Aşk İlişkileri Sarılmayı özlediğiniz biri/birileri var mı? Sophrosyneee Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok özlediğim ve sarılmamin mümkün olmadığı biri geldi aklıma. Sizin de var mı özleyip de sarilmanizin mümkün olmadığı insanlar? Sarılmayı özlediğiniz biri/birileri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Daha dün sarıldımm şükür elhamdülillah 😄 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 232,1b cevap paylaştı. Özlediğim birisi bile yok maalesef 0 2 Yorumla Sophrosyneee 1 yıl Hiç ozleyecek kimse olmadığından mi yoksa ozlenmeyi hak etmediklerinden mi u Barış_LonelyForever 1 yıl İkisi de maalesef
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gecmis umrumda degil Şu an herkes mutlu tek mutsuz benim oyle gor hayati ve gelecegin icin guzel cabalar ver 1 0 Yorumla
cansublahblah Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl her zaman geleceğe bakıyorum bu yüzden çok mutsuzum 0 1 Yorumla Sophrosyneee 1 yıl Bazen istemeden geçmişi de özlüyor insan Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sadece köpeğime sarılıyorum, insanlara sarılmayı sevmem pek. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,7b cevap paylaştı. Sarılmadım kimseye ondan özlemiyorum 1 2 Yorumla Sophrosyneee 1 yıl Özlemek mi zor yoksa hiç sarilmamak mi bilemedim Yorumla Boavistaa 1 yıl Özlemek daha zor sanki Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kuzenlerim ve kadeşimm 1 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl hayır yok öyle biri 1 2 Yorumla Sophrosyneee 1 yıl Çok şanslısın 😊 Yorumla EngEteM 1 yıl teşekkürler :D Yorumla
Wínchєnzσ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Hayır ailem hariç kimsenin sarılması samimi gelmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Sarılmaya bile korktugum tipler olduğu kesin 😄 1 1 Yorumla Sophrosyneee 1 yıl Haksız da sayilmazsin 😄 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Hayatımda hiç sarılmadım 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 59,3b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 92% 1 yıl Kuzenim var 0 2 Yorumla Sophrosyneee 1 yıl En yakın zamanda kavuşursunuz umarım 😊 Yorumla Canselllqx 1 yıl umarım 🥹 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. evet var 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır yok 🤷 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Annem 0 2 Yorumla Sophrosyneee 1 yıl 😔😔 bende anneme sarılmayı çok özledim. Hele kokusu... Yorumla gülli1 1 yıl 🥹🥹🥹🥹🥹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Daha dün sarıldımm şükür elhamdülillah 😄
Özlediğim birisi bile yok maalesef
Hiç ozleyecek kimse olmadığından mi yoksa ozlenmeyi hak etmediklerinden mi
İkisi de maalesef
Gecmis umrumda degil Şu an herkes mutlu tek mutsuz benim oyle gor hayati ve gelecegin icin guzel cabalar ver
her zaman geleceğe bakıyorum bu yüzden çok mutsuzum
Bazen istemeden geçmişi de özlüyor insan
Sadece köpeğime sarılıyorum, insanlara sarılmayı sevmem pek.
Sarılmadım kimseye ondan özlemiyorum
Özlemek mi zor yoksa hiç sarilmamak mi bilemedim
Özlemek daha zor sanki
evet ya :((( benim survivor yunus emre, aşığım ona yaaa
Kuzenlerim ve kadeşimm
hayır yok öyle biri
Çok şanslısın 😊
teşekkürler :D
Hayır ailem hariç kimsenin sarılması samimi gelmez
Sarılmaya bile korktugum tipler olduğu kesin 😄
Haksız da sayilmazsin 😄
Hayatımda hiç sarılmadım
Evet var
Kuzenim var
En yakın zamanda kavuşursunuz umarım 😊
umarım 🥹
evet var
Hayır yok 🤷
Annem
😔😔 bende anneme sarılmayı çok özledim. Hele kokusu...
🥹🥹🥹🥹🥹
var 😔