Seven bir erkek neden ilişki istemez başta bir sene normal götürdük sonra bu pis alıştı böyle özgür gibi aklında evlenmeyi bırak ciddi düşünme yok telefonda konuşurken bana dedi ciddi olsam senle olurdum falan filan sonra o engelledi bende engelledim. seven insan ciddi olmayadabilir mi başka sorunu olabilir mi kendisi değişken bi ruh hali olan biri
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. Sende unut artık onu
Unutamıyorum sevdim gerçekten
Evet ama o seni sevmemiş, seven insan sevdiğini terk etmez
Terketmedi bana açık ilişki gibi hayatımda ol ama ciddi değilim evlenme ona ters öyle görüşelim edelim kafasındaydı bende son noktayı koydum belki uzak kalırsa özler gelir hep peşinde gidince kendini bi şey sanıyordu
İstemem ama yan cebime koy hesabı 😎
Yani benim açımdan öyle ama erkekler bizim gibi değil ya çok düzler duygusuzlar geneli
Evet belki de bizleri karşı cins böyle yaptı 🤭
canım gibi hala onun peşinde mi olacaksin yaşlarınız kaç
Ben 23 o 24
Valla ben ciddi bir ilişki istiyorum ciddi birini bulabilsem seneye nişan bile yaparız ya gel tanışalım 💁🏻♂️
Karakterin iyi olsun Yeter
Bence böyle yapmamalısın bu işler aceleye gelmez sevgi ve duygu lazım ben şahsen sevdiğim biriyle olurum buralarda tanışmak mantıklı değil sende öyle yap ☺️
hepinizle sevişmek istiyor
Ben kendisiyle hiç cinsel ilişki yaşamadım ara ara bi şeyler oluyordu ama ilişki değil tabi ama cidden seviyoruz birbirimiz o ciddi olmak istemiyor sebebi de hayatımı yasayim ben böyleyim ruhum daralır falann
yok bahane o. sende zükülecek birisin diğeri de.
ciddi sevgili isteyen kandırılmaya müsait kızlardansın
Nasıl yani sen şey mi demek istiyorsun başkasıyla düşünür senle mi düşünmez ben cidden düzgün biriyim aşırıya kaçan hiçbir şeyim olmaz kıyaslama olarakta başkaları bana sen buna nasıl baktın derlerdi öyle belli gözle görülür bi üstünlüğüm var ondan
ara ara sevişen bir kızsın. o seni ciddi olmaya layık görmüyor. gözünde yollusun belki. güzel olman bişey ifade etmez onun için. kolay elde edilen birisin bence.
Kolay elde edilsem şimdiye vermiştim sevilme bile doğru düzgün olmamış şimdi kadar tek sevdiğim oldu oda kendisi başka da olmadı sevgilim sen yollu görmemişsin
:) ben değil , o senin için öyle düşünüyor olabilir ki seninle sadece sevişip başkasıyla sevgili oluyor
Kimseyle sevgili değil
Olsa zaten olurdu onun gözünde bağlanma diye bi şey yok kimseye orsp gözüyle bakacak bir insan da değildir
nerede yaşıyorsun?
:) off çok safsın
Saf değilim sanki ilişkiye mi giriyorum istese yapacak insan çok gidip onlarla yapsın
Ben zaten öyle değilim
:) sen daha iyi bilirsin. bende öyle sevişeceğim biri olsun istiyorum
Özürde diledi istemedim engelledim
Sevişecek insanlara gidersiniz o zaman
:) bakıyorum ama bulamadım , daha önce olan başkasıyla evlendi , yeni birine ihtiyacım var
Bak demek ki sevişenler de evleniyormuş
Ama evlendiği kişi bilmiyordu :)
Belki biliyordur :de
:) hayır ya. söylememiştir yaladığımı
Ben böyle şeyler yasasam derim biliyor musun karşımdaki belki nöyle birini istemez yazık
başkasıyla evlenecek olsan bu çocukla seviştiğini dermisin?
Evet mesela ondan sonra denedim biriyle olmayı olamadım ona da böyle tek biriyle az çok yaşanmışlığın olduğunu söyledim ya benimki sevişme bile sayılmaz böyle denin dediğin gibi yalama etme yok adam gibi dokunma bile yok
hangi şehirdesin?
Mersin
Düşünür
Yok düşünmüyor diyor ben ciddiyet istemiyorum şimdi olsam bile olamam aklımda yok diyor özellikle dedim benle mi hayır ne seni ben genel istemiyorum diyor kısaca sen ol ama ciddi değiliz diyor
illaki
Yok düşünmüyor diyor ben ciddiyet istemiyorum şimdi olsam bile olamam aklımda yok diyor özellikle dedim benle mi hayır ne seni ben genel istemiyorum diyor kısaca sen ol ama ciddi değiliz diyor
demek ewliliğe ters
Bazen diyorum başkası mı girdi araya hayır diyor konuşsa bile biriyle bağlanmaz bu bağlansa benle olurdu çünkü arada yaşanmışlık var dediğin gibi evlenme ona ters
özellikle kmu emek werdin
çok mu uyum wardu
Nasıl
emeğin çokmuydu
Hemde nasıl bak mesela cinsellik isteği vardı benim yaşamadığımı biliyor sırf çok sevdiğimden normal öpme sevişme azda olsa nadir yaşadım başka kimseyle yaşamadım kendisi beni zaten çok beğenirdi ama aramız açıldı sebebi eski arkadaşı zamanında bana yazmıştı ama çok eski hep o etkiler vardı ama bana sonra kötü davranmaya başladı işte beni engelliyordu durduk yerde yalan söylüyor ahım kalmaz canım yerine kotmaua başladı sebebi de ben zaten ne yapsa affediyorum canım gibi
şu an aranz iyimi
Hayır ben daraldım mesaj attım dedim sürekli görüşüyoruz ediyoruz ne sevgiliyiz ne bi şey ben senin malın mıyım dedim sövdğm aradı özür diledi yalvardı tekrar görüşelim falan Dedi sonra dedi ben seviyorum ama yine ciddi olamıyorum kimseyle engelledik
sevgililiği yakalamış mıydınız
1 seneye yakın beraberdik
yknlk oluyor muydu
Hayır
sınırlı yane