Açıkçası bunun cevabını biz de bilmiyoruz ama daha tercih edilesi geliyorlar daha çok arzulanası örneğin mesela yaş olarak kendime yakın ya da aynı yaşta olduğum birisiyle flört edince daha sonra bitince hiç üzülmüyorum umrumda bile olmuyor ama kendimden büyük biriyle konuştuktan ve daha sonra bir şekilde ayrıldıktan sonra üzülüyorum ister istemez eksikliği hissediliyor sanırım kızlar erkekler ile değil de daha çok adamlar ile birlikte olmak istiyor
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Altında yatan başka sebepler olmadığına emin misin? Ve senin yaş aralığın ne mesela
Bak sana yine 30 kadar tamam diyelim. Ama sonrası olmaz be. Yanında kardesi gibi duracaksın. Hem seni daha önce yorumlarda gördüm güzel hoş kızsın. Aklı başında senin veya senin yaşlara yakın erkek bulabilirsin
CPD (Cinsel Pazar değeri /cinsellik değil ismi bu/) aratırma konusudur. Sebep aslında basit Kadınlar olmuş erkek ister paket önlerine geldiğinde her şey bir arada olsun isterler kısaca Erkek doğuştan değer değildir. Çok iyi genetiğe sahip doğmamışsa değeri zamanla inşa eder. Olgun yani 30-35-38 yaşlarında Erkekler kariyer statü saygınlıklarını inşa etmiş olurlar Büyük çoğunlukla Bunun yanında Karakteristik olarak Ergen haraket tavırlarda çıkmış olgun ağır başlı oturaklı kişiliğe sahip olur. Fiziksel olaraksa (TABİ BU BAHSETTİKLERİM GÖ, T GÖBEK salan için değil O zaten yaştan bağımsız değersiz olur) Fiziksel olarakda 20 li yaşlarda ki Erkek Çocuk gibi toy görünür 30 larda yüzü oturur. Daha maskülen olgun Eril bir görünüm kazanır. Dünyaca ünlü aktörlerin Gençlik ve 30 lu yaşlarında ki fotoğraflarına bak farkı anlarsınız. Yani 20 lerde Erkeklerin çoğu nal toplar bir şekilde sevgilisi olanda terk yer. Kızda gider olmuş bitmiş erkeğe Çok azı potansiyele yatırım yapacaktır. Erkekde tam tersi gençliğe bakacaktır kadınların cekici yaşıda 21-24 aralığıdır. İşte sana bütün sebep Ha bu arada kız kendinden 20 yaş gibi abartılı bir aralığa čekiliyorsa Ya baba yoktur ya da baba var ancak sünepe hanım evladı bir baba olduğundan Eril bir fiğur arayışında olacaktır.
@Tesettürlübirkız Eskisi kadar çekici olmadığı için dışarda ki kadına ya arzu hissetmem ya da çok az hissederim. Evlendiğim kadınsa Yakın yaşlardaysak Kadının feminen kadınsı karakteristik özellikleri yüksekse Hamaratlık cilve tatlılık hanımefendilik gibi gibi Bu nitelikleri ile Görece ona karşı arzularım devam edecektir yine Ama etmese bile Ahde vefa diyebirşey var. Ama adam dürtüsel proglem yaşayan biridir. Yani dürtülerini kontrol edemiyordur. Dışardaki genç kadınlara yönelip FİZİKSEL aldatmaya girişebilir. O kısmı karakter meselesi
Benim kocamın gözü benden başkasını görmez ben genç kızlara on basarım tabi bundan yıllarca evlenmenin de etkisi var senin anan gibi buruşuk değilim babana acıdım gencecik karısı yok
@Tesettürlübirkız Annemde feminendir Sende feminen yönleri yüksek bir kadınsan saydığım özellikler varsa Yapmaz. Evet Genç kadınlara taş çıkarırım dediğin şeyler varsa Aldatma ihtimali çok düşer.
@Tesettürlübirkız Güzel olman artıdır. Ama asıl mesele güzellik olmadı hiç Ne kadar güzel olursan ol O güzelliğe alışacaktır erkek. Seni boşamamışsa Karakteristik özelliklerinden dolayıdır.
Çünkü kadınlar kendi bebeklerini büyütürken, o bebeklerin babası olan erkekleri de büyütmek istemiyorlar. Olgun erkek ise büyümüş erkektir ve büyümüş erkek, elbette bir kadının olgunluğunu kaldırabilir.
Olgunluk yaştan çok yaşanmışlıkla alakalı. Bazen genç bir erkek orta yaşlı bir erkekten daha olgun olabiliyor. Ben şahsen cıvık erkek sevmiyorum. Olgunluğu sıkıcılık seviyesine gelmiş erkekler de hoşuma gitmiyor. Bir dengesi olmalı. Olgun erkek kadınına değer katar, sevmeyi bilir, devamlı trip atmaz, kadınına kadınlığını her türlü hissettirir. Başka konularda da çok fazla avantajı var ama şimdi o detaylara girmeyim.
Erkekler karakter olarak geç olgunlaşıyor genelde bu yüzden genelde kendimden yaş olarak büyük ( 6-7 yaş) erkekleri tercih ediyorum. Tabi ki herşeyde olduğu gibi bu konuda da istisnalar var.
Ben 18 yasındayım. Olgun erkeklerden hoşlanıyorum ancak olgunluğu yaş ile ölçmüyorum. 22 yaşında olgun bir erkekle de konuştuğum oldu. Yani bu agresifliğiniz saçma ve gereksiz. Ki doğrudan sizden hoşlandıklarını söylediklerini düşünmüyorum. Genelleme olarak o yaş aralığı daha olgun olduğu için söylemişlerdir. Ha, konu olgunluk değil de yaş ise haklısınız dediğim gibi bizim yaşımıza yakın yaşta olgun erkekler de var, az ama var. Dolayısıyla yaş olarak söylemek çok doğru değil. 34 yaşında çocuk gibi olanı da gördüm..
Çoğu insan olgunluğu yaşla bağdaştırıyorlar. Agresifliğim bence yerindeydi. Sizin dediğiniz gibi şeyler olsaydı bu konuda sitem edecek durum yoktu. Bu arada size de katılıyorum. Hem olgun olup hemde genç olan kişiler var. Benim lafım buna değil. Benimkisi 30+ aralığını seçenler. Anlamadığım birsey şu cümlenize takıldım. " Ki doğrudan sizden hoşlandıklarını düşünmüyorum " derken beni olayın içine niye dahil ettiniz. Ben kendim için birsey demedim burada.
Yaşla bağdaştıranlar konusunda haklı bir tavır sergilediğinizi ama genele bakınca gereksiz olduğunu düşündüğümü söylemek istedim aslında. Belki bu şekilde açıklamadığım için tam anlaşılır olmadı. 30+ yaş aralığı gerçekten fazla. Duygusal , manevi eksiklik yaşayan kızların tercihidir diye düşünüyorum O cümlem, agresif tutumunuzun yerinde olması için o kızların size yazmış olması gerekirdi , öyle olduğunu düşünmüyorum. O yüzden gereksiz bir agresiflik olduğunu düşünüyorum.” Düşüncemin yansımasıydı aslına bakılırsa
Anladım. Aslında aynı şeyleri düşünüyoruz yanlış anlaşılmalar olmuş. Kızların bu duygusal eksikliklerinden faydalanmak isteyen o kadar çok pislik var ki buna kendime yediremedim. Bi anlık sinirle yazmış bulundum. Kızların zaten bu tür erkeklere yazmasına gerek kalmadan aşağılık insanlar bulabiliyor maalesef. Aklı başında olmayan kızlar ufacık ilgiye iki güzel lafa kanıyor. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Günden güne daha berbat oluyor.
Sanırım , anlaşamadık bir an. Evet, maalesef kullanmak isteyen birçok insan var. Bunun yasla ilgisi de yok, erkeklerin çoğu öyle. Ama tabii ki kilit nokta kızlar. Bu konuda akıllı davranmalılar. Bu düşünceyle sinirlenmeniz normal aslında, sadece ben de öyle düşünen kızlardan biri olarak bu agresifliğinize tepki göstermek istedim. Kesinlikle öyle. Bu durum maalesef yetiştirilme ve insanın kendisini yetiştirmesiyle ilgili. Duygusal eksiklik birçok insanda olabilir ama bazı noktalarda mantığımızla hareket etmeliyiz. Sadece kızlar da değil , erkekler de. Evet pis zihniyetli çok erkek var ama sonuçta erkekler de kullanilabilir. Ve kalpleri , duyguları var. Sadece kızlar kendilerini kullandırdıları için ya da buna izin verdikleri için erkekler bu şekilde yaklaşabiliyor. Her şey günden güne berbat bir hal alıyor aslına bakılırsa, üzücü. Bunu bir ya da birkaç şeyle sınırlandırmamak gerek. Bir de bu olgun erkekten hoşlanma konusu bence biraz özenti ile ilgili. Ben böyle düşünüyorum yani. Orta yaş bir erkek yanında genç bir kız varken nasıl kendini özgüvenli hissederse kızlar da gençken , yanlarında olgun bir erkek olduğunda kendilerini özgüvenli hissederler. Bu durumda birçok konuda olduğu gibi özentiye kaçıyor biraz. Bu arada gerçekten , sadece kendimiz ile ilgili konularda değil , yanımızdaki insan ile ilgili konularda da kendimizi özgüvenli ya da özgüvensiz hissediyoruz..
Öncelikle emek verip anlaşılır şekilde anlatmışsın, teşekkür ederim. Senin cümlelerine her birine katılıyorum. Bana söylenecek söz bırakmamışsın. İçimdeki duyguların cümlelere dökmüşsün. Senin gibi insanların olduğunu bilmek insana hala umudun olduğunu gösteriyor.
Sizede günaydınlar. Ben olayı şöyle düşünürüm. Sizinle konu hakkında tartışırken gitmek, reelde yüz yüze konuşurken birden arkanı dönüp gitmek ile aynıdır benim için. Görüldü yemek ise bu kadar vahşice birsey olamaz ya mdmdkd
Öğretmenler eğitim hayatında büyük role sahip gerçekten. Sizin adınıza üzüldüm. Neyse ki ben bu konuda şanslıydım. Mükemmel öğretmenlerim oldu hep. Şuanda da umuyorum ki liseyi başarıyla bitireceğim , yks de istediğim başarıyı elde etmekten bahsediyorum🙂
Bende sizin adınıza sevindim. Önünüz kariyeriniz açık olsun. Sizi çok az tanıma fırsatım oldu. Ama başaracağınızı inanıyorum. Cümlelerinizdeki ağırlığından bunu anlayabiliyorum.
Teşekkür ederim, güzel temennileriniz beni mutlu ediyor🌸 evet, birbirimiz hakkında az çok fikir sahibiyiz. İnancınız için ayrıca teşekkür ederim. Üslubuma, konuşurken kullandığım kelimelere dikkat etmeye çalışıyorum. Size yansıtabilmek , o ağırlığı hissettirebilmek benim için mutluluk verici🙂
Özür diliyorum, siteye giremedim dolayısıyla geç cevap vermek durumunda kaldım. Estagfurullah, meşgul etmediniz elbette. Ben de tanıştığımıza memnun oldum. Siz de kendinize iyi bakın, teşekkür ederim🙂