Aşk İlişkileri KS de herkes birgün birilerinin eski sevgilisi mi olacak? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/n4wXCZihlRw?si=dQPfmGC6xU-KyXe9 Hep bi telaş... 😎😎 Güncellemeler+1 yıl Bir çoğu olmuş durumdaymiş 😎😎 KS de herkes birgün birilerinin eski sevgilisi mi olacak? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Herkesin eskisi var burada birde aç kurt gibi bekleyen çakallar var , daldan dala atlayanlari da unutmayalım 2 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben olmadığım sürece gerisi pek mühim değil.. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. 4 yıldır şurdayım ve temizim jxjxj 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Vala bu gidişle evet yetişemiyoruz 😂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Hayır ben olmayacağım.. sevgili yapmadım öyle de devam edeceğim.. KS efsanesi olarak :D 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Eski metresi olmasınlar da sevgilisi oluyorsa dert yok… 1 2 Yorumla flaneurx +1 yıl Ikisi farklı mi Illecebrous +1 yıl bana göre var…ama herkesin anlayışı farklıdır
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Birgün herkes birilerinin eskisi olacak eğer burada eğer başka yerde 2 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Çok sevgili görmeye başladım neler oluyor yahuu :D Eskiden de vardı muhakkak ama bu kadar yansıtılmıyordu sanıyorum 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Oluyor ve olacak 1 1 Yorumla flaneurx +1 yıl Çember daralıyor diyorsun 😂 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kim kiminle ne olmuş, eskisi olmuş yenisi olmuş vs. Beni ilgilendirmez. Herbokologlar her haltı yiyip üstüne ahlak bekçiliği yapmasınlar yeter. 1 0 Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yok olmaz hele çok artık az giren biri için 1 0 Yorumla
XxVişnexX Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet zaten bu dünyadaki herkes birilerinin eski sevgilisi değil mi zaten 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Bi ben olamadım. Hem evde hem bu sitede kaldım ula. 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herkes birgün kendi kalbinden özür dileyecek... ben diledim. 1 0 Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sen boş ver KS yiBirgün dünyadaki herkes birilerinin geçmişi olacak 1 0 Yorumla
İlkeryuss Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Herkesin olur yine benim olmaz yaz bir kenara bak 1 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yooo ben hep yeniyim😀 2 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tövbeler olsun 😅 ben değilim olmam. 2 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanmıyorum yok öyle bir şey... Ben bulamıyorum 😄 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İllaki biri birine ufaktan yanık olmuş olacak 😅 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. KS ye gerek yokAksi hiç olmadı 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir gün herkes ölecek zaten sorun yok 1 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olmuştur bile 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Benim hiç eski sevgilim olmadı 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Mutlu olucaz bi gün 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Evet olacak 1 0 Yorumla
_MuhammedBey_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Valla doğru diyorsun herkes herkesin eskisi olacak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Herkesin eskisi var burada birde aç kurt gibi bekleyen çakallar var , daldan dala atlayanlari da unutmayalım
Ben olmadığım sürece gerisi pek mühim değil..
4 yıldır şurdayım ve temizim jxjxj
Vala bu gidişle evet yetişemiyoruz 😂
Hayır ben olmayacağım.. sevgili yapmadım öyle de devam edeceğim.. KS efsanesi olarak :D
Eski metresi olmasınlar da sevgilisi oluyorsa dert yok…
Ikisi farklı mi
bana göre var…ama herkesin anlayışı farklıdır
Birgün herkes birilerinin eskisi olacak eğer burada eğer başka yerde
Çok sevgili görmeye başladım neler oluyor yahuu :D Eskiden de vardı muhakkak ama bu kadar yansıtılmıyordu sanıyorum
Oluyor ve olacak
Çember daralıyor diyorsun 😂
Kim kiminle ne olmuş, eskisi olmuş yenisi olmuş vs. Beni ilgilendirmez. Herbokologlar her haltı yiyip üstüne ahlak bekçiliği yapmasınlar yeter.
Yok olmaz hele çok artık az giren biri için
Evet zaten bu dünyadaki herkes birilerinin eski sevgilisi değil mi zaten
Bi ben olamadım. Hem evde hem bu sitede kaldım ula.
Herkes birgün kendi kalbinden özür dileyecek...
ben diledim.
Sen boş ver KS yi
Birgün dünyadaki herkes birilerinin geçmişi olacak
Herkesin olur yine benim olmaz yaz bir kenara bak
Yooo ben hep yeniyim😀
Öyle gibi duruyor :D
Tövbeler olsun 😅 ben değilim olmam.
Burada kimse eskimez.
Olmasa bile olduğu iddia edilecek 🤣🤣
Kısmet kime kim bilir
Olamayacak çünkü ben müsade etmiyecem😏
Eski sevgili konumunda olmayacağım