastası ve feminist olmayacak. Bu hem evlilik hem de sevgililik için geçerli.
3. Seks yapacak, yapmasa saygı duyarım ve hat da konuyu da açmam. Kızdan konusunu açmayı beklerim. Dört buluşma bitene kadar, belli etmez ise ; iletişimi keserim ki kadın seks yapmak istediği erkeğe muhakkak belli eder ve uygun yere götürmeni bekler. Haftada dört farklı kadınla seks yapan erkekler de böyle tavsiye veriyor; "Sakın konusunu açma , kadın seni arzularsa belli ediyor " diye.. Bu hem evlilik hem de sevgililik için geçerli. Zira bir birimizi tatmin edemiyorsak, neden evleniyoruz ki? Zira aldatmalar olabilir. ..
4. Benim otoritemi tanıyacak. Aksi halde kadın erkeği yönetirse ; terk ediyor saygı duymuyor veya zenginse aldatıyor. Çünkü kadınlar, yönetilmeyi sever. Bu hem evlilik hem de sevgililik için geçerli.
5. Bir kere seks yaptı diye, bütçemi zorlayacak hediye talep etmeyecek. Kimileri seks yapmadan istiyor. Muhakkak, iletişimi keserim. 1.5 senedir konuştuğum kızla, bu yüzden kestim. Zira her istediğini alırsan, kadının erkeğe arzusu azalıyor ve terk ediyor. Enayi erkekler de yüklü borçlarla uğraşmak durumunda kalıyor. Tecrübesizliğimden, uzun sürdü. Zaten ilk ilişkimdi ve en büyük hatamdı. Bu hem evlilik hem de sevgililik için geçerli. Evlilikte sadece, özel gün. Yoksa hediye almadan vermem diyen kadın, boşanmayı hak ediyordur.
6. Evleneceksem, Kadının benimle aynı geliri olması lazım
Ben asgari ücretin iki katını , kazanmadan evlilik düşünmem. Gerekirse, 40 yaşımda evlenirim; sorun yok. Zira Aile giderleri, çok yüksek ve çocuk da sevmiyorum. Cinsellik için ise, evlenilmez. Zira bekarken, kadınları etkileyemiyorsan; iyi kadınla evlenemezsin. Çünkü, tüm kadınlar aynıdır. şu an ise asgari ücretin, bir katını ancak kazanıyorum. Neden benimle aynı kazanan kadın istiyorum peki? Şöyle ki;
Cinsel deneyimi , benden az olan kadınla evlenmem gerekiyor. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden kesinlikle, benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez. Çünkü benden çıkarı olmayacağından, severek evlenir. Seven kadın ise, yalan söylemez ve kandırmaz.
Yine de evlenmeden, muhakkak seks yapmak isterim. Tatmin oluyorsa, böyle bir kadın doğruyu da söyler. Ancak böyle bir kadın, bakireyim derse de inanırım. Zira çıkarı olmadığından, yalan söylemez. Tabi benden, küçük de olmalı. Aramızda, beş yaş fark yoksa; evde kalma korkusundan yalan da söyleyebilir.
Bu yüzden kariyer, evlilik düşünüyorsam ; ilk incelediğim unsurdur
Şöyle ki; Kadınlar, Hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Bu durumda kadının kariyeri benle ne kadar denkse, geçmişi hakkında bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar erkeğini gerçek anlamda seviyor demektir. Çünkü, benden bir menfaati yok
Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü erkeği kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
7-Son olarak libidomuz, denk olmalı. Bunu test etmek için de evlenmeden önce, muhakkak 3 ay cinsellik yaşama şartını koyarım. Bu özelliklerden biri yoksa, o evlilik çekilmez ve boşanmaya gider. Hepsi bir arada olmalı
Bir yazında birbirimizi tatmin edemiyorsak neden evleniyoruz ki demekten kastın seninle sevişmeli vermeli mi
Vermel, başka türlü libidosu anlaşılmaz. Sonuçta, 35 den önce evlenmem kesin desem. 27 yaşında bir kıza evlilik düşünürüm ve bu yaşta Laik Atatürkçü bir kadın bakire olamaz. Bakireyim dese de inanmam ki hepsinin önceden uzun ilişkisi oluyor. Uzun ilişkiyi sekssiz elde tutmak, laik bireylerde mümkün değil.. Bu yüzden vermeli ve libidolar test edilmeli. Zira kadın, istemediği sürece boşanmak kolay değildir..
Anladım ama ben verilmesini doğru bulmuyorum sonuçta erkeklerde farklı amaçla kullanıyorlar kızları haksız mıyım o yüzden kızlarda senin gibi çizgi koyarlarsa benim şahsi görüşüm senin maddeler zor
Yahu ben anlamıyorum şu seçeneklerle libidosu yüksek yazmış insanlar ya, ya Buradaki insanların bir çoğunun libidoya da başka bir şeyden düşüncesi yok mu Yani evlilik sadece Libido üzerine mi Kurulu?
zaten bu kafayla evlenen insanlar Belli bir zaman sonra birbirini öldürüyor ya da sonu mahkeme salonlarında bitiyor eğer çocukları varsa olan onlara oluyor En büyük zararı çocuklar görüyor. Ancak ben sana şöyle bir şey söyleyeyim evlilikte benim için Sevgi önemlidir Beni sevecek benim ailemi sevecek Annemin her şeyden önce kızı olacak, benim için annem çok değerlidir bana o kadar emeği var ki size anlatamam ya benim özel bir durumum var özel durumundan dolayı bana çok emeği oldu. o yüzden benim annemi sevecek ona değer verecek onu üzmeyecek Tamam yeri geldiği zaman gelin kayınvalide anlaşamaz ama tamam diyecek Yine bildiğini yapacak ama onu kırmayacak ona karşı gelmeyecek, böyle bir insan olmadığı müddetçe hayatımda yeri olmaz.
aynı zamanda Tabii ki benim için de bunlar geçerli ben de bunları yapacağım yukarıda saydıklarıma, sana bir de şöyle bir şey söyleyeyim sevgiyi saygı dürüstlük Her şeyden önce birbirimizi arkadaş gibi olacağız, Yeri geldiği zaman birbirimizin derdini dinleyeceğiz destek olacağız Yeri geldiği zaman Sevgi pıtırcığı olacağız ama öyle vıcık vıcık sosyal medyaya mecrasında aşkım canım bir tanem diye kalpler koyup paylaşma olayını da sevmem sevki iki kişi arasında yaşanacak reklam yapmaya gerek yok.
sosyal medya veya cep telefonu düşkün olmayacak çünkü ben öyle değilim. Allah'a inancı olacak Ben Müslüman birisini isterim ha açık veya kapalı konusunda tereddütteyim Çünkü kapalı Olanların da açık olanlarında karakteri bozuk olduğu zaman neler olduğunu görüyoruz.
O yüzden kesinlikle sevgi saygı ve sempati olacak empati olacak. öyle bir LİBİDOfalan demişler çoğunluğu Bunlar geçici arkadaşlar 70 yaşına geldiğiniz zaman Libido diye bir şey aklınıza gelmeyecek Önemli olan hayatı paylaşmak…
Çok haklısın onu bilerek koydum çünkü herkes öyle istiyor hep şüphe ettim dedim gerçekten herkes öyle diyorsa gerekli bir şey ya herhalde falan dedim ama senin gibi düşüneni ilk defa gördüm ve çok sevindim böyle birinin hâlâ var olduğuna çünkü herkes sanıyor gerekli bir şey ama bende gerekli bir şey olarak görmüyorum herkes sadece sapıtmış gelen geçen onu seçiyor bu soruda bunun kanıtı gibi bir şey oldu lazım olabilir evet ama en önemlisi olması imkansız birde o olmazsa olmaz gibisinden düşünene bir şey demiyorum ama saçma buluyorum yani ama gerçekten sevindim benim gibi bir düşünen olduğuna 🙂
Teşekkür ederim değerli en iyi cevap seçimi için
Benim gibi olmasını isterim. Dinime düşkünüm, kadın ve kızlarla ilgili alakam yok arkadaşlık/muhabbet dışında. Terbiyeli, güzel ahlâlı olmalı, fikirlerimize saygı duymalıyız.
Sevgi dolu olsun. Her yerde gönlümü eritsin. Azayım onun için. Özeneyim onun için. Ağzından çıkan kelimeleri beni yükseltsin. Gözleriyle, tatlılığıyla beni öldürsün
Yaş olarak büyük olgun ve eğlenceli olmalıdır
Bu yorumu yazmak için tercih yaptım. O maddeler içinde insana değer hiç bir madde yok. Niye böyle
Bana güzel gelen yüksek libidolu fantezileri olan temas seven samimi açıksözlü dürüst
Zaman bazen tatli birini seytan yapiyor ozaman ne yapmaliyiz 😂
Libido yüksek olmalı. Diğerlerini çözeriz. 😂
Sadece birisini mi seçmek gerek ya 😂
Yatak doğal olmayan yollarla biterse her şey biter.
Selam geçebki gece için çok üzgünüm. Seninle bu şekilde tanışmayı ve konuşmayı istemezdim. Eğer kabul edersen normal bir şekilde seninle konuşmayı çok isterim. Bu şansı verirsen tabi.
Sevgiye ihtiyacım var çok yalnızım
hepsi aynı anda olmuyormu?
libido patlaması yaşamalı
52 yasindaki kariniz bana yetmiyorsun diyince görürsünüz libidosu yuksegi 😃
Tatlı libidosu yüksek ve sadece benim olucak
süslüyü * okudum alkdjsa
hem seven hem de libidosu yüksek olmalııı
Tatlı olursa yerim
Tatlı düşünceli
Zeki
ruhunu tamamlayan biriyle evlen
istekli ve doyumsuz