Ya da çok zirvede güzelleşmiş oluyorsun☺️ bakımlı bir kadının en güzel olduğu karakterinin oturduğu yaşlar bence 30lu yaşlar❤️🔥 tek sıkıntı çocuk ve anne sağlığı açısından
Eğer şu anki yaşın doğruysa 35 yaşında çıktı 35te olmazsa 40 yaşa uzuyor. Çift kısmetlisin aslında evlenme ihtimali gençken de var gözüküyor ama istemedin sanırım
Hmm anladım 35te de olabilir isterseniz tabii tek bir yönergede evlilik anlamak kolay değil diğer etkenler de çeşitli faktörlerle olumlu olumsuz etki yapabilir. Hakkınızda en güzeli en kolayı olsun
Bunları grafikte zirve noktaları seçtiğim için tutmamış olabilir aslında sizin evlendiğiniz zamana en yakın yaş dilimi 5 rakamı hizasında var 31 yaşında evlilik, eğer o hizada bakacak olursak bir dahaki evlilik 38 oluyor, ben 9 rakamına göre yorumladım en üst etkide uzun süreli ilişkiyi verebileceği için ama istisnalar olabiliyormuş demek ki🫠
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doğru olduğuna mı inanıyorsun
Yorumlarda evliler doğru yaşım çıktı yazmışlardı o yüzden ilgimi çekti🤭
Ben evlenmek istemiyorum diyelim o zaman ne çıkıyor
Bunlar evlilik için kısmetinin daha açık olduğu zaman dilimini veriyor evlenmeyecek olmak da bir seçenek 🙂
Çok tuhaf
23 Şubat 1994 hesaplar mısın 😀👉👈🥺
19,26,33,40 diye gidiyor💝
33 mü😿😿😿
33 çok uğurlu bir sayı🥹
ama cok yaşlı oluyorum o zamana
Ya da çok zirvede güzelleşmiş oluyorsun☺️ bakımlı bir kadının en güzel olduğu karakterinin oturduğu yaşlar bence 30lu yaşlar❤️🔥 tek sıkıntı çocuk ve anne sağlığı açısından
hayırlısı bakalım canım çok teşekkür ederim zahmet ettiğin için 🤍
Rica ederim ne demek💙
Yok bilmiyoruz pek inanmam da öyle şeylere
O nasıl oluyor
Doğum tarihinden rakamları çarpıp grafik çiziyorum çoğu insanda doğru çıkmış ben de yaptım mantığa uyuyor
Hmmm
Yok hesaplasana benimkini
Olur doğum tarihini yaz hesaplarım
08.02.1990
Eğer şu anki yaşın doğruysa 35 yaşında çıktı 35te olmazsa 40 yaşa uzuyor. Çift kısmetlisin aslında evlenme ihtimali gençken de var gözüküyor ama istemedin sanırım
Gençken kaç gösteriyordu onu da söylesene:)
19,21,26,28,33 yaşları bayağı geçmiş yani ☺️
Ben 30 da evlendim :) meraktan sordum ama iste ikinci bir evlilik mi gözüküyor bana boşanmak üzereyim de :)
Aaa 33 de var ihtimal sanırım yanılma payı olabiliyor diğer yorumlarda herkeste doğru çıkmıştı ben yanlışlık yaptım galiba🥹
Yok ben 30 da evlendim şu an boşanma aşamasındayım ama yaş 34 zaten :)
Hmm anladım 35te de olabilir isterseniz tabii tek bir yönergede evlilik anlamak kolay değil diğer etkenler de çeşitli faktörlerle olumlu olumsuz etki yapabilir. Hakkınızda en güzeli en kolayı olsun
Bunlara inanmazsan daha mutlu bir hayatın olur:)
Meraklıyım böyle şeylere araştırmadan duramıyorum yoksa inanıştan değil aslında hoşuma gidiyor😂
Öyle ama baksana bana bütün yaşları söyledin neredeyse hiç biri tutmadı:)
Bunları grafikte zirve noktaları seçtiğim için tutmamış olabilir aslında sizin evlendiğiniz zamana en yakın yaş dilimi 5 rakamı hizasında var 31 yaşında evlilik, eğer o hizada bakacak olursak bir dahaki evlilik 38 oluyor, ben 9 rakamına göre yorumladım en üst etkide uzun süreli ilişkiyi verebileceği için ama istisnalar olabiliyormuş demek ki🫠
Amam İnş saçmalıktır da bir daha evlenmem :) burç gibi birsey sanırım bu değil mi
Yalan
O nasıl oluyo
Doğum yılından grafik çizerek
Bence doğru değildir
Yaz bulayım herkeste doğru çıkmış senin de doğru çıkarsa geri dönüş yaparsın merak ettim
Benim doğum yılımı mı yazacam? 15 ocak 2003
Evet bakıyorum
20,27,34... şeklinde devam ediyor evlilik ihtimali artan yaşların
Yuh 27 ne hsjsj bence pek doğru şey değil bu ya
Bana da 26 çıktı 17 yaşından başlatılarak yazılıyor bu arada
Yakın çıkabilir tam çıkmasa da
Senin doğru çıktı mı ya da evli değilmisin
Evli değilim 23üm ben bana 26 mantıklı geldi 😂
Ben 23-24 hadi en geç 25 bekliyorum, inşallah olur
Aminn dilerim en güzeli en kolayı mutlu edeni olsun❤️
Çok sağ ol inşallah sanada en hayırlısı ve gönlüne göre olur herşeyy❤️
Hesaplayamiyorum