Hanımlar artık bir net olsanız mı acaba, hayır olan size oluyor 😂

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Daha doğrusu, kendisine prenses gibi ama çevresine kötü davranan erkeği isterler. Ama işte çevresine kötü ve sert olan biri, belki zamanı gelince kendisine de kötü davranacak. 😅
Travmaları. olan kadın travması. olan dengesiz adamı seçer. Ama bebek gibi seven iyidir ya heleki sevgi acliği da varsa kadın merhamet arar ama çekim de olması gerekir..
Çoğu kibar bebek gibi bakan erkek sevdiğini söylese de kötü erkekler iyi kadınlarla iyi erkekler de kötü kadınlarla. Bence her iki cinsiyette de var bu durum.
Teşekkürler🍀😇
Genelde öyle oluyor (kendim için geçerli değil). Ayrıca sadece kadınlar değil erkeklerde öyle.
Teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
Nerde sevip nerde kötü davrandığına göre değişiyor o
Kadınlar kötü erkekleri tercih ederler sert davranan..
İstatistik bunu gösteriyor ama bilim bile buna bir açıklama getiremiyor 😂 deveye diken insana si... n yaraniyor demek ki burdan bu anlaşılıyor
erkeklerin geneli önce bebek gibi davranıp sonra Marvel filmlerinde kötü adamlara bağladığından olabilirr o kafa karışıklığı...
siz net olun biz zaten netiz...
Psikolojik tedaviye ihtiyacımız yok yaa niye öyle kötü davranan birini isteyelim ki
Prenses gibi davranmayacaksa napayım öyle ilişkiyi
Valla diğerleri beni zerre ilgilendirmez ben kendimi biliyorum
Ama yanlış araştırma yapmış olmalısın ilişkiler birbirini yormak mutsuz etmek için değil birbirini değerli mutlu etmek için aksini kimse iddia etmesin
Köprüyü geçene kadar bebeği gibi davranıp geçtikten sonra ayıya dönüşenleri unutmayın onlardan çok var.
Kötü davranan erkekler beni itiyor ya. Psikolojim kaldırmıyor. Huzur istiyorum.
kötü davrananı seçer, bebek gibi sevmesi için uğraşır
Kendine saygısı olan insan kötü davranan erkeklerden uzak durur
.. aklı başında olan kadınlar insancıl erkek ister
Aklı uçuk kadınlar asalakk erkek ister
Her insan diğerine Allah'ın yarattığını bilerek davranmalıdır.
normalde sevsin hep ama seks yaparken bana kötü davranmasini severim çünkü bu bana nedensiz bir şekilde zevk veriyor
kırk defa diyoruz da erkekler kıt olduğu için gene kendi bildiğini doğru sanıyor sanmayı geç bi de savunuyor sanki kendileri kız awq
Evet öyle oluyor
İkisini de tərcih etmem.
Love yok, kafam rahat beyefendi.
Kötü davranan sevmiyorum 🫠
Neden ortasi yok 🙄🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?