Aşk İlişkileri Sevgiliniz gece yarısı “Tavada Sucuklu Yumurta” istese yapar mıydınız? fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gece uyurken açıktım deyip kaldırsa ve sizden istese yapar mıydınız..😬?@fİtsuFlee#fİtsuFlee Güncellemeler+1 yıl Not:Herkese benden yine +1… Sevgiliniz gece yarısı “Tavada Sucuklu Yumurta” istese yapar mıydınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Evet sevgilim için yaparım tabi ki de.. 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Helal kankama u Barış_LonelyForever +1 yıl Eyvallah 🙏
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beni rahatsız etmesin. Sırf canı çekiyor diye gece kalkıp sucuklu yımırtasını yapmak zorunda değilim. Zaten insan olan bunu istemez. 1 1 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Hep açlıktan😅
AsenaaBozkurtt Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Hayır tabii ki de kalksın kendisi yapsın.Bi kere saygısızlık yâni, önemsiz bir şey için insanı uyurken uyandırmak!! 1 6 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Açlık çok önemli🤦🏻♂️ Yorumla AsenaaBozkurtt +1 yıl Tamam da elin ayağın tutuyosa sen yapabilirsin yâni alt ucu 2 yumurta kıracan Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Cıks olmaz😏 Yorumla AsenaaBozkurtt +1 yıl İlla rahatsız edip uyandırıcam diyosun Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Hee😅 Yorumla AsenaaBozkurtt +1 yıl 🤦♀️ Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne günahım vardı da sen gibi obura denk geldim acaba der saçım başım dağılmış şekilde ofurdaya poffurdaya yaparım yesin zıkkımlansın 😒 1 5 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Genede helal olsun yapıyorsun senden beklemezdim😅😅 merakettimmişte +1 yıl sanki canavarım ben 😂 fİtsuFlee +1 yıl Korkuttun😅 merakettimmişte +1 yıl yazıklar olsun ne kadar yanlış tanınıyorum ben ya 😃😂 afiyet olsun paşam derim gider uyurum sonrasında 😂 fİtsuFlee +1 yıl Bilemedim😅
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Vallaha eşime yaparım sevgilimin gece gece evimde ne işi var sjsjsks 1 3 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl orada hata yaptım sorma pişmanım (soruyu sorarken evli demeliydim)😅 Yorumla beyzaondr350 +1 yıl Olabilir insanlık hali hatasız kul olmaz 🫢😂 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Aende olmasan😅 Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Gece 3 uykudan kalkıp yemek hazırlamış bir insanım aşk böyle bir şey 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Vay be bravo Yorumla Smilinggirll +1 yıl Of ya kıymetimizi bilmediler ağlamak istiyorum Yorumla
Adee_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Banane gece gece sucuklu yumurta mı yenilir pis boğaz mı ne 1 9 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Bol pul biberli yenir tabi😛 Yorumla Adee_ +1 yıl Sabah yenilir gece değil Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Gece yarısı ekmekle güzel olur Yorumla Adee_ +1 yıl Ağır olur o ya Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Güzel uyutur işte sonra😏 Yorumla Adee_ +1 yıl Öff pis pis kokar ev Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Ne pisi ya harika😛 Yorumla Adee_ +1 yıl 😃ye sen yee 😅 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Eyw😅👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geçen hafta gece 1 de makarna yapıp yedik uyanıp... yaparım tabi yemek yemeyi severim de o da bahanesi olur iste hsjdjcksk 1 1 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Valla helal Yorumla
the_belansekerim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sevgilim değil eşim olur o.Sonra yapsın birlikte yeriz ahah 1 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Gece uyurken hiçbir kuvvet bana onu yaptıramaz.. Uyumuyorumdur kalkar yaparım o zaman.. 1 10 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Emin misin..😒 Yorumla Alcyone__ +1 yıl @tiryakinimtiryakin Dişlerini fırçalayıp, gargaranı yaptıktan sonra sigara ve su içmek dışında hiçbir şey yemezsin sen.. O yüzden eminim..😃 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Bunları yapmadan isterim.. 😄 Yorumla Alcyone__ +1 yıl @tiryakinimtiryakin Detayda gece uyurken deniliyor..😃 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl İsteyen uyumuyor, sen uyuyorsan demek istiyor.. 😄 Yorumla Alcyone__ +1 yıl @tiryakinimtiryakin ben uyuyorsam herkes uyuyacak..🤨 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Mutfak.. 😄 Yorumla Alcyone__ +1 yıl @tiryakinimtiryakin halısı..😃 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl 😂😂🤫 Yorumla Alcyone__ +1 yıl @tiryakinimtiryakin 😂😂🫣 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Hiçbir şey yememiş ise yaparım. Oldukça pratik bir yemek zaten. Karnı doymuş ise yapmam. Sağlıksız. 1 0 Yorumla
Debürün Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 94% +1 yıl Once bir sor bakalim sevgilileri ile evde yasayan kac kisi var 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yürek yemişliğine bakılırsa aç olamaz, belli ki canı sinirli hallerimi çekmiş, ee madem uyanmışız.. Hiç kıyamam. 1 0 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hep yaptık. Hiç reddetmedim. 2 1 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Helal Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben niye yapıyorum isteyen o. O yapsın birlikte yiyelim😂 2 3 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl O da istiyor ki zaten sen yap birlikte yiyin😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama ilk isteyen o ben durduk yere uyanmadım ya. Çok istiyorsa yapar yeriz birlikte😂 o değilde acıktım yaa Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Yapta ye afiyet olsun😏🤚 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evi o saatte kokutmasak mı 🙄 uyusak mı? 🙄 1 5 Yorumla _infinitum +1 yıl *derim Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Kokutup yenmeli derim👍😅 Yorumla _infinitum +1 yıl Madem manyaklık o saatte mangalda sucuk isterim bende hadi bakalım Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Sen çok büyük oynuyorsun ama 😅 Yorumla _infinitum +1 yıl Her zaman 😎 Yorumla
Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Tabiki yaparim yediririm de. 1 1 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Vaow helal sana be👍 Yorumla
Güneşimikaybettimmm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Uyurken hiç kalkıp yapamam 🙄 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Aç kaldı desene fkdkdmdkmms Yorumla Güneşimikaybettimmm +1 yıl Sabah yaparız rüyasında mi görmüş 😂 Yorumla
Rukuyejeiwkqkja Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet, ikimizde yeriz sjjs 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Helal işte bu 👍 Yorumla Rukuyejeiwkqkja +1 yıl 🙃🙃 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yapmam 1 1 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Hiii😰 Yorumla
Güzelamadertli Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yaparım 1 1 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Hellal👍😏 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Evet yaparım 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yaparım 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet yaparım 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. yaparim 1 0 Yorumla
gamzelikız2003 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yapmam valla 😅 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Sen isterdin ama o yapsın😅 Yorumla gamzelikız2003 +1 yıl O yaparsa bidahakine ben yaparım her şey karşılıklı 😅 ya da birlikte yaparız en güzeli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet sevgilim için yaparım tabi ki de..
Helal kankama
Eyvallah 🙏
Beni rahatsız etmesin. Sırf canı çekiyor diye gece kalkıp sucuklu yımırtasını yapmak zorunda değilim. Zaten insan olan bunu istemez.
Hep açlıktan😅
Hayır tabii ki de kalksın kendisi yapsın.
Bi kere saygısızlık yâni, önemsiz bir şey için insanı uyurken uyandırmak!!
Açlık çok önemli🤦🏻♂️
Tamam da elin ayağın tutuyosa sen yapabilirsin yâni alt ucu 2 yumurta kıracan
Cıks olmaz😏
İlla rahatsız edip uyandırıcam diyosun
Hee😅
🤦♀️
ne günahım vardı da sen gibi obura denk geldim acaba der saçım başım dağılmış şekilde ofurdaya poffurdaya yaparım yesin zıkkımlansın 😒
Genede helal olsun yapıyorsun senden beklemezdim😅😅
sanki canavarım ben 😂
Korkuttun😅
yazıklar olsun ne kadar yanlış tanınıyorum ben ya 😃😂 afiyet olsun paşam derim gider uyurum sonrasında 😂
Bilemedim😅
Vallaha eşime yaparım sevgilimin gece gece evimde ne işi var sjsjsks
orada hata yaptım sorma pişmanım (soruyu sorarken evli demeliydim)😅
Olabilir insanlık hali hatasız kul olmaz 🫢😂
Aende olmasan😅
Gece 3 uykudan kalkıp yemek hazırlamış bir insanım aşk böyle bir şey
Vay be bravo
Of ya kıymetimizi bilmediler ağlamak istiyorum
Banane gece gece sucuklu yumurta mı yenilir pis boğaz mı ne
Bol pul biberli yenir tabi😛
Sabah yenilir gece değil
Gece yarısı ekmekle güzel olur
Ağır olur o ya
Güzel uyutur işte sonra😏
Öff pis pis kokar ev
Ne pisi ya harika😛
😃ye sen yee 😅
Eyw😅👍
Geçen hafta gece 1 de makarna yapıp yedik uyanıp... yaparım tabi yemek yemeyi severim de o da bahanesi olur iste hsjdjcksk
Valla helal
Sevgilim değil eşim olur o.
Sonra yapsın birlikte yeriz ahah
Gece uyurken hiçbir kuvvet bana onu yaptıramaz.. Uyumuyorumdur kalkar yaparım o zaman..
Emin misin..😒
@tiryakinimtiryakin Dişlerini fırçalayıp, gargaranı yaptıktan sonra sigara ve su içmek dışında hiçbir şey yemezsin sen.. O yüzden eminim..😃
Bunları yapmadan isterim.. 😄
@tiryakinimtiryakin Detayda gece uyurken deniliyor..😃
İsteyen uyumuyor, sen uyuyorsan demek istiyor.. 😄
@tiryakinimtiryakin ben uyuyorsam herkes uyuyacak..🤨
Mutfak.. 😄
@tiryakinimtiryakin halısı..😃
😂😂🤫
@tiryakinimtiryakin 😂😂🫣
Hiçbir şey yememiş ise yaparım. Oldukça pratik bir yemek zaten. Karnı doymuş ise yapmam. Sağlıksız.
Once bir sor bakalim sevgilileri ile evde yasayan kac kisi var
Yürek yemişliğine bakılırsa aç olamaz, belli ki canı sinirli hallerimi çekmiş, ee madem uyanmışız.. Hiç kıyamam.
Hep yaptık. Hiç reddetmedim.
Helal
Ben niye yapıyorum isteyen o. O yapsın birlikte yiyelim😂
O da istiyor ki zaten sen yap birlikte yiyin😅
Ama ilk isteyen o ben durduk yere uyanmadım ya. Çok istiyorsa yapar yeriz birlikte😂 o değilde acıktım yaa
Yapta ye afiyet olsun😏🤚
Evi o saatte kokutmasak mı 🙄 uyusak mı? 🙄
*derim
Kokutup yenmeli derim👍😅
Madem manyaklık o saatte mangalda sucuk isterim bende hadi bakalım
Sen çok büyük oynuyorsun ama 😅
Her zaman 😎
Tabiki yaparim yediririm de.
Vaow helal sana be👍
Uyurken hiç kalkıp yapamam 🙄
Aç kaldı desene fkdkdmdkmms
Sabah yaparız rüyasında mi görmüş 😂
Evet, ikimizde yeriz sjjs
Helal işte bu 👍
🙃🙃
Yok kalsın Kendi yapsın
Yapmam
Hiii😰
Yaparım
Hellal👍😏
Evet yaparım
Kendi yapsın
Yaparım ya
Yaparım
Evet yaparım
yaparim
Eşe yapılır
Helal
Yapmam valla 😅
Sen isterdin ama o yapsın😅
O yaparsa bidahakine ben yaparım her şey karşılıklı 😅 ya da birlikte yaparız en güzeli
Tabi ki yaparım