Evliyim bir sevgilim var ne yapmalıyım?

4 yılık evliyim 8 aylık sevgilim var bir de çocuğum var kocamdan hiç bir şey anlaşılmıyor ilk evlilik zamanları çok güzeldi sonra ilgisiz oldu sadece cinsel ilişkide benimle ilgileniyor işini bitirdiğinde banyosunu yapıp arkasını dönüp uyuyor sevgilim beni çocuğumla kabul ediyor sırf beni sevdiği için buna inanmalı miyim bilmiyorum ama kocamdan görmediğim sevgiyi saygıyı ilgiyi onda gordum eşim sürekli cinsel ilişkili videolar izliyor ben de kızıp ben dururken niye onlara bakıyorsun diyorum hiç cvp vermeye bile tenezzül etmiyor canı isteyince dövüyor regl iken sürekli videolar izliyor bitmesini beklemiyor sevgilim bu güne kadar hiç bir saygısızlık yapmadı bana karşı onunla hiç buluşmadik sürekli telefondan konuştuk erkeklik duyguları da var di onun beni görmek istiyordu ona özel fotolar attim istemeyerek ama onu da kaybetmek istemiyorum kocamla 3 kez bosanmalik olduk ama akrabalar yüzünden bosanamadim şimdi ise çocuğum var 3 yaşında onun için boşanmak istemiyorum sevgilim beni çok sevdiğini beni kaciracagini söylüyor ama ben çocuk için kaçmak istemiyorum çocuğunu da al gel diyor beni onu oğlum gibi severim diyor sevgilim hiç evlenmedi 1 sevgilisi oldu 2 inci sevgilisi benim ve beni ne pahasına olsun bırakmayacağını söylüyor Bi yandan da diyorum ki onun da taze Bi kıza ihtiyacı var evlensin hem ben hem o kurtulsun ama hyr diyor senden başkasına bakmam diyor... sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim benim kuzenim eklemeyi unutmuşum
Evliyim bir sevgilim var ne yapmalıyım?