Devam etmeli miyim?

Eski sevgilimden ayrılma kararı almıştım güvenmediğim için güvenmeme sebebim ise saatlerce yazmayıp üzerine haber vermemesi birkaç sefer böyle oldu ayrılırken bir şey olursa çıkar gelirim sana çok değer veriyorum vs vs ama ilişki içinde kız profilini stalklama kızla muhabbete girme daha sonra bunlar için özür dileme var fakat artık bu durumlarla karşılaşmaktan o kadar yoruldum ki bitirmeye karar verdim ama dün gece konuştuk ve dedikleri kafamı karıştırdı ben sana herşeyden çok değer veriyorum bir şey olsa gelirim bunlar asilmayacak problem değil böyle böyle çözeceğiz diyor ama nedense ilişki içinde ben kendimi değerli hissetmiyorum beni kiskanmiyor geç yazıyor evlenirsek iş yerimi sana emanet ederim arkadaşlarımla gezerim seni aldatsam bunu benden iyi kimse yapamaz demesi eskisi kadar ilgili olmadığı da belli ilk buluşmada agladigim için of diyip iç çekmesi bile var madem seviyor neden bunları bana yaptı ve inancımı kaybettirdi sen bana güvenmiyorsun bitirelim iyice düşün diyor şimdi de bir şans daha vermeli miyim? Çünkü şu an gerçekten beni seven anlayan bir insanla konuşuyorum eski sevgilimle barisirsam onu kaybedeceğim. Fakat eski sevgilimi de hala seviyorum başkasıyla görmekte istemiyorum.
Devam etmeli miyim?