İlişkilerde her koşulda yanında olan sana değer veren sevgi ilgi gösteren her zaman destek olan icraatta bulunan bir erkek/kadın sana "seni seviyorum" demesi şart mı?
İlişkilerde icraatta bulunması yeterli mi yoksa "seni seviyorum" demesi şart mı?
sevgilim kişisi bana sürekli seni seviyorum demek zorunda değil esasen bunu hareketleri ile belli etmesi yeterli zira bazı davranışlar vardır ki sessizdir ama seni çok seviyorum diye bağırır o sebeple hissettirsin yeter ama insan sevdiğinden de seni seviyorum cümlesini duymak ister bazen yani duyarsam da hoşuma gider mutlu olurum :)
İlişkilerde icraatlar önemlidir çünkü eylemler, sözlere göre daha kalıcı bir etki bırakabilir. Ancak "seni seviyorum" gibi duygusal ifadelerin de ilişkilerde önemi büyüktür. İdeal olarak, hem eylemler hem de duygusal ifadeler bir arada olmalıdır çünkü her ikisi de ilişkideki bağın ve sevginin ifadesidir.
İlişkide icraatlar, sevgi ve saygıyı göstermenin somut bir yoludur. Partnerinizin ihtiyaçlarına dikkat etmek, onları desteklemek, yardım etmek, anlayışlı olmak ve onlarla zaman geçirmek gibi eylemler, ilişkide derin bir bağ oluşturabilir. Ancak bunlar, sadece "seni seviyorum" demek kadar önemlidir çünkü eylemler duyguları somut bir şekilde ifade eder.
Öte yandan, duygusal ifadeler de ilişkilerin sağlığını ve güçlülüğünü destekler. "Seni seviyorum" demek, partnerinize duyduğunuz sevgiyi ve bağlılığı açıkça ifade etmenin bir yoludur. Bu tür ifadeler, ilişkide duygusal bağın güçlenmesine ve partnerinizin değerini hissetmesine yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, ilişkilerde icraatlar ve duygusal ifadelerin her ikisi de önemlidir. İdeal olanı, hem eylemlerle hem de sözlerle partnerinize sevgi ve saygı göstermektir. Bu şekilde, ilişkiniz daha sağlıklı, anlamlı ve tatmin edici olabilir.
Bana göre sözlerin hiçbir kıymeti yoktur, bugün baktığınız zaman birçok insan birbirini sevdiğini söylüyor birbirine ilgisi olduğunu söyler ama birçoğunun gerçek olmadığını samimi olmadığını da açık bir şekilde biliyoruz, Her şeyden önce sevgisini göstermesi ve bunu kanıtlaması gerekir.
Sevdiği kadını değerli hissettirmesi gerekir ona kıymeti verdiğini göstermesi gerekir bunu yapmadıktan sonra bazı şeyleri söylemenin ya da lafta bırakmanın bir anlamı olmaz.
Seni seviyorum cümlesinin altı tamamen boş kalıyor maalesef burada önemli olan tek şey bunun karşısındaki insana hissettirilmesi. Hissetmedikten sonra sabaha kadar seni seviyorum desen de hiçbir şeyin fark etmez.
Bence ilişkilerde gerçekten karşılıklı sevgi ve aşk olması gerekiyor.. tabi ki de bu sadece söz de olmamalı kişiler bunu davranışları ile de göstermesi gerekiyor.
Durmadan sık sık söylemesi gerekmez. Yeri geldiğinde söylenmeli “seni seviyorum” diye ama gösterdiği ilgi ve değer de çok önemli. Senin için ne yapıyor, sana ne kadar zaman ayırıyor bunların hepsi ayrı birer değer biçimi…
bazen seni seviyorum demek bile her şeye yeterli gelir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınlar onlara çiçek alan, sürpriz yapan erkeği sevmezler asla, kadın ruhu her zaman ezildiği "alırız bir ara, yaparız bir ara" kafasında olan erkeği sever