+1 yılYakıt mı bu bitsin :)
Ya işte insanlar aşkı tam tarif edemedikleri için böyle absürd durumlar çıkıyor.
Mesela biri birinden hoşlanıyor, aşık oldum diyor. Sonra onunla bir kaç ay ya da yıl herneyse vakit geçirip de karşısındakinin güzelliği sıradanlaşınca "aşkım bitti" diyor.
Aşk ne ki?
Sevgi mi? Bağlılık mı? Hoşlantı mı? Cinsel arzu mu? Ona merhamet beslemek mi? Tavırlarını onaylamak mı?
Ne yani?
122 Yorumla
Soran+1 yılAşk geçici bir kıvılcım durumu bence. İnsanı kandıran bişey. Ama sevgi öyle değil. Sevgi gerçek
- +1 yıl
Güzel bir cümle. Çünkü aşkı tarif ederken "bence" demişsin.
Aşk kişilere göre değişen bir kavram bence.
Soran+1 yılEvet katılıyorum
- +1 yıl
Bu arada en iyi cevap seçtiğin için teşekkürler:)
Soran+1 yılRica ederim
- +1 yıl
Ya secmedin ki :)
Şaka yaptım ben...
Soran+1 yılAa harbiden seçmemişim djsjsj niye trollüyosun beni 😂
- +1 yıl
Ne bileyim :) Öyle istedim... Bazen isterim ve yaparım :):):
- +1 yıl
Bu arada niye gizlendin?
Soran+1 yılBilmem öylesine. Açıktan da sorabilirdim
- +1 yıl
Anladım... Eeee?
:):)
Ben de seni merak etmiş bulundum...
Bulundum gerçekten.
- +1 yıl
Hmm. anladım
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
:):): o derece yani... tamam tamam beni t.. kp etmene gerek yok.
Vay be...
Bi de erkeklere cinsiyetçi derler.
Soran+1 yılNe alaka? Anlamadim
Soran+1 yılNe cinsiyetciligi yaptim
- +1 yıl
Yok bişey...
cidden.
Soran+1 yılSöyler misiniz
Soran+1 yılSiz niye beni bu kadar merak ettiniz ben onu anlamadım
- +1 yıl
Ya kısaca seni merak ettiğimi belirttim.
Ama sen kendini en azından bana göstermekten imtina ettin.
Çünkü erkek olduğum için.
Normalde tersini düşün.
Bi erkek muhtemelen bi kızdan gelen bu ricayı reddetmezdi.
Neyse.
Şimdi sen buna da yok öyle yok böyle yorum yapıcaksın.
Gerek yok.
Ben şahsen böyle düşünüyorum.
Ve artık merak etmekten de vazgeçmiş bulunuyorum :) - +1 yıl
Belki sırf gizlendiğin içindir, ya da o esnada öylesine merak etmişimdir.
Çok bariz bir sebebi var diyemem.
Soran+1 yılKendimi göstermekten imtina edeceğim bir şey yok ama evet erkek olmanın da etkisi var. Rica eder her kıza karşılık veren erkeklerden de haz etmem bu arada. Bu sitenin genelinin de böyle olduğunu düşündüğüm için bu topa girmek istemedim. Yanılıyorsam üstüne alınma
En İyi Cevaplar
Bu çok önemli bir soru, ancak tek bir cevap yoktur. Aşk çok karmaşık bir duygudur ve her ilişki kişilerin birbirine olan sevgisi ve duygusu farklıdır. Bazı aşklar çok kısa sürede bitebilir , bazıları uzun yıllar sürebilir. Aşkın bitişi, ilişkideki iki kişinin de duygularına, beklentilerine, iletişimine ve çabalarına bağlıdır. Bazen aşk yavaş yavaş yavaş biter, bazen de ani olabilir. Önemli olan, aşk yaşayan kişilerin durumu anlaması, ihtiyaçlarını paylaşması ve ilişkiyi sürdürmek için çaba göstermesidir.
Ancak bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre aşk acısının 6 ay civarı sonrası geçmeye başladığını ve kişinin hayatını normal bir şekilde dönmeye başladığını söyler, yani kimsenin acısı bir ömür boyu sürmez, bu sizin sevginize bağlı olan bir şey.
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet buna katılıyorum. Bir insan gerçekten seviyorsa, o kişi hayatındaysa ve onunla mutluysa bitmesi zor ama hiç bir şey yasanmadıysa, platonik olarak kaldıysa veya ayrılık olduysa o zaman bir süre sonra aşkın bitmesi doğal. Çünkü insanız ve hayatımıza da bir yerde devam etmemiz gerekiyor. Ama sorun şu ki insanlar sağlıklı sevgi nedir bilmiyorlar gerçekten. Kimisi aşık olmadığı halde kendisini aşık sanıyor. Sadece karşısındakini değil kendisini de kandırıyor. 2 günde biten aşklar denen şeyin özeti de bu aslında.
- +1 yıl
Ne yazık ki günümüzde yaşanan sosyal medya aşklarından bahsediyorsunuz sözde baktınız mı herkesin mükemmel bir ilişkisi var ama gerçekte hepsi beş para etmez ama onun da gerçek olup olmadığını bilemeyiz belki gerçekten de mutlu olan insanlar vardır. Ben şahsen bu devirde görücü usulü olayına sıcak bakıyorum
Soran+1 yılGörücü usulü olayına sıcak bakılabilir tabiki. Mutluluğun nereden geleceği belli olmuyor çünkü. Bu her konuda, her alanda geçerli. Kimisi görücü usulüyle tanışıp evlenip mutlu olur, kimisi arkadaş ortamında, kimisi sosyal medya ortamında tanışıp evlenip mutlu olabiliyor. Eskiden ben de ön yargılı bakardım ama artık farklı düşünüyorum. Kimin nereden çıkıp hayatına girip hayatını güzelleştirecegi belli olmuyor çünkü hayat sürprizlerle dolu. Ama güvenmek konusunda hiçbiri arasında bir fark yok çünkü kiminle nerede ve nasıl tanisirsan tanış, insanlara güvenmek çok zorlaştı
- +1 yıl
Yani şöyle söyleyeyim artık günümüzde sosyal medyadan ya da arkadaş ortamından tanışılan ilişkiler yani mutlu olma sayısı çok düştü, çünkü sosyal medyanın vermiş olduğu yanlış etkileşim insanların farklı algılara bürünmesi, aynı zamanda ilişkiden beklentileri çok değiştiği için kişilerin her şeyden önce kendini bilmesi gerekiyor bir sorumluluk içinde olması gerekiyor görücü usulü evliliklerde genelde bir ailenin tanıdığı ya da birinin vasıtasıyla bu işler olduğu zaman işin ciddiyetini anlıyor insanlar ve ilişkisini yaşarken konuşurken buna göre davranıyor ama diğer türlü lay lay lom bir de aileler mesela birbirini bilmiyor sonradan aileler arasında kültür farkı olabiliyor anlaşmazlıklar olabiliyor ama görücü usulünde bu gibi durumlar yok.
Soran+1 yılSöylediklerinde haklılık payın var ama bir insanla direkt olarak hiç tanımadan evlenme amacına gidildiği zaman da insan kendi gibi davranmayabiliyor. Kendini beğendirmek için daha farklı gösterenler oluyor. Bu da bana çok doğal gelmiyor açıkçası. Bir de şöyle bir ön yargım var mesela insanların bir çoğu (özellikle erkekler) her türlü şeyi yaşayıp iş evliliğe gelince temiz düzgün kız bulmak için görücü usulüne başvuruyor. Bu gibi durumlardan dolayı görücü usulüne karşı biraz soğuk bakmaya başladım ama nasip tabi mutlu olan da oluyor yani karşı çıktığım bişey değil
- +1 yıl
Konuştuğun insanı dahi tam anlamıyla tanımak mümkün değil ki, neyse zaman herşeyi gösterir, yine de çaba göstermek gerek.
Soran+1 yılOrası muhakkak zaten. Sadece konuşarak kimse %100 tanıyamaz zaten ama herhangi bir niyet beslemeden tanışan ve doğal davranan insanları başlarda tanımak daha kolay gibi geliyor bana
- +1 yıl
Ya işte dediğim gibi aslında ilişkilerde önemli olan Bence her durumda aynı şehirde yaşamak ve aynı kültüre sahip olmak
Soran+1 yılEvet aile yapısı çok önemli bence de. Ama iki kişinin de kafa yapısının benzer olması çok daha önemli
- +1 yıl
Kesinlikle hayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin. Hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk iki kişi tarafından da sevgi ve saygı görmediği sürede bitmesi mümkündür
Günümüzde aşk bir yalan varsa yoksa çıkar menfaat meselesi para varsa her şey olur..11 Yorumla
Soran+1 yılİlk cümlen evet. Ama ikincisine katılmıyorum yaa herkes aynı degil
+1 yılAşk artık saygıya dönüşmeye başladığında evlilik olduğunda artık gerçek yüzler göründüğünde aynı ev içerisinde aylarca kaldığında belli olur ve artık insan alıştığı için aşk biter ve saygıya döner o saygı a asılira sonu kötü biter
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Heyecan biterse aşkta hemen biter
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk baki kalır gadası
00 Yorumla Bilimsel olarak aşkın süresi 3 yıl, aşk daha sonra bağlılığa sevgiye yer bırakıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Amacına bağlı olarak gerçek ise süresiz heves ise geçince hırs ise elde edince biter
220 Yorumla
Soran+1 yılAşık olduğun biri seni istemezse zamanla unutmaz mısın
Soran+1 yılBirden fazla kez aşık olan da oluyor ama o nasıl oluyor o zaman
Soran+1 yılBir aşkını unutuyor zamanla, sonra biri çıkıyor karşısına ve ona aşık oluyor
Soran+1 yılİşte bu da bana saçma geliyor. Aşk neden 1 kere olsun ki? Hayatında hep varsa unutmazsin tamam ama gittiyse veya bittiyse veya hiç olmadıysa zamanla geçiyor. Geçmese garip olur
Soran+1 yılDaha önce birine aşık olup kavuşamamış olanlar bir daha başkasını hiç sevemez mi yani?
Soran+1 yılDüşününce sevgi aşktan daha kutsal aslında. Aşk geçici bir şey ama sevgi kalıcı bence
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Soran+1 yılSen unutamadın mı aşkını? İşte bu beni korkutuyor ya aklında biri olan birine denk gelirsem diye. Niye unutmuyorsunuz ki geçmişte kalanı
Soran+1 yılSen de unutamamış gibi görünüyorsun
Soran+1 yılAnladım. İnşallah hayatına girecek olan insana duygusal ihanette bulunmazsın bu konuda
Soran+1 yılİyi öyleyse
Soru yanlış bu şekilde olması gerek
Aşk kaç süre tüketir !
Hakiki Aşk bitmez11 Yorumla
Soran+1 yılHakiki aşk Allah aşkıdır ya :) diğerlerinin bittiğinin ve aşkın yerinin sevgiyi aldığını düşünüyorum
+1 yılaradaki güven ve ilişkiye bağlı bi durum mesela 6 senedir benim aşkım bitmedi eşime karşı
15 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel. Allah mutluluğunuzu da aşkınızı da daim etsin. Böyle yorumlar görünce çok seviniyorum gerçekten ve insan ilişkilerine karşı daha umutlu bakıyorum.
- +1 yıl
sakın umudunu kaybetme
Soran+1 yılİnşallah abi valla artık insanlara karşı güvenim o kadar zayıfladı ki herkese şüpheyle yaklaşıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin yani. Sen ne güzel bulmuşsun hiç kaybetme sıkı sıkı sarıl ona
- +1 yıl
genelde kaybettiğin zaman buluyor seni dikkatli ol
Soran+1 yılTavsiyeniz için teşekkür ederim abi inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. 10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaklaşık 2 yıl falan sürüyor, elde edince bir rahatlama olur zamanla alışılır birbirine , sonrada sıkılma başlar. Geçirilen vakit azaltılır veeee ayrılık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk onu elde ettiğin gün biter. Gerçek aşki yaşayanlar genelde kavusamayanlardır.
130 Yorumla
Soran+1 yılO aşk değil ulaşamadığın şeyin degere binmesi olayı. Ki zaten aşk ulaşsan da ulaşmasan da geçici bişey. Asıl mesele gerçekten sevebilmek. Kalıcı olan sevgi çünkü
Cevap sahibi+1 yılBen hep sevgiden yanayım zaten en güzel evlilikler sevgiye dayalı olandır. Aşk bence bu hayatımda biri vardı elde ettiğim gün o his azaldı ve aldattım sonra bu insanı görmeden 14 yıl sevdim hayatına kimseyi almadım ve unutamadım sence bu nedir peki aşk değil mi?
Soran+1 yılBu karaktersizlikle alakalı ve üzgünüm ama muhtemelen ruh hastasısın
Soran+1 yılSevmeyi bilmeyen takıntılı bir kişiliğin var. Bu sevgi değil. Seven aldatmaz çünkü. Karakteri olan hele hiç aldatmaz
Soran+1 yılAllah bizleri senin gibi insanlardan uzak etsin
Soran+1 yılBir de 14 yıl sevdim diyosun. Ne sevgisi? Takıntılı kişilik bozukluğu bu. O kişi bugün girse hayatına sen yine aldatırsın. Sevmeyi bilmiyorsunuz gerçekten
Cevap sahibi+1 yılOlmadı bu 15 yaşında ergen aklı ne bekliyorsun. Gerçek aşktan da anlamıyorsun herkes aşık oldum sanır ama asıl aşik olduğunda diğerlerinin aşk olamadığını anlar. Neden birini o kadar yıl görmeden sevdim ve ondan sonra kimseye bakmadım neydi bende onu o kadar vazgeçilmez kılan bunun cevabı bende sen bilip bilmeden onyargiyla boş elestiriyrosun.
Soran+1 yılAldattım diyorsan olay bitmiştir. Seven aldatmaz bu net bişey
Soran+1 yıl14 yıl boyunca hiç aklımdan çıkaramadım, hâlâ aynı özlemi duyuyorum diyorsan hele bu hiç sağlıklı bir sevgi değil direkt takıntı teşhisi konur buna psikolojik olarak. Çünkü en büyük sevgi bile gözden uzak, iletisimsiz bir durumdayken zamanla azalır. Senin hissinden hiçbir değişiklik olmadıysa bu sağlıklı bir sevgi değil demektir
Soran+1 yılBir de aldattım diyorsun. Sonra 14 yıl üstüne unutamıyorum diyosun bu normal değil gerçekten.
Cevap sahibi+1 yılçevremde o kadar çok koşan teklif eden vardi ki düşünebiliyor musun 15 yaşında birinden nasıl bu bakadar mantık bekletip elestiriyrosun. Ama ben hep şükrediyorum ki bunu yaşadım benim şu an ki halime su kafa yapisina ulasmam onun sayesinde oldu. Yaptım yaptigimin bedelini fazlasıyla ödedim.
Cevap sahibi+1 yılAzalmaz benim onda gördüğümü sen görmüyorsun ki mantık kurasin boş ver.
Cevap sahibi+1 yılŞükür ama artık bitti
Soran+1 yılŞimdi de peşinden çok koşan olsa yine aldatmaz mısın
Cevap sahibi+1 yılYüzde olarak bakarsan erkeklerin çoğu aldatıyor zaten ama benim yaptığımi hangi erkek yapıyor. Ben hayatta hep yaşadıklarından ders çıkaran biriyim. Sence daha yapacak biri imajı mi çiziyorum
Soran+1 yılEvet maalesef çoğu erkek aldatıyor ama Yine de bir kez aldatanın tekrar aldatma potansiyelini de yüksek görüyorum. Fazla ilgiye kanıp aldatan biri daha sonra neden aldatmasın? Bana bir insanı aldanmaman için bir gerekçe sunabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılSence onca yıl artık kimseye bakmamış hayatına birini almamış bir adam artık böyle şeyler yapar mı? Senin dediğin hatasını göremeyen kişiler için gerekli ben fazlasıyla ödedim hayatımın en güzel zamanlarini verdim yetmez mi
Soran+1 yılAma bu benim sorumun cevabı degil
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünüyorsun. Bitti benim için artık o defter kapandı. İstemiyorum artık öyle boş ilişkiler gözüm olmaz. şu an tek istediğim huzur kafamdaki o kişiyi bulup uzun bir yol arkadaşlığı başka bir beklentim yok.
Soran+1 yılBana bir insanı aldanmaman için bir gerekçe sunabilir misin? Bu sorumun cevabını yine vermedin
Soran+1 yılBir insan ne düşünerek aldatır? Veya ne düşünerek aldatmak istemez?
Cevap sahibi+1 yılNefsi için aldatır. Kendini karşı tarafın yerine koyar o bana bunu yapsa diye düşünür aldatmaz.
Soran+1 yılPeki. İnşallah bir daha aynı hatayı yapmazsın ne diyim. Kusura bakma az önce ağır konuştum çünkü sadakatsizlige karşı gerçekten tahammülüm yok
Soran+1 yılVe ben hala aldattığın kişiyi 14 yıldır daha sevdiğine inanmıyorum. Çünkü ilk günkü gibi kalmaz o his. Kalıyorsa gerçekten takıntıdır. Psikoloji bilgim bana bunu söylüyor
Cevap sahibi+1 yılOlur önemi degil. Anladım zaten büyük ihtimal sende yaşadın. Umarım daha böyle bir şey yasamazsin
Soran+1 yılHani içinde burukluk kalmış olabilir ona okey. Ama sevgi hissin ilk günkü gibi kalmaz. Bu sağlıklı bir sevgi için mümkün değil
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey yok zaten o acı duygusu geçiyor fazla sürmüyor yıllar geçtikçe ayda bir belki geliyor aklına. Arada bir arastoryorsun instasi var mı facesi var mı vs. Ama hiç bir zaman o eksiklik geçmiyor demek istediğim bu. Bak benim ona bu kadar bağlı kalmam neydi biliyirmusn o kızda hiç kimsede görmedigim temizliği gördüm. Hayatımda hiç onun kadar düzgün bir kız tanimadim. Bir kere elini tutmadim bir kere derste yaninda oturdum da o zaman ki hissetigim duyguyu hiç kimsede yaşamadım. Anladın mı şimdi bende onu bu kadar vazgeçilmez yapan çünkü o tekti ve hiç onun givi birine rastlamadım ben.
Soran+1 yılDaha sonra sevebileceğin biriyle karşilasmadigin içindir. Karsilaşsan unutursun. Esamesi bile okunmaz. Ergenlik çağında hissedilen duygular da daha yoğun olduğu için seni daha fazla etkilemiş olabilir. Yoksa bu hayatta hickimse vazgeçilmez değildir.
Soran+1 yılHem madem o kadar temizlik gordun içinde neden aldatiyorsun yani 15 yaş ergen bile olsa aldatmanın karaktersizlik olduğunu bileceğin bir yaş. Üstelik seviyorsan da aldatmaman lazim yani anlamıyorum gerçekten
Cevap sahibi+1 yılGerçek aşk bu işte sırf bu yüzden evlenmeyen insan var. Başkasını seversin sevemezsin demem ama onun kalbinde bıraktığı iz her daim kalır.
bunu sezgilere bağlı kılmak lazım çünkü aşk nerde başlar kalpte onu kalpte bitirdiysen bitiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılAşk kişilere bağlı davranış şekillerine bağlı ruhunu okşamasına bağlı bir insanın ruhu boşanmıyorsa aşk biter
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMax 3 yıl ama günümüz aşkları için ütopik bir rakam bu. 1- 1,5 yılda biter. Sevgi ile temellendirilirse ilişki devam eder. Ama aşk mutlaka bitecektir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde evlendikten sonraki 2-3 yıl içinde aşk bitiriyor ve karışıklıklı anlaşma ve uzlaşma, sadakat ve sevgiye bırakıyor yerini. Ha bir de çocuk.
20 Yorumlaİlginin azaldığı ve hiçbir şey hissedilmediğinde bitmiş demektir
10 Yorumla
+1 yılEvlenip çocuk yapınca lohusa döneminde 40 gün içinde biter
10 Yorumla
+1 yılbeni kendisinden soğutacak bir itlik yapana kadar devam eder benimkisi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşk yalan arkadaşlar.. Cicim aylarını aşk zannediyoruz.. Yok öyle bişey..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimki 3,5 yılın sonunda bitti kalan arkadaşlara başarılar
10 Yorumla
+1 yılaşk yeri gelir bir anda yeri gelir bir ömür
10 YorumlaTranvatik bir olay ise ömür boyu
121 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir travma olması lazım?
Soran+1 yılNasıl yani ya
Soran+1 yılTabiki TR de yaşıyorum ne alaka
Soran+1 yılTurkiye'yi kısalttım işte anlamış olman gerekiyor.
Soran+1 yılNasıl bir travmadan bahsediyorsun
Soran+1 yılYahu aşktan bahsediyorum. Hislerden bahsediyorum. Taciz ne alaka, ekonomi ne alaka yaa tamam boş ver sen bişey deme artık
- +1 yıl
Tacize uğrayan bir Kadın psikolojisi !
Ekonomik yönden geçim sıkıntısı çeken kısım!
Çocukluğun dan bu yana Pof poflanmı çocuk!
Çocukluğun da ailesi tarafından yetiştirilir iken İlgiliyi dışarı da aramasına sebeb olan bir çok unsur!
Duygusal bozukluğa sebeb olur.
Aşk da Aşk dediğine göre sen de psikolojisi bozuk birisisin alakası bu
Soran+1 yılBen aşk da aşk demiyorum. Sorum aşkın ne kadar sürdüğüydü. Aşk meraklısı biri değilim ki aşkın geçici olduğunu düşünüyorum zaten. Kalıcı olan sevgi ama anladığım kadarıyla sende o da yok. Bu bahsettiğin travmaları belli ki sen yaşamışsın ama çok şükür ben böyle travma yaşamadim
Soran+1 yılNe yalan söylemisim :) sanrı falan mı görüyorsun yoksa bak psikiatrist önerebilirim sana :)
Soran+1 yılHerkes sen gibi cahil mi 😂 mesleğim gereği biliyorum. Senin gibi vakalar çok gördüm
Soran+1 yılHahaha yalan borcum mu var yaa sen cidden problemlisin ama
Soran+1 yılSallayacağım bişey yok yani inanıp inanmaman da umrumda değil açıkçası 😂
+1 yılAşk iki kişi tarafından da sevgi ve saygı görmediği sürede bitmesi mümkündür
10 YorumlaErkek romantik olmayı bırakır veya cinsellik biterse
05 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik ile aşkın ilgisi?
Soran+1 yılYapmak istemekle yapmak arasında fark var. Mesela evli değilsem ben onu istesem de yapmak istemem.
Soran+1 yılEvet olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılİki kişi arasında ki çekime göre değişir
10 Yorumla
+1 yılartık aşka inanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bana kalırsa bitmez
10 YorumlaBiteceğini sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılBi süresi yok değişken
10 Yorumla
+1 yılGerçek aşk asla bitmez.
10 Yorumla2 yılda biter diyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yıl1 hafta içinde biter
10 Yorumla
+1 yılMax 2 sene falan, gerisi bağımlılıktır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖlsende bitmez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Yaşadıklarına göre değişir
10 Yorumla
+1 yılNefretin derecesine bağlı. 1 dakikada bile biter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbitmez
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden bitmesin
+1 yılHevesin geçene kadar
07 Yorumla
Soran+1 yılAşk heves mıdır
- +1 yıl
Değilmidir
Soran+1 yılSevmek heves mi?
- +1 yıl
Bence öyle kim ne kadar sadık çevrende tek bir kişiye aşık olup sadece onunla yetinen kaç kişi gördün ya da tanıdın bunun yerine her ay başkasına aşık olan insanlara mı şait oldun bir düşün bakalım
Soran+1 yılBen sadık biriyim. Hayatıma aldığım hiçkimseye ihanet etmedim. Hayatımdan çıktıktan sonra da bir süre üzüldüm. Yalnız başıma devam ettim. Ama unuttum onları. Bence insanlar eskiden aşık oldukları kişiyi değil aşık olmayı özlüyorlar. O yüzden unutamadıklarını sanıyorlar
- +1 yıl
Benimde aynı dili konıştun aslında ))
Soran+1 yılAma bu bir heves değil
Cinsellik başlarsa aşk biter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselliğin olmayacağı kesinlestiginde
06 Yorumla
Soran+1 yılSorum aşk. Bel altı değil
- +1 yıl
İşte erkekler mal onlar arzuluyor seks alamazsa ya da alırs anasında bitiyor aşkları onların. Mallar. Onlarınki cinsel açlık boşlar çoğu.
Soran+1 yılHerkesi genelleme yapmayalım ama bir çoğu öyle maalesef. Aşk böyle bişey değil bu çıkarcılık sadece
- +1 yıl
Aynen öyle çoğu erkeğin kadına gram değer verdiği yok sadece eşya olarak görüyor kadın üzülmüş kırılmış aşık olmuş gram umru değil. Sadece kendi zevklerine bakıyorlar. Benim eski sevgililerim de öyleydi başta çok değer veriyor önemsiyor seni içini gibi rol yapıyorlar ama zaman geçtikçe seks yapsan ya da yapmazsan da anlıyorsun tek dertlerinin kendi çıkarları ve seks olduğunu. Mesela kendi yatakta kötüyse ama senden zevk alıyorsa sen ayrılmak istesen olay çıkarır ama tamtersi sen yatakta kötüysen ama o sana zevk veriyorsa anında gözünün yaşına bakmadan ayrılır.
Cevap sahibi+1 yılİşte bunu anlamıyor çoğu saf kadın. Anca başından geçince kafa dank ediyor. Gerçek bu tamamen
Soran+1 yılEvet böyle bir gerçek var ama bu karaktersiz olanları için geçerli. Herkes için değil
Değişir
10 Yorumla
+1 yıl3 5 senede biter
10 Yorumla6 ay
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
u +1 yılHeves alınınca biter
10 Yorumla
+1 yılÇok bişe yaşanmazsa en geç 2 yıl
10 Yorumla
+1 yıl6-7 ayda
10 YorumlaUzun sürer
10 Yorumla
+1 yılDegisir bu
10 Yorumla
+1 yılon onbeş sene
10 Yorumla
+1 yılOlmam
11 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar emin konuşma bence
Bitmez
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden bitmez
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk nedir yeniyor mu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynı yatağa girince
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra herkes aynı yatağa giriyor. Neden bitsin?
Soran+1 yılAnladım. Aşk zamanla biten bir şey bence. Zaten kalıcı olmadığını biliyoruz. Sevgi kalıcı olduğu için daha kutsal bence
Soran+1 yılEvet öyle zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAya bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVermediğin an biter
03 Yorumla
Soran+1 yılUlan illa bel altı düşünün be illa
Cevap sahibi+1 yılEvli sevgilim kendi söylemişti yani hemcinsiniz
Soran+1 yılİğrenç bir kişilikmis. Bir kişinin davranışı tüm hemcinslerimi kapsamaz yani bu nasıl bir mantık?
Kisiye gore degisir
10 Yorumla
+1 yılAşk ne ki
10 Yorumla
+1 yılBelki yarın
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem